Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Mail in içindeki mail sayısını gösteren rakamsal olarak tweak varmı
Mail iconu üzerinde gösterecek

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayarlar>Bildirimler>Mail deki uygulama işareti açık olmalı. Springtomize kullanıyorsanız simgeler>bildirimleri gizle kısmını kontrol edin. Açıksa kapatın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Winterboard'ın iOS 9 için fixlenmiş .deb dosyası elinde olan var mı ? Anemone'dan pek haz etmiyorum da.

Winterboard'ın iOS 9 için fixlenmiş .deb dosyası elinde olan var mı ? Anemone'dan pek haz etmiyorum da.

Winterboard 0.9.3918
IOS 9.0 , 9.0.1 , 9.0.2 -- 32/64-Bit cihazlarda çalışıyor

9.1 - 9.3.3 ve 9.3.4 ile 9.3.5-- 32/64-Bit

Winterboard 09.3919 çalışıyor

Winterboard 0.9.3918
IOS 9.0 , 9.0.1 , 9.0.2 -- 32/64-Bit cihazlarda çalışıyor

9.1 - 9.3.3 ve 9.3.4 ile 9.3.5-- 32/64-Bit

Winterboard 09.3919 çalışıyor

Bildiğim kadarıyla sadece ayeris düzgün çalışıyor ki o temada bulunan takvim ikonu yine çalışmıyor. Diğer temalarda da ikon sorunu oluyor. Fixlenmiş deb dosyası vardı da linki ölmüş.

Appstore a farklı konumlardan erişmemize olanak sağlayan bir tweak varmı ben bunu mesela türkiyeden youtube gaming i yükleyemiyorum ama farklı bir lokasyon olursa belki yükleyebilirim vpn ile denedim olmadı tweak arıyorum

Arama yaparken karşı taraf açınca titreşim uyarısı veren tweak var mıydı acaba ios 9 için ?

@omero89
f821833c8c7d9b5772bb020c48155e27.jpg

Appstore a farklı konumlardan erişmemize olanak sağlayan bir tweak varmı ben bunu mesela türkiyeden youtube gaming i yükleyemiyorum ama farklı bir lokasyon olursa belki yükleyebilirim vpn ile denedim olmadı tweak arıyorum

İlk önce yeni bir iCloud hesabı açın. Hesabı açarken bölge olarak ABD (veya neresini istiyorsanız) seçin. Ondan sonra Cydia'dan StoreSwitcher tweak'ini yükleyin. App Store'a girin ve ana sayfada en alttaki Apple ID yazan butona tıklayın. Çıkış Yap deyin ve yeni açtığınız hesap ile giriş yapın. O hesap ile ABD mağazasından istediğinizi indirebilirsiniz. Türkiye mağazasına dönmek için de Apple ID butonuna bastıktan sonra Switch Store deyip eski hesabınızı seçin. Bu şekilde kolaylıkla iki mağaza arasında geçiş yapabilirsiniz.

Uygulamaların ismini değiştirmek için bi tweak var mı

Uygulamaların simgelerini değiştirmek için bi tweak var mı

Uygulamaların simgelerini değiştirmek için bi tweak var mı
Icon renamer die bi tweak var hocam. Uygulamaların isimlerini değiştiriyor

---- ----

Tema yükleyerek değiştirebilirsin sadece. Özel bir tweaki yok.
Var hocam

Son düzenleme:
Bilinmeyen numaraları arama ekranında gösteren bi tweak vardı ismi neydi

Bilinmeyen numaraları arama ekranında gösteren bi tweak vardı ismi neydi

Nasıl yani bilinmeyen numara, numarası olmayan şirket yada kurum isimli arayan yada SMS atanların numarasını mı gösteriyor

Hızlıca yazdığım için biraz anlaşılmaz olmuş :) rehberde ekli olmiyan numaralardan birisi arayınca arama ekranında kim olduğunu gösteren tweakı sormuştum. Cevap gelmeden bulup yükledim ismi whoozltpro

@chaester sürümün ne. Çalışıyormu. Hangi repodan indirdin

Sürümüm 10.3.1 i6 bigboss dan indirdim biraz araştırdım bunun cracklisi yok galiba olsa da stabil olmuyomuş satın aldım baya bi stabil

Tweakı yükledikten sonra active tıklayınca paypala yönlendiriyor bi paypal hesabı oluşturdum türkiye de olmadığı için üye olurken amerikayı seçtim denizbank sanal kart ile ödeme yaptım. Kredi kartlarıyla da alınabiliyor.

Geri