Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Resimde görüleceği üzere bazı tweaklerde aynı uyarıyı alıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• AF4FB824-AF92-4A76-87E8-0E7A037E48CD.png
    AF4FB824-AF92-4A76-87E8-0E7A037E48CD.png
    271 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba cihaz iphone se 12.4 sileo jb yaptım herşey süperdi ama telefon araması yapamıyorum arama geldiğinde de ekrana düşmüyor yalnızca telefon çalıyor. Var mı bi çözümü?

Fotoğrafları youtubede bir video var oradan geri aldım. Ama her bir veri için ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum. İşe yarar bir program ve nasıl kullanılacağını merak etmiştim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanabileceğiniz en iyi programlar iTools 3utools bunlar dışında istediğiniz şekilde işlem yapan bir program yok maalesef

unc0ver jb te yaşadığım bir sorun var. nepeta reposundan axon tweaki gibi notifica tweaki falan kurduğumda cihazımı kilitlediğimde cihazım açılmıyor anca hard reset attığımda yeniden başlatıp tekrar jb yapıyorum ve öyle açılıyor. Bu sorun neden kaynaklı yardım edermisiniz ayrıca bu sorun chimerada olmadı denedim defalarca. Bugün tekrar unc0ver'a geçiş yaptım gene deneyeceğim. Kurulu olan tweaklar ultrasound, ipad statusbar, speculum reprovision, icleaner pro ,snowboard, axon genelde hep bunlar kurulu olur ama bu durum beni jb den soğutuyor cihazım 8 plus 12.4
Kilit ekranı tweakleri çakışıyor olabilir speculum u kapatınca da aynı sorunu yaşıyor musunuz

Arkadaşlar moviebox pro gibi yabancı dizileri indirip izleyebileceğim bir program veya safariden indirme yapabileceğim tweak var mı ?

CyDown kurulu ise bu uyarıyı alırsınız CyDown u kapatıp cydia ı yeniden açıl hala aynı uyarıyı alacak mısınız test edelim.
Daha yeni jailbreak yaptım hiç bir tweak kurulu değil sadece Terminal kurup root şifresini değiştirdim sonrasında tweaklere bakarken bu uyarıyı aldım

Daha yeni jailbreak yaptım hiç bir tweak kurulu değil sadece Terminal kurup root şifresini değiştirdim sonrasında tweaklere bakarken bu uyarıyı aldım
Cydia ödeme sistemi kapandığı için satınalma işlemi yapılamıyor. Baktığınız tweak yada diğer tweakler güncel olmayan bir tweak güncel halini yeni reposundan satınalabilirsiniz.

Cydia ödeme sistemi kapandığı için satınalma işlemi yapılamıyor. Baktığınız tweak yada diğer tweakler güncel olmayan bir tweak güncel halini yeni reposundan satınalabilirsiniz.
Sitede güncell olan tweakler içinde aynı uyarı geliyor örneğin ColorBadges tweaki ios 12.4 için güncel diye gördüğümü hatırlıyorum ama aynı uyarıyı veriyor anlayamadım

Arkadaşlar iphone x 12.4 kullanıyorum. Jailbreak haberini gördüğümde çok sevindim. Fakat yapmaya çalıştığımda bütün heveslerim kırıldı. Telefonumda iki faktörlü koruma açık ve hiçbir şekilde kapatamıyorum. Uygulama için şifre almaya çalıştım sanırım tam beceremedim lütfen bana yardımcı olur musunuz?

Sorunun çözüldü mü bilmiyorum ama
Apple.id ye PC den giriş yapıp kapatman lazim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öncelikle herkese selam, cydiada herhangi bir tweak'e bastığımda şu seçenekler çıkıyor; paket ayarlarını değiştir, yazar, sürüm ve dosya içeriği. Sorunum şu; bunlardan herhangi birine basınca üstü koyu renk oluyor ve açılmıyor. Doğal olarakta içeriği göremiyorum. Sizde de bu şekilde mi ? Yoksa benim kurduğum jailbreakte mi sorun var, ya da cydia'da ? Şimdiden teşekkür ederim.

iOS 13 yüklü cihazım da sabit olarak konum servisi simgesi gözüküyor arkada uygulama açık değil konumu kullanan servis de gözükmüyor ne yapabilirim?

öncelikle herkese selam, cydiada herhangi bir tweak'e bastığımda şu seçenekler çıkıyor; paket ayarlarını değiştir, yazar, sürüm ve dosya içeriği. Sorunum şu; bunlardan herhangi birine basınca üstü koyu renk oluyor ve açılmıyor. Doğal olarakta içeriği göremiyorum. Sizde de bu şekilde mi ? Yoksa benim kurduğum jailbreakte mi sorun var, ya da cydia'da ? Şimdiden teşekkür ederim.

Basılı tutup sağa veya sola çekin.

Basılı tutup sağa veya sola çekin.
müsadenizle bir soru daha sormak istiyorum hocam, cydia simgesine tıklayınca direk cydia açılmıyor, ilk önce wallpaperım ve simgelerim biraz silikleşiyor 1 saniye gibi bir süre sonra açılıyor. Onun dışında hiç bir tweakte bir sorun ya da donma yaşamıyorum. Bir problem yaratır mı ? Bir önceki yaptığım jb'de olmuyordu

müsadenizle bir soru daha sormak istiyorum hocam, cydia simgesine tıklayınca direk cydia açılmıyor, ilk önce wallpaperım ve simgelerim biraz silikleşiyor 1 saniye gibi bir süre sonra açılıyor. Onun dışında hiç bir tweakte bir sorun ya da donma yaşamıyorum. Bir problem yaratır mı ? Bir önceki yaptığım jb'de olmuyordu

Cihazı kasan bir tweak kaynaklı sorun.
İthemer veya anemone thema programı veya springtomize 4 gibi tweak kullanıyormusun

Cihazı kasan bir tweak kaynaklı sorun.
İthemer veya anemone thema programı veya springtomize 4 gibi tweak kullanıyormusun
snowboard kullanıyorum hocam, ithemer vardı sildim onu dün, bu silinen tweaklerin kalıntılarını filza ile silmek için girdim fakat dosya yolunu bulamadım

Jailbreak yaptıktan sonra takvimime 5 gün için bu reklamlardan gelmiş neden olmuştur bu ? crackli hiçbirşey yüklemedim *yasaklı* reposundan sadece locallAPStore yükledim sadece?
IMG_4920.PNG

Moderatör tarafından düzenlendi:
Geri