app admin tweak ile ap.store dan eski sürümü indir diyorum ama bi türlü indirmiyor hep son sürümü indiriyor programdamı sorun var bendemi yada applestore kapattımı bu açığı artık ?
Malesef çalışmıyor çalışmıyordan kasıt sürüm listesi açılıyor bi düşük yd en düşük sürümü seçiyorum ama buna rağmen son sürüm indiriyorBazı sürümleri desteklemeyebilir, son sürümün 3-4 sürüm aşağısını dene
![]()
Springfomize ile uygulama ikonlarını gizleyebilirsiniz.Belirlediğimiz uygulamaları görünmez yapan bi tweak vardı arkadaşlar, ismini bilen hatırlayan var mı ?
iOS 11 Electra'da BioProtect gibi uygulamaları parmak izi ile kilitleyeceğim bir tweak var mı ?
Başka bir yolu yok Appsync şart
![]()
e ama yapmıyo artık ios o özelliği kapadı ozaman :( yada tweak güncellemesi gerek
Bazıları var bazıları yok cydown yüklü Tlf restore edecem güncel olanlar çalışmıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Snapper 2Tşkler hallettim efsane kardeş ekran görüntüsünü çeken tweak adı neydi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
NoctisXI'nin Lite olmayan sürümü için .deb dosyası olan var mı arkadaşlar ?
runtastic results tweak deb dosyası olan var mı ? electra da denemek istiyorum ama bulamadım.
Bu tweakı indirdim denedim tüm ayarlarını kurcaladım ama şeffaf olmadı 10.3.3 de işe yaramıyor galiba zaten bu doçk şeffaf yapmak için nerdeyse elmalara gelecek telefonŞeffaf dock için "Bigboss" reposunda "ClearDock" tweaki var.
app admin tweak ile ap.store dan eski sürümü indir diyorum ama bi türlü indirmiyor hep son sürümü indiriyor programdamı sorun var bendemi yada applestore kapattımı bu açığı artık ?