Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok sıkıntı boyutuna ulaşırsa uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yaparsın (tüm tweakların silinir)
Hocam merhaba telefon jailbreak yaptım sorun yanlış bir tweakyükledim jb giti sonra tekrar attım ama bu sefer cydia açıldığ ıgibi kapanıyor lütfen bi öneride bulunur musunuz?,
[automerge]1566668372[/automerge]
arkadaşlar expiry nedir uncıverda 6 days yazıyor ne demek bu yardımcı olurmusunuz

Hocam merhaba telefon jailbreak yaptım sorun yanlış bir tweakyükledim jb giti sonra tekrar attım ama bu sefer cydia açıldığ ıgibi kapanıyor lütfen bi öneride bulunur musunuz?,
[automerge]1566668372[/automerge]
arkadaşlar expiry nedir uncıverda 6 days yazıyor ne demek bu yardımcı olurmusunuz

Uncover ayarlardan reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini açıp tekrar jb yap

Yüklediğin ipa 6 günlük imzalanır gün bitiminde ipa devre dışı kalır. Hali ile cydia çalışmaz tekrar uncover ipa cihaza yüklemen gerekli.

stal cydia ve reset cydia chache sekmelerini açıp t
çok sağolun hocam
[automerge]1566669790[/automerge]
Uncover ayarlardan reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini açıp tekrar jb yap

Yüklediğin ipa 6 günlük imzalanır gün bitiminde ipa devre dışı kalır. Hali ile cydia çalışmaz tekrar uncover ipa cihaza yüklemen gerekli.
hocam kusura bakmayın bu son dediğinizi anlayamadım
[automerge]1566670740[/automerge]
veya bunun için ne yapabilirim siz nasıl kullanıyorsunuz

Moderatör tarafından düzenlendi:
çok sağolun hocam
[automerge]1566669790[/automerge]

hocam kusura bakmayın bu son dediğinizi anlayamadım
[automerge]1566670740[/automerge]
veya bunun için ne yapabilirim siz nasıl kullanıyorsunuz

Jb için cihazına yüklediğin Uncover ipa sının sertifika süresi 1 haftadır süre bittiğinde uncover i kullanamazsın, çalışmaz yeniden cihazına yüklemen gerekli. Yani her hafta uncover ipa yı cihazına yüklemen gerekli.

Ben dev hesabına katılarak 1 yıllık sertifika imzalattım.
Konuyu inceleyebilirsin.

Jb için cihazına yüklediğin Uncover ipa sının sertifika süresi 1 haftadır süre bittiğinde uncover i kullanamazsın, çalışmaz yeniden cihazına yüklemen gerekli. Yani her hafta uncover ipa yı cihazına yüklemen gerekli.

Ben dev hesabına katılarak 1 yıllık sertifika imzalattım.
Konuyu inceleyebilirsin.
bir hafta sonra tekrar yüklesek bütün tweakleri baştan yüklememiz mi gerekiyor

Ücretli tweaklerde oluyor problem diğer ücretsiz tweaklerde Sağ üst tarafta KUR yazısı geliyor ücretli tweaklerde KUR yazan yer gelmiyor bu sebebten hiç indirmeye teşebbüs dahi edemiyorum biraz karışık oldu umarım anlatabilmişimdir
Başka repoya eklenmişse oradan alabilirsiniz. Eğer sadece bigboss taysa satınalamazsınız.
13478

Date in statusbar tweakı Hangi sağlam repoda mevcut bilen var mı acaba

SnapBack ile tweak kurulu olmadan ikisinide ayiri ayri yedek alsam birbirlerine gecis yaptigimda tweak kalintisi veya herhangi bir sorun olur mu peki ? Ve sorunla karsilastigimda komple tweak lerle falan kaldirmak icin Rootfs yapsam format atmadan kurtulurmuyum ? Simdi restore yaptim zaten sifir ios var takvime artik hangi tweak eklemisse reklam var 5 gun icin anlamadim yani bu ne sacma istir

