Neler yeni

Ext3nder Nedir Nasıl Kullanılır? // Bilgisayar Olmadan Otomatik İmzalama

Rc1 den Rc2 ye geçtim. Ext3nder bu hatayı veriyor sürekli...ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar...
aaff7a9ffb6c514b0fc94d99d59a6f18.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rc1 den Rc2 ye geçtim. Ext3nder bu hatayı veriyor sürekli...ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar...
aaff7a9ffb6c514b0fc94d99d59a6f18.jpg

Bu 2 gündür aynı hatayı bende alıyorum pc den revoke yapınca da değişen bişey olmuyo

Extenderden email kimliğinizi giriyonuz mu ve rc2 ipanız outo sing de mevcut mu

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Extenderden email kimliğinizi giriyonuz mu ve rc2 ipanız outo sing de mevcut mu

Evet hocam. Kimliği girince bu sorun çıkıyor zaten . Bir kaç arkadaş güncellemeyi beklememi söyle di.. sorun devam ediyor hala.

Aynı hatayı 2-3 gündür bende alıyorum, genel bi problem bu galiba

Arkadaşlar şu otomatik imzalama olayını biri anlatabilirmi ne yaptımsa otomatik imzalamıyor ve 1 hafta sonra pasife düşüyor. İllaki uygulamayı haftada 1 kendim açmam lazım. Otomatik olayı nasıl oluyor.

Evet ios11 .sorun umarım kısa sürede çözülür.

nasıl yani bu uygulamaları otomatik imzalamicaksa başka ne özelliği var ? Veya uygulamaları otomatik imzalayan başka tweak var mıdır
Bilgisayar ile uğraşmanıza gerek yok apple kimliği ve şifrenizi kaydederek sonra yazmak zorunda kalmazsınız.

Maalesef alternatif yok

Arkadaşlar 1 yıllık sertifika yükledim, eğer bilinen birşey ise sorun yok, ama bilmeyen varsa konu açıp anlatım yapabilirim.

Geri