Sorunu çözen benim konuyu ilk açan benim. Admin yapılamaz diyor. Sonra admin kral oluyor ya ilginç![]()
Babacığım ben pek takip etmeden baktım yorumlara, kusura bakma, işin aciliyetinden karışıklık olmuş, sana da teşekkür ederiz :)
Sorunu çözen benim konuyu ilk açan benim. Admin yapılamaz diyor. Sonra admin kral oluyor ya ilginç![]()
Babacığım ben pek takip etmeden baktım yorumlara, kusura bakma, işin aciliyetinden karışıklık olmuş, sana da teşekkür ederiz :)
You tube yi bu sayede çalıştıra bilirmiğiz
Merhaba AppStore'dan downgrade yapıcam ancak Artık 8.0 istediğinden dolayı bişey yapamıyorum. Nasıl halledicem cydia ile yadımcı olabilirmisiniz.
Whatsappdan bahsediyorum.8.0 isteyen nedir onu anlamadım ? App adminden bahsediyorsanız 8.0 falan istemiyor.
Tüm işlemleri yaptım ama app store'dan eski sürümü indiremiyorum bir türlü.
Merhaba, sayenizde whatsapp eski sürümleri yükleyebildim ama 2.18.51 ve 2.18.41 açıldığında güncelleme istiyor, ama güncelleme yapmayı da bitirmiyor? Bütün sürümleri denemem mi gerek acaba?İyi akşamlar kardeşim. Ben hangi sürümü yüklediğimi hatırlamıyorum da. Deneyerek bulabilirsin. Ya 2.18.51 yada 2.18.41 olması lazım.
2.18.70 indirebilirsin.Merhaba, sayenizde whatsapp eski sürümleri yükleyebildim ama 2.18.51 ve 2.18.41 açıldığında güncelleme istiyor, ama güncelleme yapmayı da bitirmiyor? Bütün sürümleri denemem mi gerek acaba?
i4 7.1.2 için Whatsapp Web kullanabilceğim bi' tweak varmı ?
Whatsup 2.18.70 sürümüne downgrade yaptım ama güncelleme istiyor sonra da güncelleme bitmiyor sanırım bu sorunun çözüm yok
Arkadaşlar selam herkese yukarıda ozgur arkadasin yasadigi sorunu ben de yaşıyorum downgrade den 2.18.80 indirdikten sonra whatssap tıklıyorum güncelleme gerekiyor diyor app store atıyor ama o yükleme hiç bir zaman bitmiyor buna bir çözünü olan bi arkadaş varsa çok sevinirim acil.
Saygılar