Neler yeni

Ext3nder Nedir Nasıl Kullanılır? // Bilgisayar Olmadan Otomatik İmzalama

Ciydia dan kurulum yaparken 3 kez yarıda kaldı cihaz reboot etti cydiaya tekrar girdiğimde yarım kurulmuş tweak olarak uyarı verdi
İki seçenek çıktı yoksay güvenli kaldır güvensiz gibisinden 11.1.2 de kaldır güvensiz seçeneği yüzünden jb den ve sürümden olmuştum bende yoksay seçeneği ile yarım yüklenmiş extenderi sildim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tekrar deneyin bence. Sıkıntısız kaç kere kurdum.

2d21358eb8ea5ab8c22d3d6d3ca92121.png

Burada sadece Electra.ipa mı kalacak yani @yusuf.ozgul hocam ?
Bir de electra.ipa diye bir dosya göremedim ben sürekli hata veriyor ext3nter

2d21358eb8ea5ab8c22d3d6d3ca92121.png

Burada sadece Electra.ipa mı kalacak yani @yusuf.ozgul hocam ?
Bir de electra.ipa diye bir dosya göremedim ben sürekli hata veriyor ext3nter

Hocam ipa’yı mı açtınız? Sadece ipa olması gerekiyor. Coolstar’ın sitesinden indirebilirsiniz.

T
tekrar deniyorum bu seferde inmiyor
tekrar elektra indirmenize gerek yok olanı silmeden tekrar tekrar deneyin. bir kaç deneme sonunda oluyor
[automerge]1531212199[/automerge]
Kurulu olanlar kısmına gelirseniz orada yazar.

tamamdır olmuş. çok teşekkürler. umarım iki faktörlü güvenlikten çıkmaz bir sorun yaratmaz. tek endişem bu.

Hayır @yusuf.ozgul hocam dediğiniz gibi electra klasörünü Ext3nder klasörüne koplayadım sadece ... bir de indirip deneyeyim teşekkürler

748a6bf70b79681a42fefbafe86c837a.png

Sanırım oldu.

Son düzenleme:
Cydia extender guncellemesi geldi. guncelledim ama telefondan silindi. Cydia da yuklu gorunuyor. Tekrar yuklemeye calisiyorum ama hata veriyor

Cydia extender guncellemesi geldi. guncelledim ama telefondan silindi. Cydia da yuklu gorunuyor. Tekrar yuklemeye calisiyorum ama hata veriyor

Bendede profil silindi electra uygulamasi gitti ama hersey normal suan sknti yok

Kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Uicache yaparken sıkıntı olmuş gibi
tweak yükleyemiyorum error code 2 hatası alıyorum tekrar jb yaptım ama sonuç aynı. telefonu sıfırlasam aynı sürümde kalır mıyım? keşke extenderi güncellemeseydim

tweak yükleyemiyorum error code 2 hatası alıyorum tekrar jb yaptım ama sonuç aynı. telefonu sıfırlasam aynı sürümde kalır mıyım? keşke extenderi güncellemeseydim

Shsh kaydin varsa future restore ile deneyebilirsin

Repomuzdan kurarken sürüm düşür de onu kullan.

Bendeki sorun ipa dosyalarını Imported klasörüne atıyorum ve yüklüyorum ama uygulamaların hiçbiri açılmıyor. Nasıl çözebilirim?

Geri