Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Arakdaşlar merhaba
elimde iphone 7 plus var buna araçta carplay açıkken youtube izlemek için jailbrak yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek kimse varmıdır. yada önereceğiniz başka bir çözüm

Arakdaşlar merhaba
elimde iphone 7 plus var buna araçta carplay açıkken youtube izlemek için jailbrak yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek kimse varmıdır. yada önereceğiniz başka bir çözüm
merhaba cihaz sürümü nedir?

Arkadaşlar jailbreak ile ilgili sohbetimizi bu konudan yapabiliriz ;) haberler vb. Konuları boşuna ilgisiz mesajlarla doldurmayalım :okay:
Merhaba selamlar iPhone 6 32 GB 12.5.7 sürüm jailbreak hakkında bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olun nasıl yüklerim bu arada mac veya windowsum yok maalesef

Arkadaşlar sanal kamera yapan tweak nerden bulabilirim?
[automerge]1720704468[/automerge]
Bunun gibi tweak nerden bulabilirim?

Arkadaşlar merhaba dopamin jailbreak yaptım iphoen8 16.1.1 cihazıma Fakat 2 gün sonra telefonu sıfırladığımda yeniden jailbreak yapamadım konu benim için aciliyet taşıyor .istanbul içi ücreti ile yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.saygı[email protected]

Arkadaşlar merhaba dopamin jailbreak yaptım iphoen8 16.1.1 cihazıma Fakat 2 gün sonra telefonu sıfırladığımda yeniden jailbreak yapamadım konu benim için aciliyet taşıyor .istanbul içi ücreti ile yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.saygı[email protected]
Selam bilader, cihazı sadece sıfırladıysan ayarlardan jb hata verir , ama yeni yazılım yükleyip sonra jb denersen olucaktır
[automerge]1739022250[/automerge]
Arkadaşlar sanal kamera yapan tweak nerden bulabilirim?
[automerge]1720704468[/automerge]
Bunun gibi tweak nerden bulabilirim?
Bence flex 3 patchlere bak orada vardır diye düşünüyorum

ios 18.2.1 icin palera1n ve nekojb araclari var. bunlari deneyen arkadasimiz oldu mu? tavsiye eder misiniz? tesekkurler.

Geri