Ekli dosyayı görüntüle 4287
Beyler Jailbreakme 5.0 merhaba demeye az kaldı biticek bütün imza ve PC gerekliliği.Yaşasın Jailbreak.!
Şimdi moruk giriyorsun siteye basıyorsun butona kafa rahat. Temizz. Yok impactormuş yok extendermış yok 7 günmüş yok PC YOK. Üstüne bir yakıyorsun temiz.tam olarak açıklar mısın dostum
evetgeç saat oldu ama bi yayın açsak mı ne dersiniz?
Yerimizi aldık bekliyoruz. E hadi ne bekliyorsunuz.geç saat oldu ama bi yayın açsak mı ne dersiniz?
şuan 11.2.5 sürümündeyim 11.3.1 e nasıl geçiş yapabilirim ota üzerinden geçiş kapalı sanırım.
İpsw’den 11.3.1 ipsw dosyasını indirip itune ile dfu moddan güncellesem olmaz mı sonuçta downgrade yapmıyorum upgrade yapıyorum
Bende bakıyorum foruma ama konuyu göremedimDirekt kendilerinden de yardım isteyebilirsin diye söylemiştim, buradaki yazılanları herkes görüyor tabi. Söylediğin şey hakkında bir konu açılmıştı orayı ben bulamadığım için böyle yazdım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sen jb icinmi donuyorsun 11.3.1 e? bekle belki senin surumunudeşuan 11.2.5 sürümündeyim 11.3.1 e nasıl geçiş yapabilirim ota üzerinden geçiş kapalı sanırım.
Sadece tek yöntem var uygulamak isterseniz Bu konudaki ilk mesajın altında nasıl yapılacağına dair konuların linkler mevcut. Oraya bakarak 11.3.1’i kurabilirsinizİpsw’den 11.3.1 ipsw dosyasını indirip itunes ile dfu moddan güncellesem olmaz mı sonuçta downgrade yapmıyorum upgrade yapıyorum.
Ian yeni exploit yayınlamamış. Mevcut exploit te bir bug varmış adamın biri o bugu haber etmiş. Onu düzeltince nobcereboot açılma şansı da artacakmış, pwn2 özel electra uygulamasında da bu düzeltmeyi yapcagını söylüyor