Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Fotoğraftaki tweak değil ama arkrome’u deneyebilirsin gayet iyi özellikle çentikli cihazlarda pil yüzdesi gözüküyor

Pil simgesini değiştirebileceğim alkaline tarzında farklı bir tweak var mı peki?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bildiğim tüm arama başladığında telefonu titreten uygulamaları denedim ama titremiyor bir türlü, neden olabilir ya da şunu dene dediğiniz bir şey var mı?

Telefondaki en üst tarafı(pil durumu saat wifi) istediğimiz uygulamada kaldırıp uygulamayı tam ekran kullanabileceğimiz bir tweak var mıdır?
İp6 12.4.6

66e1f2169b25f82d5b66f0db24e19b73.jpg

Kilit ekranı tarih saati bu konuma nasıl getirebilirim. Bildirim yokken böyle ,geldiğinde ise eski halinde gözüksün

başlıkta görüldüğü gibi watusi alterantifi var mı watusi cok şarj tüketiyo telefonu cok ısındırıyor

reklam engelleyen tweakler (mega uhb vb.) telefonu ısındırıyor pili tüketiyor diye bir şey duymuştum gerçek mi?

reklam engelleyen tweakler (mega uhb vb.) telefonu ısındırıyor pili tüketiyor diye bir şey duymuştum gerçek mi?

Ben BlockYouX kullanıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntısı yok, hatta sistem çapında (uygulamalar dahil) engelleme yapabiliyor.

✔️

Not: Cihazı restart ettikten sonra bir defa silip tekrar kurulması gerekiyor. Yoksa internete çıkamıyor cihaz.

Safari video oynatıcısındaki ekrana sığdır özelliğini youtubeye ekleyen bir tweak var mı?( videonun sağı ve solu biraz gözükmesin ama video tam ekran olsun

iPad mini 4 ios13.6

Ben BlockYouX kullanıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntısı yok, hatta sistem çapında (uygulamalar dahil) engelleme yapabiliyor.

Not: Cihazı restart ettikten sonra bir defa silip tekrar kurulması gerekiyor. Yoksa internete çıkamıyor cihaz.

Ben 2 kere kurdum bu tweaği, her defasında whatsappda resim video göndermiyordu, silince düzeldi. Bunu da @kdrbrn kardeşin sayesinde öğrendim.
Ama dediğiniz yöntemi denemedim, eğer restart sonrası silip tekrar yüklemek çözümse, aslında iyi bir tweak

Merhaba, page dots kısmını değiştiren bir paket vardı normal nokta yerine sürüklenen kısa çizgi oluyordu. O tweakin ismin neydi? Teşekkürler.

13.5.1 yüklü jb yaptım. Herhangi bir şekilde downgrade yapma şansım var mıdır? İmzalar kapalı.

Geri