Neler yeni

Ext3nder Nedir Nasıl Kullanılır? // Bilgisayar Olmadan Otomatik İmzalama

Extender için site reposunda 2 adet tweak var extender reloaded ve ex3ender ınstaller hangisi yüklenecek. İos 11 de ınstaller yazanı yükledim otomatik imzalama yapmıyor. Otomatik imzalama yapan hangisi ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Extender için site reposunda 2 adet tweak var extender reloaded ve ex3ender ınstaller hangisi yüklenecek. İos 11 de ınstaller yazanı yükledim otomatik imzalama yapmıyor. Otomatik imzalama yapan hangisi ?

Otomatik imzalama ayarlarını açtınız mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açık evet. Sende ayarlar varsa ekran resimlerini atabilirsen kontrol edeyim.

Teşekkürler. Auto kısmında kalan süre de yenile anlamına geliyor sanırım 5 seçmiştim demekki 5 gün kala yeniliyor.

yalu102.ipa resign yapamıyor. yani yapıyor gibi gösteriyor ama jb çöktüğünde yeniden aktif edilmiyor devamlı reboot yapıyor yaluyu aktif edince

Merhaba iki faktörlü doğrulamayı kapatmama izin vermiyor ne yapabilirim ayrıntılı açıklayabilirmisiniz?

Merhaba iki faktörlü doğrulamayı kapatmama izin vermiyor ne yapabilirim ayrıntılı açıklayabilirmisiniz?

ITunes aç AppleID hesabınla giriş yap Sonra apple sayfasından apple hesab Ayarlardan kapat.

JailbreakTR

Mail adresimi girdim ama parola kısmına başka bir parola yazdım (mail adresinin parolası değil) oldu ama mail ve parola tutmadığı için bir sıkıntı çıkmaz sanırım

Mail adresimi girdim ama parola kısmına başka bir parola yazdım (mail adresinin parolası değil) oldu ama mail ve parola tutmadığı için bir sıkıntı çıkmaz sanırım
Apple kimliği parolası ya da uygulamaya özgü parola kullanmanız gerekiyor.

WhatsApp Image 2018-08-19 at 20.06.00.jpeg

badland 2'yide crackli yükledim cydia impactorle. nasıl oluyorda iphone os imzası olarak tanımladı? ve şu diğer uygulamalarda uyarı yazmasının sebebi nedir? hepsi sorunsuz çalışıyor aslında

Son uygulama için appsync varsa ondan kaynaklı olabilir. Diğerleri için otomatik imza aktif olmadığı için diyor.
anladım appsync var doğrudur. peki bişey daha sorucam diğer 3 uygulamadan 2si imzalanabilirken, badland 1 hata veriyo. o neden kaynaklı olabilir?WhatsApp Image 2018-08-19 at 21.15.29.jpegWhatsApp Image 2018-08-19 at 21.15.04.jpeg

hata da bu.

Son düzenleme:
Geri