Onunla Jb yapmışmıydınız sadece kurulu ise etki etmez.Unc0ver yüklü ondan mu yapıyor acaba
Onunla Jb yapmışmıydınız sadece kurulu ise etki etmez.Unc0ver yüklü ondan mu yapıyor acaba
Selamlar arkadaşlar bu özelliği eklemiştim şimdi kapatmak istiyorum unuttum tweakle mi yoksa telefonun ayarlarından mı yapmıştım.Şimdi bulamıyorum yaşlılık işte :(
BatteryPercentXArkadaslar bataryanın icinde yüzdesini gösteren tweak ismi nedir ?
Teşekürler kardeşim saolasınTelefonun ayarlar kısmından telefon/aramaları duyur/hiçbir zaman yap.
Merhabalar. Bugün telefonum kendi kendine kapanıp açıldı. Şimdi unc0ver aracına tıklıyorum açılmıyor ama screenshottaki gibi arka planda gözüküyor ne yapmam gerekir ?
TEşekkürler deneyeceğim hemen. Bir sorun olursa tekrar alıntılarım :)Yüklü olan uncover ipa silin ve tekrar cydia impactor ile yükleyin.
Arkadaşlar en son ios 8 versiyonunda JB kullandım. Uzun süredir JB yapmadım. Sileo falan gelmiş son durumda :)
İphone 7 ios 12.1.4 cihazım var.
Hiç JB yapılmadı. unc0ver ve Chimera'dan hangisi önerirsiniz? Eski tabirle hangisi untethered ve daha stabil?
Bir de cihazı sıfırlamak yani JB'yi kaldırmak hangisinde daha kolay olur?
Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar bu sorumla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
HideMeX ile yapabilirsin hocam, daha güzel olmasını istiyorsan PencilCharcingIndicator kurabilirsin.Düşük güç azaldı, % 20 ve % 10 uyarısını yok eden tweak ve reposu neydi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HideMeX ile yapabilirsin hocam, daha güzel olmasını istiyorsan PencilCharcingIndicator kurabilirsin.
untethered mi hocam Uncover JB olan ?Uncover jb kullanın.
unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!
unc0ver Jailbreak iOS 11.0 - 14.8 İlk kez Jailbreak yapacak olanlar; Jailbreak Nasıl Yapılır? Kurulum Ipa dosyasını indirin ve bir imzalama programı ile cihaza yükleyin. Kullanabileceğiniz bazı imzalama programları aşağıda listelendi AltStore (Sadece Windows 10) AltSinger (Windows 7 ~...www.jailbreaktr.com
Untethered jailbreak yok şuanuntethered mi hocam Uncover JB olan ?
untethered mi hocam Uncover JB olan ?
arkadaşlar Noctic veya eclipse gibi ücretli tweaklaeri satın alm ak için ne yapmamız gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz?
SimpleLS tweakini kullanamıyorum safe moda atıyor onun yerine kullanabileceğim başka bi tweak var mı ? 12.4 unc0ver ip6 plus
@srdgny teşekkür ederim, bir de cihazımı jb yaptıktan sonra wifide galiba bir şeyler indiriyor çünkü telefonun wifisi açıkken pc de oyun oynarken ping fırlıyor ne indiriyor acaba ?
bilen biri yardımcı olabilir mi ?