Neler yeni

Ext3nder Nedir Nasıl Kullanılır? // Bilgisayar Olmadan Otomatik İmzalama

@seth_my
Hocam kendinize ait gelisitirici hesabindan baska profil yuklemeyin derim hem her ne kadar haftalik olsada otomatik imzalama var sorunsuz

@seth_my
Hocam kendinize ait gelisitirici hesabindan baska profil yuklemeyin derim hem her ne kadar haftalik olsada otomatik imzalama var sorunsuz

Uyarınız için teşekkür ederim, bunda olumsuz olarak ne yaşayabilirim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@seth_my
Rica ederim hocam ama bu hususta benden ziyade site yöneticileri sizi daha iyi aydinlatacaktir

@seth_my en basiti o tür ipalarda reklam bulunur. içersine yerleştirilmiş sizin Apple kimliğinizi ve şifrenizi çalmak için kodlar da olabilir.

bu extender i yükledim ama bir hata sonra electra tekrar silindi imzalamayı yapmadı , imzalamadığının bildirimi de dahil gelmedi , extender mi aktif edemedim acaba nasıl çözebiliriz bu durumu ??

bu extender i yükledim ama bir hata sonra electra tekrar silindi imzalamayı yapmadı , imzalamadığının bildirimi de dahil gelmedi , extender mi aktif edemedim acaba nasıl çözebiliriz bu durumu ??

iOS 11 için otomatik imzalama yapmıyor maalesef

JailbreakTR

Sizin sorununuz nedir neden olmuyor?

Ciydia dan kurulum yaparken 3 kez yarıda kaldı cihaz reboot etti cydiaya tekrar girdiğimde yarım kurulmuş tweak olarak uyarı verdi
İki seçenek çıktı yoksay güvenli kaldır güvensiz gibisinden 11.1.2 de kaldır güvensiz seçeneği yüzünden jb den ve sürümden olmuştum bende yoksay seçeneği ile yarım yüklenmiş extenderi sildim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adminbey bilgisayarsız kurulum yaptım bütün adımları takiben yükledim ama cydia diye bişey yok ortada ne yapmalıyım

Geri