Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Geçersin kardeş. Future restore konusu var. 11.3.1 shsh kaydını downgrade klasörüne at. 11.3.1 ipsw indir ve imzası açık olan 11.4 ipsw sini indiricen baseband ve sep i alacaksın 11.4 içinden bu kadar gerisi konuda yazıyor
ios 11.3beta 6da kalipda 11.4 un sepinimi kullanayim?ya ios 11.4e guncelleyip oylemi yapayim?

Geçersin kardeş. Future restore konusu var. 11.3.1 shsh kaydını downgrade klasörüne at. 11.3.1 ipsw indir ve imzası açık olan 11.4 ipsw sini indiricen baseband ve sep i alacaksın 11.4 içinden bu kadar gerisi konuda yazıyor

11.4 ile 11.3 sep uyumlu mu ?

hocam yapiyorum ama bu sorun oluyor nedenini bilmiyorum
11.3.1 ipsw dosyasını bulamıyor downgrade klasörune de attın mı? Onu bulamıyor ismini kolay bir şey yap
[automerge]1529261636[/automerge]
hocam yapiyorum ama bu sorun oluyor nedenini bilmiyorum
11.3.1 ipsw dosyasını bulamıyor downgrade klasörune de attın mı? Onu bulamıyor ismini kolay bir şey yap

[automerge]1529261636[/automerge]

klasorunede derken downgradeden baska yeredemi atmak gerek?

klasorunede derken downgradeden baska yeredemi atmak gerek?
shsh2, ipsw, sep, baseband vs. bunların hepsi aynı klasörde olacak. yönetici olarak komut istemini açacaksın. cd klasorunyolu komutu ile o klasöre geçeceksin futurerestore.exe bla bla bla kodunu çalıştıracaksın işte

Jailbreak tamam mı yani şimdi?
Ne zaman yayınlayacaklar acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri