Whatsapp ve IPhone 4 IOS 7.1.2

Olmaz kardeşim hiçbir şekilde olmaz.. Senin adına üzgünüm.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim peki iphone 5 var elimde etkinleştirme kilidi var apple kimliğini unuttum hiçbir şekilde kurtaramadım nasıl etkinleştirme kilidi kırılır bir yöntem varmı bu arada cihaz 5 olan jb siz

Kardeşim peki iphone 5 var elimde etkinleştirme kilidi var apple kimliğini unuttum hiçbir şekilde kurtaramadım nasıl etkinleştirme kilidi kırılır bir yöntem varmı bu arada cihaz 5 olan jb siz

Faturasını elinize alacaksınız apple’ı arayacaksınız. Hemen açarlar.

2022 yılında telefonum bozulduğu için eski telefonum olan iphone 4 e geçtim , jailbreak yüklü , daha önce hiç whatsapp yüklenmedi , app admin de yüklü . ama appstoreden whatsappı bulut simgesi çıkmadığı için yükleyemiyorum, sadece YÜKLE tuşu gözüküyor. 2020 de whatsapp desteği kalkmış diye okudum doğru mu ? ne yapabilirim ?

2022 yılında telefonum bozulduğu için eski telefonum olan iphone 4 e geçtim , jailbreak yüklü , daha önce hiç whatsapp yüklenmedi , app admin de yüklü . ama appstoreden whatsappı bulut simgesi çıkmadığı için yükleyemiyorum, sadece YÜKLE tuşu gözüküyor. 2020 de whatsapp desteği kalkmış diye okudum doğru mu ? ne yapabilirim ?

İmkansız yüklenmez...

Lowerinstall tweak ile sürümü yüksek göster, indirme başlat ve simge buluta dönsün, sonra tweak i kapat indirme başlat uyumlu sürüm insin. Whatsapp insin çalışmaz ise appcake sitesinden ipa bakarsın.
.......
Olmaz diye bildiğim jb li İpad mini 1 e Whatsapp yükledim, whatspad tweak ile. Bir çaresi vardır heralde.

Geri