Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar en son ios 8 versiyonunda JB kullandım. Uzun süredir JB yapmadım. Sileo falan gelmiş son durumda :)
İphone 7 ios 12.1.4 cihazım var.
Hiç JB yapılmadı. unc0ver ve Chimera'dan hangisi önerirsiniz? Eski tabirle hangisi untethered ve daha stabil?
Bir de cihazı sıfırlamak yani JB'yi kaldırmak hangisinde daha kolay olur?
Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar arkadaşlar bu özelliği eklemiştim şimdi kapatmak istiyorum unuttum tweakle mi yoksa telefonun ayarlarından mı yapmıştım.Şimdi bulamıyorum yaşlılık işte :(

Merhabalar. Bugün telefonum kendi kendine kapanıp açıldı. Şimdi unc0ver aracına tıklıyorum açılmıyor ama screenshottaki gibi home tuşune iki kere basınca arka planda gözüküyor ne yapmam gerekir ?

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Merhabalar. Bugün telefonum kendi kendine kapanıp açıldı. Şimdi unc0ver aracına tıklıyorum açılmıyor ama screenshottaki gibi arka planda gözüküyor ne yapmam gerekir ?

Yüklü olan uncover ipa silin ve tekrar cydia impactor ile yükleyin.

Arkadaşlar en son ios 8 versiyonunda JB kullandım. Uzun süredir JB yapmadım. Sileo falan gelmiş son durumda :)
İphone 7 ios 12.1.4 cihazım var.
Hiç JB yapılmadı. unc0ver ve Chimera'dan hangisi önerirsiniz? Eski tabirle hangisi untethered ve daha stabil?
Bir de cihazı sıfırlamak yani JB'yi kaldırmak hangisinde daha kolay olur?
Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar bu sorumla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

Düşük güç azaldı, % 20 ve % 10 uyarısını yok eden tweak ve reposu neydi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar bu sorumla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

Uncover jb kullanın.

Düşük güç azaldı, % 20 ve % 10 uyarısını yok eden tweak ve reposu neydi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HideMeX ile yapabilirsin hocam, daha güzel olmasını istiyorsan PencilCharcingIndicator kurabilirsin.

HideMeX ile yapabilirsin hocam, daha güzel olmasını istiyorsan PencilCharcingIndicator kurabilirsin.

Kardeş buldum ben NoLowPowerAlert yüklemişim. Bu basit ama iş görüyor.
PencilCharcingIndicator’ün reposunu bulamadım, onu belirtebilir misiniz?

Uncover jb kullanın.
untethered mi hocam Uncover JB olan ?

SimpleLS tweakini kullanamıyorum safe moda atıyor onun yerine kullanabileceğim başka bi tweak var mı ? 12.4 unc0ver ip6 plus

arkadaşlar Noctic veya eclipse gibi ücretli tweaklaeri satın alm ak için ne yapmamız gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz?

arkadaşlar Noctic veya eclipse gibi ücretli tweaklaeri satın alm ak için ne yapmamız gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz?

Paypal hesabı açmanız gerekli.

@srdgny teşekkür ederim, bir de cihazımı jb yaptıktan sonra wifide galiba bir şeyler indiriyor çünkü telefonun wifisi açıkken pc de oyun oynarken ping fırlıyor ne indiriyor acaba ?
bilen biri yardımcı olabilir mi ?

@srdgny teşekkür ederim, bir de cihazımı jb yaptıktan sonra wifide galiba bir şeyler indiriyor çünkü telefonun wifisi açıkken pc de oyun oynarken ping fırlıyor ne indiriyor acaba ?
bilen biri yardımcı olabilir mi ?

Yüklü repo ve tweakların içerisinde crack varsa sil.

Merhaba arkadaşlar ben Chimera ile jailbreak yaptım Sileo da problem yaşıyorum tweak kurulumu yapamıyorum ve sürekli bekleyen 3 guncelleme var yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

• 3A6EA69E-ACBC-41C2-9DF3-0002D32B3B90.png
    3A6EA69E-ACBC-41C2-9DF3-0002D32B3B90.png
    111.6 KB · Görüntüleme: 16
Geri