Neler yeni

Whatsapp ve IPhone 4 IOS 7.1.2

Merhaba AppStore'dan downgrade yapıcam ancak Artık 8.0 istediğinden dolayı bişey yapamıyorum. Nasıl halledicem cydia ile yadımcı olabilirmisiniz.

Cihazdan whatszapp kaldırıp App Store dan indirirken, uyumsuz ama uyumlu versiyonu indiriyor.
Bir hafta önce yapmıştım.

İyi akşamlar kardeşim. Ben hangi sürümü yüklediğimi hatırlamıyorum da. Deneyerek bulabilirsin. Ya 2.18.51 yada 2.18.41 olması lazım.
Merhaba, sayenizde whatsapp eski sürümleri yükleyebildim ama 2.18.51 ve 2.18.41 açıldığında güncelleme istiyor, ama güncelleme yapmayı da bitirmiyor? Bütün sürümleri denemem mi gerek acaba?

Merhaba, sayenizde whatsapp eski sürümleri yükleyebildim ama 2.18.51 ve 2.18.41 açıldığında güncelleme istiyor, ama güncelleme yapmayı da bitirmiyor? Bütün sürümleri denemem mi gerek acaba?
2.18.70 indirebilirsin.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar iPhone 4 7.1.2 telefonumda whatsapp ı sildim...yani bulut falan yok ...şimdi tüm işlemleri yapmama rağmen whatsapp yükleyemiyorum ...jailbreak yüklü ...bu işi en başından sırasıyla yapabileceğimizi anlatabilecek bir arkadaşımız var mıdır ...teşekkürler...

Whatsup 2.18.70 sürümüne downgrade yaptım ama güncelleme istiyor sonra da güncelleme bitmiyor sanırım bu sorunun çözüm yok

Whatsup 2.18.70 sürümüne downgrade yaptım ama güncelleme istiyor sonra da güncelleme bitmiyor sanırım bu sorunun çözüm yok

Downgrade yapmadan kendisi yükleyecek açacaksınız kullanamazsınız diyecek. Sonrasında downgrade yapacaksınız. Yukarıda daha detaylı anlatmıştım. Yada diğer arkadaşlar anlattı lütfen üst yorumları inceleyiniz.

Whats up yüklendikten sonra downgrade görünmüyor ki ekranda onu da denedim önce continue dedim yüklendi sonra güncelleme kısmından downgrade seçeneği yok yani yapamadım.

selamın aleyküm herkeze bu konuda allah yardım etsin ne uğraştım saatlerdir hala çözemedim. ben whatsappı hiç indiremiyodum ios8 hatası veriyodu sonra 3utools programı ile indirdim kurdum açtım ve bu telefon numarasıyla kayıt olamazsınız sadece bu telefonda en son kullanılan whatsapp numarasıyla kayıt olabilirsiniz hatası verdi. jb yaptım appadminide kurdum anlattığınız gibi eski downgrade yaptım 2.18.71 sürümüne ama şimdide whatsappa girince bu whatsapp sürümünün geçerlilik süresi.... yazıyor ve sadece whatsappı güncelle butonu var başka bi seçenek yok artık ne yapmam gerekir biri bi yardımcı olabilir mi

Cihazda en son kullanılan whatsapp numarasını görebileceğimiz bir yol var mıdır acaba?
Ayrıca 7.1.2 de kurulabilecek instagram ve twitter versiyonları olanlar paylaşabilirse makbule geçer..
Sağlıcakla kalın..

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam herkese yukarıda ozgur arkadasin yasadigi sorunu ben de yaşıyorum downgrade den 2.18.80 indirdikten sonra whatssap tıklıyorum güncelleme gerekiyor diyor app store atıyor ama o yükleme hiç bir zaman bitmiyor buna bir çözünü olan bi arkadaş varsa çok sevinirim acil.
Saygılar

Arkadaşlar selam herkese yukarıda ozgur arkadasin yasadigi sorunu ben de yaşıyorum downgrade den 2.18.80 indirdikten sonra whatssap tıklıyorum güncelleme gerekiyor diyor app store atıyor ama o yükleme hiç bir zaman bitmiyor buna bir çözünü olan bi arkadaş varsa çok sevinirim acil.
Saygılar

Beyler İphone X pil kalibresi için İOS 7.1.2 Sürümü Yüklü İphone 4 Kullanacaktım Şimdi Whatsapp Kullanamıyorum Yükledim App Admin İle Eski Sürümleri Ama Bir Türlü Olmuyor.
Nasıl Çözeceğim?

Biliyorsunuz ki Whatsapp Olmadan İphone Neredeyse Hiç :)

Geri