Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Var tabiki ama şu da var ipx lerde geçişlerde sorun Oluyordu eski sürümlerde aybı sorunlar bu versiyondada yaşanıyormu acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Facetime sorununu biliyorum da, fr aracı halen o sorunu yapıyormu bilmiyorum Facetime kullanmıyorsan sıkıntı olmaz.

Facetime sorununu biliyorum da, fr aracı halen o sorunu yapıyormu bilmiyorum Facetime kullanmıyorsan sıkıntı olmaz.

Ben hayatta face time kullanmam kamerayı mecbur kalmadıkça açmam face id kapalı telefonda şifre kullanmam
Hatta bastırınca açılan kısa yol neydi adı oda kapalı
Bana sadece cydia versinler gerisi mühüm değil

Ben hayatta face time kullanmam kamerayı mecbur kalmadıkça açmam face id kapalı telefonda şifre kullanmam
Hatta bastırınca açılan kısa yol neydi adı oda kapalı
Bana sadece cydia versinler gerisi mühüm değil

Aga iPhone X sana fazla o zaman Benim 6S ile değiştirelim 19-20 ay garantisi var :D:D

Aga iPhone X sana fazla o zaman Benim 6S ile değiştirelim 19-20 ay garantisi var :D:D

Aradaki gb farkı fiyat farkı ne oucak hacım
Zaten ben bozulmasa iphone6 plusimdan asla vazgeçmezdim ama cigaz çöktü sürüm gitti jailbreak e sebep aldım ben bu ipx i

Aradaki gb farkı fiyat farkı ne oucak hacım
Zaten ben bozulmasa iphone6 plusimdan asla vazgeçmezdim ama cigaz çöktü sürüm gitti jailbreak e sebep aldım ben bu ipx i

Dalgasındayım hocam :D

Belki onu engelleyen bir Tweak çıkar ve beta'da kalırsın.
Yoksa bir an önce 11.3.1'e geçmen gerekiyor (SHSH) varsa! çünkü beta sürümlerin belirli bir zamanı oluyor.

JailbreakTR
shsh kaydim var ama cok sorunlu 11.3.1 ..betanin bir zamani oluyor derken hocam ileride ne ola bilirki?

Zor olan ölüyü canlandırmak
Ben senin yerinde olsam konuyu şimdiden ezbere okurdum

JailbreakTR

Valla ben okudum ama yapıcak bilgisayarım bile yok bilgisayarım 32 bit 64 bit bilgisayar lazım

hadi yardim etsen bende futurerestore yapsam ?:)
[automerge]1529249212[/automerge]
Zor olan ölüyü canlandırmak
Ben senin yerinde olsam konuyu şimdiden ezbere okurdum

JailbreakTR
burda hangisinin icindeki shsh2 dosyasin atmaliyim downgrade klasorune?

Ekli dosyalar

• EC5F87C0-2B1E-4F59-99AA-822799C07AA2.png
    EC5F87C0-2B1E-4F59-99AA-822799C07AA2.png
    860.1 KB · Görüntüleme: 35
o değilde installer 5 gümbür gümbür geliyor. 11.3.1 Jb yayınlandıktan sonra kısa sürede yayınlayacaklarmış

Geri