Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba , forumda yeniyim konu açamadığım için buraya yazıyorum.
iPhone XR telefonum var. İmeiden dolayı kapandı. Haliyle bu telefonla arama yapamıyorum. Jailbreak yapsam eskisi gibi telefonu kullanıp telefonda arama vs. yapabilir miyim?

Merhaba , forumda yeniyim konu açamadığım için buraya yazıyorum.
iPhone XR telefonum var. İmeiden dolayı kapandı. Haliyle bu telefonla arama yapamıyorum. Jailbreak yapsam eskisi gibi telefonu kullanıp telefonda arama vs. yapabilir miyim?

Operatör gerektiren şeyler hariç telefonu kullanabilirsin. Arama mesaj vs için ise imei kaydı yaptırman gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Şu ios 12.4 de kaybolan bluetooth simgesini geri getirmenin yolu var mı arkadaşlar?
Anca bağlandığında gözüküyor da. Sinirlerimi bozdu. AutoBlue da çok stabil çalışmıyor şuan.

EDİT: Bugün sabahtan beri şarjım çok hızlı gidiyor ve telefon ısınmaya başladı. 12.4 için Cocoatop alternatifi bir tweak var mı ?

cocoatop çalışıyor bende hocam aynı sürümdeyiz.

Arkadaşlar ben cihazıma (iphone 6) jailbreak yaptım ama cydia’dan tweak aratınca çıkmıyor. Çoğu tweak’i bulamıyorum. İos sürümüm 12.4 ilk defa jailbreak yapıyorum yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar ben cihazıma (iphone 6) jailbreak yaptım ama cydia’dan tweak aratınca çıkmıyor. Çoğu tweak’i bulamıyorum. İos sürümüm 12.4 ilk defa jailbreak yapıyorum yardımcı olur musunuz?
Tweaklerin kaynaklarını yani repolarını eklemeniz lazım cydia ya bundan önce de aşağıdaki konuyu inceleyin lütfen

Deneyim ve tecrübeme dayanarak son Jb i yapmayın iki defa yaptım deneme maksatlı tweak yükledim. 12.4 uyumlu çok tweak yok yok repo su yok tweak derken sıfırladım telefonu temiz bir sayfa açtım

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ilk defa jailbreak işine girdim ve chimeradan jailbreak yaptım telefonumu.Sileo indirdi telefonuma otoamtik olarak ve ben sileodan bir şey kurmak istediğimde kura basınca sırada diyor kalıyor neden öyle oluyor yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar pil simgesi şebeke çekim simgesi değiştirebileceğim tweak varmı?bide tüm reklamlardan kurtulabileceğim bişi varmı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ilk defa jailbreak işine girdim ve chimeradan jailbreak yaptım telefonumu.Sileo indirdi telefonuma otoamtik olarak ve ben sileodan bir şey kurmak istediğimde kura basınca sırada diyor kalıyor neden öyle oluyor yardımcı olur musunuz

sırada'ya tıklayıp kabul et diyin.

Arkadaşlar 12.4 temiz restore yapıp yeniden kurdum. Unc0ver'i yükledim. Profil yönetiminden güven de yaptım. V3.5.6 sürümünde. Ama unc0ver açılmıyor direkt atıyor kendini. Acaba unc0ver'dan kaynaklı bir sorun mu var ya da neyi yanlış yapıyorum? Cihaz:7+ sürüm:12.4

arkadaşlar telefon çaldığında, telefonu elime alınca ya da hareket ettirince demek daha doğru olur, zil sesi kısılıyor. bunun için bir tweak yüklediğimi düşünmüyorum. neden oluyor sizce.

Deneyim ve tecrübeme dayanarak son Jb i yapmayın iki defa yaptım deneme maksatlı tweak yükledim. 12.4 uyumlu çok tweak yok yok repo su yok tweak derken sıfırladım telefonu temiz bir sayfa açtım
Hangi tweakler uyumlu değil mesela? Daha önce JB kullandıysanız o tweakleri gözünüz aramış olabilir

Geri