Fotoğraftaki tweak değil ama arkrome’u deneyebilirsin gayet iyi özellikle çentikli cihazlarda pil yüzdesi gözüküyor
Pil simgesini değiştirebileceğim alkaline tarzında farklı bir tweak var mı peki?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fotoğraftaki tweak değil ama arkrome’u deneyebilirsin gayet iyi özellikle çentikli cihazlarda pil yüzdesi gözüküyor
Reborn’u bilmiyorum ama cercube’de sıkıntı çekmedimSizce Youtube Reborn mu Cercube mi?
reklam engelleyen tweakler (mega uhb vb.) telefonu ısındırıyor pili tüketiyor diye bir şey duymuştum gerçek mi?
İhtiyaçlarımı karşıladı sağ ol.O tweak’in alternatifi değil lakin cercube for youtube yapımcısından rocket for instagram var ücretsiz [Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.]
İhtiyaçlarımı karşıladı sağ ol.
[automerge]1596017293[/automerge]
Ekli dosyayı görüntüle 17820
Docktaki ikonların arkasındaki o blurlu kısmı kaldırabileceğim bir tweak var mıdır?
safe moda geçmek için bir tweak var mı?
İOS 10 icin var midirCcmodules
İOS 10 icin var midir
Ben BlockYouX kullanıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntısı yok, hatta sistem çapında (uygulamalar dahil) engelleme yapabiliyor.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Not: Cihazı restart ettikten sonra bir defa silip tekrar kurulması gerekiyor. Yoksa internete çıkamıyor cihaz.
XeonPil simgesini değiştirebileceğim alkaline tarzında farklı bir tweak var mı peki?
Tweak yok fakat Reports+ diye bir uygulama var fakat güvenilir değil, sizin sorumluluğunuza ait.İnstagramda seni takipten çıkan insanları görmek için bir tweak var mı ya da uygulama?