Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhaba.ios 13 beta yükledim ama şimdi 12 ye dönmek istiyorum,12 ye dönerken ios13 yedeğini iOS 12 ye yükleyebilirmiyim?şimdiden teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst versiyondan alt versiyona geçerken yedekten yükleme yapamazsınız. Ama fotoğrafları bilgisayara ve mesajlaşma uygulamalarını iCloud a yedekleyenilirsiniz

Uncover jb kullanın.
peki 12.1.4 olarak mı yapayım 12.4 e yükseltip mi? Hangisini önerirsiniz?

[automerge]1566823534[/automerge]
link varmı her ikisi içinde

Ana ekranda klasörü açmadan klasörün içindeki gözüken küçük ikonları gizleyen bir tweak varmı?

Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.
Whatsappda hızlı mesaj gönderme varmı vpn yada başka bir whatsapp sürümü gibi çünkü bazıları mesajı yazar yazmaz tik oluyo bende gecikiyor biraz iphone 7 cihazım jailbreaklı
[automerge]1566845611[/automerge]
her uygulamada çalışmaz.
fakat credi aldığım diğer telefonlardada gözüküyor hesaba girince ama satın alamıyorum bişeyi

Son düzenleme:
hack your iphone reposunu yüklerken illegal hatası aldım yüklersem bir sorun olurr mu ?

merhaba arkadaşlar telefonumu JB yaptım hoşuma giden ve kullanışlı tweakları yüklemeye başladım bazı tweaklar kurulur kurulmaz çalışmaya başlıyor bazı tweakları nereye nasıl yüklendiğini bulamıyorum. kullanabilmem ve ayar yapmam gerekiyor. şimdiden teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar telefonumu JB yaptım hoşuma giden ve kullanışlı tweakları yüklemeye başladım bazı tweaklar kurulur kurulmaz çalışmaya başlıyor bazı tweakları nereye nasıl yüklendiğini bulamıyorum. kullanabilmem ve ayar yapmam gerekiyor. şimdiden teşekkür ederim
Ayarlar altında çıkar isimleri ama daha düzenli bir şekilde olsun isterseniz shuffle tweakini kullanabilirsiniz

DisplayOut uygulamasını iOS 12 uyumlu yapabilir misiniz. iPhone sadece Apple TV gibi ürünleri buluyor. Android teyb’e ekran yansıtmak istiyorum ama ekran yansıtma menüsünde cihazı bulmuyor.

Merhabalar, ben iPhone 7 cihazımı jailbreak yaptım ve konu hakkında hiçbir bilgim yok. Telefonu ayarlar bölümündeki sıfırlama kısmından sıfırlamak istiyorum. Android'de olduğu gibi brick vb. tarzı sorun ile karşılaşır mıyım ? Teşekkürler.

Merhabalar su an 12.3.1 sürümündeyim direk 12.4 e ipa indirerek gecebiliyormuyum yoksa sadece telefonun guncellemelerinde görünen 12.4.1 e mi gecebiliyorum
Teşekkürler simdiden

Şu ios 12.4 de kaybolan bluetooth simgesini geri getirmenin yolu var mı arkadaşlar?
Anca bağlandığında gözüküyor da. Sinirlerimi bozdu. AutoBlue da çok stabil çalışmıyor şuan.

EDİT: Bugün sabahtan beri şarjım çok hızlı gidiyor ve telefon ısınmaya başladı. 12.4 için Cocoatop alternatifi bir tweak var mı ?

Son düzenleme:
Geri