Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Ccmodules ile hallettim teşekkürler. Prysm ile çalışıyor.

pubg den sürekli 10 dakikalık ban yiyorum, denemediği tweak kalmadı, ne yapabilirim?

arkadaslar facebook tan wideo indire bilecegim tweak warmi selamlar hollandada ....

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

iyi günler ben ios 14 güncellemelerini içeren tweaks varmı diye sorucaktım widgets falan felan için

Birinin video storisini indirince videoya koyduğu efek filtre emojisiz yani videonun temiz halini indiren tweak var mı?

MacBook Pro için en iyi uygulama hangisi arkadaşlar nox player mi yoksa bluestacks mi
Şuan. Bluestacks yüklü ama oyun da kasıyor acayip

Birinin video storisini indirince videoya koyduğu efek filtre emojisiz yani videonun temiz halini indiren tweak var mı?

YouTube de de çok var bu şekilde sağda solda yazılar, yok bandicam.com yok başka bişey. Videoyu temiz hale getirem tweak program her daim gerekli bencede.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhabalar geçenlerde kolayca respiring yapmak için kullanılarn bi tweake rastlamıştım burda
ses up ,ses down , ses up işlemleri yapınca respiring yapıyordu ismini hatırlayan var mıdır acaba.

@yasinozmeen saferespring
Yanlız telefon donduğunda yine işe yaramıyor, anlık donmalarda işe yarayabilir, yada normalde respring yapıyor ama tel donduğunda bende yapamadı bilginiz olsun.

@QuadreNon bunun için bir çok tweak var. Mesela control merkezine ccmodules tweaki ile ekleyebilir, saferespring ile sestuşlarına atayabilir, batterypercantage tweak ile statusbara tıklamayla yapabilirsiniz, seçenek çok, sürümünüze uygun olanı yükleyin.

Ayarları aşağı çekince respring olanı diyorsanız pulltorespring sanırım adı

@yasinozmeen

Geri