Bir şey diyemeyeceğim bir deneŞarj konusunda düzelme olabilir mi?
BeklemedeyizŞuan bir gelişme varmi jb ile ilgili
iCloud yüklemeni veya kullanmakta olacağın programları tekrar yüklediğin takdirde ayni durumla karşılaşma durumun %100Şarj konusunda düzelme olabilir mi?
ios 11.3beta 6da kalipda 11.4 un sepinimi kullanayim?ya ios 11.4e guncelleyip oylemi yapayim?Geçersin kardeş. Future restore konusu var. 11.3.1 shsh kaydını downgrade klasörüne at. 11.3.1 ipsw indir ve imzası açık olan 11.4 ipsw sini indiricen baseband ve sep i alacaksın 11.4 içinden bu kadar gerisi konuda yazıyor
Geçersin kardeş. Future restore konusu var. 11.3.1 shsh kaydını downgrade klasörüne at. 11.3.1 ipsw indir ve imzası açık olan 11.4 ipsw sini indiricen baseband ve sep i alacaksın 11.4 içinden bu kadar gerisi konuda yazıyor
Jb kullanmıyorsun tekrar ayni kurulumları gerçekleştirdiğin takdirde ayni olma durumu yüksek anlatabiliyor muyum.Bir anlamı yok mu? Diyorsunuz.
hocam bu sorun cikiyor ama nedenin bilen varmi?Bir şey diyemeyeceğim bir dene
11.3.1 i yapmaya çalışıyorsun değil mihocam bu sorun cikiyor ama nedenin bilen varmi?
11.3 beta 6 dan 11.3,1 e fr ile geçeceksinios 11.3beta 6da kalipda 11.4 un sepinimi kullanayim?ya ios 11.4e guncelleyip oylemi yapayim?
hocam yapiyorum ama bu sorun oluyor nedenini bilmiyorum11.3 beta 6 dan 11.3,1 e fr ile geçeceksin
11.3.1 ipsw dosyasını bulamıyor downgrade klasörune de attın mı? Onu bulamıyor ismini kolay bir şey yaphocam yapiyorum ama bu sorun oluyor nedenini bilmiyorum
11.3.1 ipsw dosyasını bulamıyor downgrade klasörune de attın mı? Onu bulamıyor ismini kolay bir şey yaphocam yapiyorum ama bu sorun oluyor nedenini bilmiyorum
klasorunede derken downgradeden baska yeredemi atmak gerek?11.3.1 ipsw dosyasını bulamıyor downgrade klasörune de attın mı? Onu bulamıyor ismini kolay bir şey yap
[automerge]1529261636[/automerge]
11.3.1 ipsw dosyasını bulamıyor downgrade klasörune de attın mı? Onu bulamıyor ismini kolay bir şey yap
Yayınlasalar da hemen yuklemeyin. Biraz bekleyin hatalar olabilir onlar fixlensin final sürüm gelsin jailbreaklersiniz yine sürüm tutuyorsa.Ah birde yayımlasalar neolurdu şimdi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilgili konuda çektiğim video var.. adım adım ordaki işlemleri yapmanız gerekiyor.. ezbere davranıp atlamayın adımlarıklasorunede derken downgradeden baska yeredemi atmak gerek?
shsh2, ipsw, sep, baseband vs. bunların hepsi aynı klasörde olacak. yönetici olarak komut istemini açacaksın. cd klasorunyolu komutu ile o klasöre geçeceksin futurerestore.exe bla bla bla kodunu çalıştıracaksın işteklasorunede derken downgradeden baska yeredemi atmak gerek?