Followers insightinstagramda kimin takip edip etmediğini görmemizi sağlayan bi tweak varmıdı arkadaşlar ?
Followers insightinstagramda kimin takip edip etmediğini görmemizi sağlayan bi tweak varmıdı arkadaşlar ?
Rocket for Instagraminstagramda kimin takip edip etmediğini görmemizi sağlayan bi tweak varmıdı arkadaşlar ?
pdf leri icloud da saklayabilirsiniz. Fotoğraf albümüne atılabiliyor mu emin değilim.cihazımda fotoğraf ve videoları film rulosunda klasörlerle saklayabildiğim gibi pdf leri de klasörle saklayabilmemi sağlayacak bir tweak mevcut mu ?
Elbette sizler kadar hakim değilim bu jailbreak tweak dünyasına. Ama eminim bunu merak eden ve ihtiyacı olan tek ben değilimdir. Pekçok kimselerin world & excell & pdf lerini film rulolarına yani icloud a yedeklemeye gereksinim duymadan kendi cihazlarımızda kolayca erişebileceğimiz bir klasör oluşturarak orada saklayabileceğimize dair jailbreak dünyası birşeyler yapmış olmalıdır diye düşünüyorum.pdf leri icloud da saklayabilirsiniz. Fotoğraf albümüne atılabiliyor mu emin değilim.
Elbette sizler kadar hakim değilim bu jailbreak tweak dünyasına. Ama eminim bunu merak eden ve ihtiyacı olan tek ben değilimdir. Pekçok kimselerin world & excell & pdf lerini film rulolarına yani icloud a yedeklemeye gereksinim duymadan kendi cihazlarımızda kolayca erişebileceğimiz bir klasör oluşturarak orada saklayabileceğimize dair jailbreak dünyası birşeyler yapmış olmalıdır diye düşünüyorum.pdf leri icloud da saklayabilirsiniz. Fotoğraf albümüne atılabiliyor mu emin değilim.
Sync.me uygulaması ile facebook ile eşleyebilirsiniz. Tweak olarak güncel var mı bilmiyorum.Whatsapp kişi fotolarını rehberimle eşitleyecek bi uygulama veya tweak var mı ? Bu ikisini denedim AvatarSync yükleniyor ama açılmıyor uyumsuz galiba diğeri bi kaçtane foto eşitliyor tüm fotoları eşitlemiyor
İlginiz için teşekkür ederim. Biraz araştırdım applestoreda bi uygulama buldum iş görüyor lakin ücretli ama AppCake de buldum app contact picture aramasında çıkıyor belki başka kullanmak isteyen de olurSync.me uygulaması ile facebook ile eşleyebilirsiniz. Tweak olarak güncel var mı bilmiyorum.
Hocam gelen kutusunda bahsediyosan, sola çekip sil. daha az zahmette bulunmuş olursun :)Arkaslar gelen mesaja 3d touch uygulandıığnda resimdeki gibi SİL komutuda getiren bi tweak e denk geldiniz mi![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam gelen kutusunda bahsediyosan, sola çekip sil. daha az zahmette bulunmuş olursun :)Arkaslar gelen mesaja 3d touch uygulandıığnda resimdeki gibi SİL komutuda getiren bi tweak e denk geldiniz mi![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bununla yapabilirsin test etmedim daha önce kullanmıştım electra için uyumlumu bilmem
Circulus
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
![]()
Bildirimleri nasıl böyle yapabilirim