Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

iOS 11.0.1 için uyumlu mu acaba ?
videopane olmazmı bunun için

DLC dağıtan repo varmı dlc oyun ve uygulamaların ful paketlerini açmaya yarayan ek araçlar parçalar pakeler bir tane ekliydi bende sildiğimden o repoyu bulamıyorum

DLC dağıtan repo varmı dlc oyun ve uygulamaların ful paketlerini açmaya yarayan ek araçlar parçalar pakeler bir tane ekliydi bende sildiğimden o repoyu bulamıyorum

Yok benim dediğim eski cihazlara portre modu var mı diye. Arkadaşın dediği tweak ek olarak iki ekran yapıyor dedi de.

filza indirilirken unip unrar paketleri iniyor ve kuruluyor hatta filza da iniyor ama kurulamıyor ifile de öyle ve mterminal yüklenmiyor demedim sadece yüklediğim mterminal sürümü 1.4.5 ve bu sürümde get-apt update komutunu root aldıktan sonra girsem bile found hatası alıyorum bunu yapabileceğim mterminal sürümünü bilen var mı yada mterminal mobil terminal işlemlerini yapabilecek başka bir tweak uygulama yada cydia sorunlarını giderebilecek chek up yapabilecek tweak uygulama varmı

Hiç uğraşma DFÜ moduna al ve sıfırdan 9.3.5 kur bitti , sonra Filza 32-Bit tweakini yükle

Yok benim dediğim eski cihazlara portre modu var mı diye. Arkadaşın dediği tweak ek olarak iki ekran yapıyor dedi de.

donanımsal ve kamera farkı var o iş yaş

LittleBrother deneyebilirsiniz. Biraz sorunlu olduğu yazıyor ama siz sadece ekranı döndürme için kullanacaksanız, çözünürlük değiştirecekseniz, sorun olacağını sanmıyorum.

Bu repoyu ekleyip uasharedtools'u son sürüme güncellerseniz sorun ortadan kalkacaktır

valla eski sürümü yükledim ama güncelleme çıkmıyor ya arama kısmından bakınca son sürüm var ama uas 97 sürümü kurulu ve güncelleme gelmiyor nedense

unlimaps zaten var ama ordada youtube++ yok neyse onsuz diğerlerini kurcam çalışmıyor lanet olası :)

LittleBrother deneyebilirsiniz. Biraz sorunlu olduğu yazıyor ama siz sadece ekranı döndürme için kullanacaksanız, çözünürlük değiştirecekseniz, sorun olacağını sanmıyorum.

Benim dediğim o değil hocam ya. iPhone 7 Plus'tan önceki cihazlara portre modu getiren tweak var mı diyorum. :D

Benim dediğim o değil hocam ya. iPhone 7 Plus'tan önceki cihazlara portre modu getiren tweak var mı diyorum. :D

Evet anladım, LittleBrother'ın içinde o ayar da var. Normal modda portrait modu etkinleştirmek için.

valla eski sürümü yükledim ama güncelleme çıkmıyor ya arama kısmından bakınca son sürüm var ama uas 97 sürümü kurulu ve güncelleme gelmiyor nedense

unlimaps zaten var ama ordada youtube++ yok neyse onsuz diğerlerini kurcam çalışmıyor lanet olası :)

YouTube için Cercube kullanabilirsiniz alternatif olarak. Diğerlerini UnlimApps'ten indirin, YouTube için de Cercube kullanın.

Ha tamam anladım o zaman. Ama deneyemeden telefon elma da kaldı. Hiç bir şey yapmadan hem de.

Evet gördüm o konunuzu fakat iOS 11'de olmadığım için açıkçası hiçbir bilgim yok ne nasıl yapılır, yardımcı olamıyorum ne yazıkki.

Ha tamam anladım o zaman. Ama deneyemeden telefon elma da kaldı. Hiç bir şey yapmadan hem de.

kardeşim bende 9.3.5 ve 10.2 jailbreaki böyle update yaparak kaybetmiştim(25pp programıydı hemde en sağlamı:)
bidaha jb yaparsan update gelen pro'yu sil sonra son sürümü yükle update yapınca bi sorun kesin çıkıyor...

kardeşim bende 9.3.5 ve 10.2 jailbreaki böyle update yaparak kaybetmiştim(25pp programıydı hemde en sağlamı:)
bidaha jb yaparsan update gelen pro'yu sil sonra son sürümü yükle update yapınca bi sorun kesin çıkıyor...

Nasıl yani anlamadım ? Neyi update yapmayım ?

Benim kullandığım sürüm 11.0.1'de Electra'ydı da.

İos 11 de ki gibi sinyal şeklini ayarlayan tweak var mı
7493367e700aa9a0ee0b7bb4bf6828af.jpg

e31be86bd26f89ac17bb43139520a170.jpg
62ff32d5c860ac59403258b3ebe8cd57.jpg
bu temanın adını bilen var mı

Bu tweakı indirdim denedim tüm ayarlarını kurcaladım ama şeffaf olmadı 10.3.3 de işe yaramıyor galiba zaten bu doçk şeffaf yapmak için nerdeyse elmalara gelecek telefon
Tweak'i yükleyince herhangi bir ayar sayfası gelmiyor. Direkt olması lazım.
iPhone 5C 10.3.3'te sorunsuz çalışıyor.

Cameramode 4 yanlış hatırlamıyorsam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri