Güncellemeleri yapınMerhaba arkadaşlar ben Chimera ile jailbreak yaptım Sileo da problem yaşıyorum tweak kurulumu yapamıyorum ve sürekli bekleyen 3 guncelleme var yardımcı olur musunuz?
Tweak kurulumu yaparken nasıl bir problem yaşıyorsunuz?
Güncellemeleri yapınMerhaba arkadaşlar ben Chimera ile jailbreak yaptım Sileo da problem yaşıyorum tweak kurulumu yapamıyorum ve sürekli bekleyen 3 guncelleme var yardımcı olur musunuz?
Kardeş buldum ben NoLowPowerAlert yüklemişim. Bu basit ama iş görüyor.
PencilCharcingIndicator’ün reposunu bulamadım, onu belirtebilir misiniz?
İşte sorun şu 3 tane uygulamayı guncelliyemiyorumGüncellemeleri yapın
Tweak kurulumu yaparken nasıl bir problem yaşıyorsunuz?
peki 12.1.4 olarak mı yapayım 12.4 e yükseltip mi? Hangisini önerirsiniz?Uncover jb kullanın.
unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!
unc0ver Jailbreak iOS 11.0 - 14.8 İlk kez Jailbreak yapacak olanlar; Jailbreak Nasıl Yapılır? Kurulum Ipa dosyasını indirin ve bir imzalama programı ile cihaza yükleyin. Kullanabileceğiniz bazı imzalama programları aşağıda listelendi AltStore (Sadece Windows 10) AltSinger (Windows 7 ~...www.jailbreaktr.com
Cydia İmpactor ile kurun konusu forumda mevcut yada developer hesabını inceleyin forumdanios 12.4 uncover telefonuma inmiyor hiç bir yerden bilginiz varmı
12.4e yükseltin.peki 12.1.4 olarak mı yapayım 12.4 e yükseltip mi? Hangisini önerirsiniz?
link varmı her ikisi içindeCydia İmpactor ile kurun konusu forumda mevcut yada developer hesabını inceleyin forumdan
link varmı her ikisi içinde
Whatsappda hızlı mesaj gönderme varmı vpn yada başka bir whatsapp sürümü gibi çünkü bazıları mesajı yazar yazmaz tik oluyo bende gecikiyor biraz iphone 7 cihazım jailbreaklıMerhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.
Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.
fakat credi aldığım diğer telefonlardada gözüküyor hesaba girince ama satın alamıyorum bişeyiher uygulamada çalışmaz.
hack your iphone reposunu yüklerken illegal hatası aldım yüklersem bir sorun olurr mu ?
Ayarlar altında çıkar isimleri ama daha düzenli bir şekilde olsun isterseniz shuffle tweakini kullanabilirsinizmerhaba arkadaşlar telefonumu JB yaptım hoşuma giden ve kullanışlı tweakları yüklemeye başladım bazı tweaklar kurulur kurulmaz çalışmaya başlıyor bazı tweakları nereye nasıl yüklendiğini bulamıyorum. kullanabilmem ve ayar yapmam gerekiyor. şimdiden teşekkür ederim
Ayarlar altında çıkar isimleri ama daha düzenli bir şekilde olsun isterseniz shuffle tweakini kullanabilirsiniz
Bİlgi için teşekkürler hocamRiskli repo o, sorumluluğu sana ait.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi