Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

app admin tweak ile ap.store dan eski sürümü indir diyorum ama bi türlü indirmiyor hep son sürümü indiriyor programdamı sorun var bendemi yada applestore kapattımı bu açığı artık ?

basılı tutun indir butonuna iki buton gelmesi lazım karşınıza altakini seçip istedeğiniz sürümü indirin

app admin tweak ile ap.store dan eski sürümü indir diyorum ama bi türlü indirmiyor hep son sürümü indiriyor programdamı sorun var bendemi yada applestore kapattımı bu açığı artık ?

Bazı sürümleri desteklemeyebilir, son sürümün 3-4 sürüm aşağısını dene

Bazı sürümleri desteklemeyebilir, son sürümün 3-4 sürüm aşağısını dene

Malesef çalışmıyor çalışmıyordan kasıt sürüm listesi açılıyor bi düşük yd en düşük sürümü seçiyorum ama buna rağmen son sürüm indiriyor
apple store önlem almış yada update lazım tweak'e

Bu arada gamgem de çalışmıyor açılıp kapanıyor sürüm 1.1 ?

App admin calisiyor,indirdikten sonra tekrar islemi uygula istedigin surumu yukluyor bu deneme de,ben de cogu uygulama bu sekil de yukleniyor....

Belirlediğimiz uygulamaları görünmez yapan bi tweak vardı arkadaşlar, ismini bilen hatırlayan var mı ?

kuaidial kuran oldumu ios 11 de iphone x de çalışıyor gözüküyor ama çalışmıyor bende hem manuel hemde tweak yükleyici ile denedim olmadı

Bazıları var bazıları yok cydown yüklü Tlf restore edecem güncel olanlar çalışmıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dropbox'u CyDown'a bağla ve tüm .deb dosyalarını oraya at

Örnek olarak şöyle CallRecorder günceleme geldi ben deki de eski deb dosyası calışıyor onu alamıyorum deb dosyasını CallRecorder deb almak istediğimde son güncel deb dosyasını alıyor bana sürümün yoksa hepsinin deb alabiliyorum günceleme gelenin son güncellemesini alıyor

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tşkler hallettim efsane kardeş ekran görüntüsünü çeken tweak adı neydi

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

denetim merkezi içinde direk ekranı kilitleyen ios 11 için var mı tweak? örnek; önceki sürümlerde ccsettings ile denetim merkezine atanan kilit kısayolu gibi.

merhabalar .. ios 11 için bildirimleri renklendiren tweak varmıdır. picobanners ı denedim çalışmadı

Şeffaf dock için "Bigboss" reposunda "ClearDock" tweaki var.
Bu tweakı indirdim denedim tüm ayarlarını kurcaladım ama şeffaf olmadı 10.3.3 de işe yaramıyor galiba zaten bu doçk şeffaf yapmak için nerdeyse elmalara gelecek telefon

İlk önce son sürüme güncelleyin. Buton "Aç" olduğu zaman düşürmek istediğiniz sürüme gidin.Zaten eski bir sürümdeyse başka bir sürüme gitmek istediğinizde son sürüme güncelliyor, AppAdmin'in bi sorunu o.

Geri