SnapBack ile tweak kurulu olmadan ikisinide ayiri ayri yedek alsam birbirlerine gecis yaptigimda tweak kalintisi veya herhangi bir sorun olur mu peki ? Ve sorunla karsilastigimda komple tweak lerle falan kaldirmak icin Rootfs yapsam format atmadan kurtulurmuyum ? Simdi restore yaptim zaten sifir ios var takvime artik hangi tweak eklemisse reklam var 5 gun icin anlamadim yani bu ne sacma istir

Snapback uygulamasına hakim değilseniz kullanmayın.
Restore Rootfs ile jb kaldırabilirsin.

repo yu kopyalayıp cydia içinden manuel ekleyin.
Tıkladığınız anda çalışmayan repoya yönlendiriyor.
Dediğiniz şekilde yapınca hiç bir kırmızı yazı çıkmadan normal repoyu ekledi, güvenilir bi repo galiba kullanayım bir sorun olmaz heralde ama baya merak ettim o kırmızı yazanlar ne oluyor önceki eklediğim de neden o hatayı verdi bu arada çok teşekkür ederim efsane6 baya uğraştınız sağolun (repo da sadece 2 tweak var normal mi bu )

Dediğiniz şekilde yapınca hiç bir kırmızı yazı çıkmadan normal repoyu ekledi, güvenilir bi repo galiba kullanayım bir sorun olmaz heralde ama baya merak ettim o kırmızı yazanlar ne oluyor önceki eklediğim de neden o hatayı verdi bu arada çok teşekkür ederim efsane6 baya uğraştınız sağolun (repo da sadece 2 tweak var normal mi bu )

Normal...

Öncelikle merhaba, yaklaşık bir sene önce telefonu jb yaptım 2-3 ay kullanıp sıkılınca bilgisayar aracılığı ile tamamen telefondan kaldırdım. O zamanlar tweakbox adında bir uygulama indirip electrayı oradan yüklemiştim ve hem uğraşmadan hem bilgisayar gerektirmeden jb yaptım. Bugün yeniden aklıma geldi yapsam mi ki dedim biraz bakinca uncover electra vs seyler çıkmış onların nasıl yapılacağı hakkında fikrim yok ama yine eskisi gibi tweakbox yükleyip oradan electrayı kursam sorun olur mu deneyen var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

Uygulama içi ücretsiz birşeyler satın alma tweak'ı ile kredi satın almıştım yani kredi hesaba yüklendi gözüküyor fakat 50 credilik birşey almaya çalıştığımda yetersiz kredi diyor neden kaynaklı olabilir Oyun değil birtane program..

Öncelikle merhaba, yaklaşık bir sene önce telefonu jb yaptım 2-3 ay kullanıp sıkılınca bilgisayar aracılığı ile tamamen telefondan kaldırdım. O zamanlar tweakbox adında bir uygulama indirip electrayı oradan yüklemiştim ve hem uğraşmadan hem bilgisayar gerektirmeden jb yaptım. Bugün yeniden aklıma geldi yapsam mi ki dedim biraz bakinca uncover electra vs seyler çıkmış onların nasıl yapılacağı hakkında fikrim yok ama yine eskisi gibi tweakbox yükleyip oradan electrayı kursam sorun olur mu deneyen var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

Bu tür sitelerden ipa indirmesini önermiyoruz.
Konu linkinden uncover ipa dosyasını indirin ve pc de cydia impactor ile yükleyin.

Ya atıyor yada sürekli boşuna dönüyor ayrıca 12.4 için locallapstore bulamadım
[automerge]1566715093[/automerge]
Jailbreak yaptıktan sonra takvimime 5 gün için bu reklamlardan gelmiş neden olmuştur bu ? crackli hiçbirşey yüklemedim *yasaklı* reposundan sadece locallAPStore yükledim sadece?
Ekli dosyayı görüntüle 13476
Ben yüklemeye çalışıyorum hata veriyor nasıl yüklediniz

Ya atıyor yada sürekli boşuna dönüyor ayrıca 12.4 için locallapstore bulamadım
[automerge]1566715093[/automerge]

Ben yüklemeye çalışıyorum hata veriyor nasıl yüklediniz
Chimera nın jailbreak işlemini tamamlaması gerekiyor. Bu işlem bazen uzun sürüyor beklemeniz gerekiyor.

Geri