remount sorunuda çözülmüş. yarın sabaha electra ile uyanabiliriz :)
Zaten her sabah bu umutla kalkıyoruz ya yataktan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
remount sorunuda çözülmüş. yarın sabaha electra ile uyanabiliriz :)
ben bu geceden umutluyumZaten her sabah bu umutla kalkıyoruz ya yataktan
Ben hayatta face time kullanmam kamerayı mecbur kalmadıkça açmam face id kapalı telefonda şifre kullanmam
Hatta bastırınca açılan kısa yol neydi adı oda kapalı
Bana sadece cydia versinler gerisi mühüm değil
Tabi ki hemen çıksın deneyelim istiyoruz ama hemen kurmanızı tavsiye etmiyorum arkadaşlar. İlk electra da bazı problemler olmuştu ve jailbreak aracının stabil hale gelmesi zaman almıştı. Onun için bir süre bekleyip olumsuz bir durum yoksa kurmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.
Ama hocam şimdi bu geliştiriciler hemen hemen tüm cihazlarda test yapıyorlar. Sürekli çalışıp Çıkan sorunları çözmeye çalışıyorlar.
Hemen kurmamamız için bir sebep bırakmıyorlar zaten.
Bunu neye dayanarak söylüyorsun????Jai̇lbreak gelmiyor iOS 12 sürümünü bekleyecekler !!
Hocam siz Audi A8 alıp Murat 124’e biner gibi biniyorsunuz
JailbreakTR
Jb çıkarsa eğer deneyeceğimİstediğin kadar root at bir jb olamaz.
Geçersin kardeş. Future restore konusu var. 11.3.1 shsh kaydını downgrade klasörüne at. 11.3.1 ipsw indir ve imzası açık olan 11.4 ipsw sini indiricen baseband ve sep i alacaksın 11.4 içinden bu kadar gerisi konuda yazıyorbenim cihazim iphone 5s ios 11.3 beta 6 Ft ile 11.3.1e gece bilirmiyim? ama shsh kaydim 11.3.1e.. ama 11.3 beta 6ya yok
artık yükleyemezsin dostum.iOS 1.3.1 sürümdeyim. Şarj konusunda şikayetçiyim.Cihazı DFU moda alıp baştan yüklersem sorun çıkar mı?
Sonuçta sürüm aynı olacak fabrika ayarlarından sıfırlarsan değişen bir şey olmaz ama psikolojikmen rahatlayacaksan sıfırlaRecovery mod işe yarar mı? Yoksa cihaz içi, fabrika ayarlarını sıfırlamak yapmak mı? Lazım.