Neler yeni

Ext3nder Nedir Nasıl Kullanılır? // Bilgisayar Olmadan Otomatik İmzalama

a5380b228236ed97f42883f28f7e53cf.jpg
71bd1a6d7c04c0f6f0869d0cc52f87d0.jpg
3f870aff71f0a3c58a281c1ece469059.jpg

Arkadaslar bu hatanin sebebi nedir kac gündür filza imis vs denedim ama olmuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cift dogrulamayida kapattim ama telefonda kullandigim icloud sifresi ile extender de kullandigim icloud sifresi ve üyeligi farklı

Rc1 e gecmek istemiyorum bu hemen bir seferde jailbreak oluyor telefonu kapatinca ama rc1 ugrastirici o yüzden dogu

Onuda kullandim ama sadece gps için o kadar eziyet e gerek yok bence gerekirse haftalık pc ye baglar imzalarim

Dogu dedim özür dilerim sebebini bilmiyorum da :) darkness hocam revoke secenegindede aynı hatayı veriyor

anladim tesekkür ediyorum yusuf.ozgul
cheaster33 sizdeki rc1 miydi eski sürümmüydü

Aktifti hocam sonra şu re-install falan yaptım oldu herhalde şimdilik şey soracam ben hesabı açtım ama lisans işleminden sonra hesap yeri yine boş gözüküyor girmeme gerek var mı

Rc2 Kullanıyorum extnder indirip kurdum. Filza ile herangibir işlem yapmadım id girip kaydettim. Oto ve elle calısıyor. WhatsApp Image 2018-02-09 at 00.25.52.jpegWhatsApp Image 2018-02-09 at 00.25.52.jpeg

Aktifti hocam sonra şu re-install falan yaptım oldu herhalde şimdilik şey soracam ben hesabı açtım ama lisans işleminden sonra hesap yeri yine boş gözüküyor girmeme gerek var mı

Görünmesi gerekiyor hocam

f0e9c16771a6da110787ee09ce325df7.jpg

Yusuf hocam şimdi bu imza süresi doğru mudur 298 gün 5 saat

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafından düzenlendi:
Geri