videopane olmazmı bunun içiniOS 11.0.1 için uyumlu mu acaba ?
DLC dağıtan repo varmı dlc oyun ve uygulamaların ful paketlerini açmaya yarayan ek araçlar parçalar pakeler bir tane ekliydi bende sildiğimden o repoyu bulamıyorum
videopane olmazmı bunun içiniOS 11.0.1 için uyumlu mu acaba ?
videopane olmazmı bunun için
DLC dağıtan repo varmı dlc oyun ve uygulamaların ful paketlerini açmaya yarayan ek araçlar parçalar pakeler bir tane ekliydi bende sildiğimden o repoyu bulamıyorum
filza indirilirken unip unrar paketleri iniyor ve kuruluyor hatta filza da iniyor ama kurulamıyor ifile de öyle ve mterminal yüklenmiyor demedim sadece yüklediğim mterminal sürümü 1.4.5 ve bu sürümde get-apt update komutunu root aldıktan sonra girsem bile found hatası alıyorum bunu yapabileceğim mterminal sürümünü bilen var mı yada mterminal mobil terminal işlemlerini yapabilecek başka bir tweak uygulama yada cydia sorunlarını giderebilecek chek up yapabilecek tweak uygulama varmı
videopane olmazmı bunun için
Yok benim dediğim eski cihazlara portre modu var mı diye. Arkadaşın dediği tweak ek olarak iki ekran yapıyor dedi de.
donanımsal ve kamera farkı var o iş yaş
![]()
Yok benim dediğim eski cihazlara portre modu var mı diye. Arkadaşın dediği tweak ek olarak iki ekran yapıyor dedi de.
Bu repoyu ekleyip uasharedtools'u son sürüme güncellerseniz sorun ortadan kalkacaktır
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
LittleBrother deneyebilirsiniz. Biraz sorunlu olduğu yazıyor ama siz sadece ekranı döndürme için kullanacaksanız, çözünürlük değiştirecekseniz, sorun olacağını sanmıyorum.
Benim dediğim o değil hocam ya. iPhone 7 Plus'tan önceki cihazlara portre modu getiren tweak var mı diyorum.![]()
valla eski sürümü yükledim ama güncelleme çıkmıyor ya arama kısmından bakınca son sürüm var ama uas 97 sürümü kurulu ve güncelleme gelmiyor nedense
unlimaps zaten var ama ordada youtube++ yok neyse onsuz diğerlerini kurcam çalışmıyor lanet olası :)
Evet anladım, LittleBrother'ın içinde o ayar da var. Normal modda portrait modu etkinleştirmek için.
Ha tamam anladım o zaman. Ama deneyemeden telefon elma da kaldı. Hiç bir şey yapmadan hem de.
Evet gördüm o konunuzu fakat iOS 11'de olmadığım için açıkçası hiçbir bilgim yok ne nasıl yapılır, yardımcı olamıyorum ne yazıkki.
Ha tamam anladım o zaman. Ama deneyemeden telefon elma da kaldı. Hiç bir şey yapmadan hem de.
kardeşim bende 9.3.5 ve 10.2 jailbreaki böyle update yaparak kaybetmiştim(25pp programıydı hemde en sağlamı:)
bidaha jb yaparsan update gelen pro'yu sil sonra son sürümü yükle update yapınca bi sorun kesin çıkıyor...
Nasıl yani anlamadım ? Neyi update yapmayım ?
Benim kullandığım sürüm 11.0.1'de Electra'ydı da.
cydia içinde kurduğun tweak'leri update etmiceksin sil sonra en son sürümü yükle diyorum gayet açık yazmıştım ama :)
bu temanın adını bilen var mı
İos 11 de ki gibi sinyal şeklini ayarlayan tweak var mı
Hocam konu ile ilgili değil ama mi band 2 mi kullanıyorsunuz ?
bu temanın adını bilen var mı![]()
Tweak'i yükleyince herhangi bir ayar sayfası gelmiyor. Direkt olması lazım.Bu tweakı indirdim denedim tüm ayarlarını kurcaladım ama şeffaf olmadı 10.3.3 de işe yaramıyor galiba zaten bu doçk şeffaf yapmak için nerdeyse elmalara gelecek telefon
ÇöZdüm sorunu ilginiz için teşekkürler nodockground tweakı ileTweak'i yükleyince herhangi bir ayar sayfası gelmiyor. Direkt olması lazım.
iPhone 5C 10.3.3'te sorunsuz çalışıyor.
bu temanın adını bilen var mı
Bildirim rozeti'nden mi bahsediyorsunuz yoksa widget'tan mı?
İos 11 de ki gibi sinyal şeklini ayarlayan tweak var mı
Bars tweak'ine bakabilirsiniz
Bars ios 7 ye kadar destek veriyor
Bildirim
LittleBrother deneyebilirsiniz. Biraz sorunlu olduğu yazıyor ama siz sadece ekranı döndürme için kullanacaksanız, çözünürlük değiştirecekseniz, sorun olacağını sanmıyorum.
Benim dediğim o değil hocam ya. iPhone 7 Plus'tan önceki cihazlara portre modu getiren tweak var mı diyorum.![]()