Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Screenshot_20180617-235455.png
Beyler Jailbreakme 5.0 merhaba demeye az kaldı biticek bütün imza ve PC gerekliliği.Yaşasın Jailbreak.!

tam olarak açıklar mısın dostum
Şimdi moruk giriyorsun siteye basıyorsun butona kafa rahat. Temizz. Yok impactormuş yok extendermış yok 7 günmüş yok PC YOK. Üstüne bir yakıyorsun temiz. :sigara:
[automerge]1529271738[/automerge]
Ha bu arada merak etme Dev Account Lazım Değil.:okok::okok::okok:

Nöbetteyiz tool biz de yazdık ancak Cydia yok dostlar ssh shell ayarlamaya çalışıyoruz tool ama çalışıyor jb yapıyor yani de CoolStardan kaynak kodu bekliyoruz :)

şuan 11.2.5 sürümündeyim 11.3.1 e nasıl geçiş yapabilirim ota üzerinden geçiş kapalı sanırım.

İpsw’den 11.3.1 ipsw dosyasını indirip itunes ile dfu moddan güncellesem olmaz mı sonuçta downgrade yapmıyorum upgrade yapıyorum.

İpsw’den 11.3.1 ipsw dosyasını indirip itune ile dfu moddan güncellesem olmaz mı sonuçta downgrade yapmıyorum upgrade yapıyorum

11.3.1 imzası kapanalı çok oldu ama çeşitli imkanlar var diye göz misafiri olmuştum. Yetkililere ulaşırsan sana gerekli yönlendirmeyi yapacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Direkt kendilerinden de yardım isteyebilirsin diye söylemiştim, buradaki yazılanları herkes görüyor tabi. Söylediğin şey hakkında bir konu açılmıştı orayı ben bulamadığım için böyle yazdım.

Direkt kendilerinden de yardım isteyebilirsin diye söylemiştim, buradaki yazılanları herkes görüyor tabi. Söylediğin şey hakkında bir konu açılmıştı orayı ben bulamadığım için böyle yazdım.

Bende bakıyorum foruma ama konuyu göremedim

İpsw’den 11.3.1 ipsw dosyasını indirip itunes ile dfu moddan güncellesem olmaz mı sonuçta downgrade yapmıyorum upgrade yapıyorum.
Sadece tek yöntem var uygulamak isterseniz Bu konudaki ilk mesajın altında nasıl yapılacağına dair konuların linkler mevcut. Oraya bakarak 11.3.1’i kurabilirsiniz

Gece gelir dedik bu pwn yine ortalığı karıştırmış iki günde mi kavga ediyorlar kendi aralarında ian da yeni exploit yayınlamış bi de onla uğraşırlar ertelendi sanırım

Valla yine bekleyecez anlaşılan pwn20 karıştırdı ortalığı yine
Anlamadığım yaptıkları jailbreak de bi kararsızlık mı var yada kendi tellerinde denerken sorun mu çıkıyor çözemedim

BİR FİDAN BİN İNSAN

Ian yeni exploit yayınlamamış. Mevcut exploit te bir bug varmış adamın biri o bugu haber etmiş. Onu düzeltince nobcereboot açılma şansı da artacakmış, pwn2 özel electra uygulamasında da bu düzeltmeyi yapcagını söylüyor

Ian yeni exploit yayınlamamış. Mevcut exploit te bir bug varmış adamın biri o bugu haber etmiş. Onu düzeltince nobcereboot açılma şansı da artacakmış, pwn2 özel electra uygulamasında da bu düzeltmeyi yapcagını söylüyor

Herkes hemen çıksın istiyorda bence bu gelişmeler gayet iyi.Şuanda ne kadar geç çıkarsa o kadar kararlı olacak araç.Acele edersek çok hata çıkacağı kesin.3-5 gün daha bekleriz yani sabretmek gerek

Geri