Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Merhaba arkadaşlar jailbreak da daha yeniyim bugün yaptım daha bildirimi kilit ekranında gösterme uygulama ikonunu küçültme ana ekrana 5 tane uygulama koyma respring tuşunu denetim merkezine koyma ve buna benzer sizinde önerebileceginiz tweaklarınız var mı varsa bunları nasıl erkinleştiririz

Merhaba arkadaşlar jailbreak da daha yeniyim bugün yaptım daha bildirimi kilit ekranında gösterme uygulama ikonunu küçültme ana ekrana 5 tane uygulama koyma respring tuşunu denetim merkezine koyma ve buna benzer sizinde önerebileceginiz tweaklarınız var mı varsa bunları nasıl erkinleştiririz
Hocam 1. snowboard kur uygulama ikonlarını küçültebilirsin/logo değiştirebilirsin vs vs 2. Denetim merkezinden respring için powermodule adlı tweaki kullanabilirsin
Bonus: cylinder isimli tweaki tavsiye ediyorum sevebilirsin

fa7ae9d6f9ebb5c093392bea158b567e.jpg

Aradığınız bir Tweak veya Uygulama olursa buraya yazabilirsiniz
Tema oneriniz varmi daha yeniyim ondan soruyorum

Sadece işaretlediğim yeri yanı denetim merkezindeki statusbarı kaldırabileceğim bir tweak var mı?

Ekli dosyalar

• 56AB84A3-0FAF-49DD-97E5-5CDEE62D3EF6.jpeg
    56AB84A3-0FAF-49DD-97E5-5CDEE62D3EF6.jpeg
    271 KB · Görüntüleme: 42
Denetim merkezine sağ üst köşeden ulaşmak yerine sağ alt köşeden çıkmasını sağlayan bir tweak var mı? Ve denetim merkezine konum açma kapamayı ekleyebilecegimiz bir tweak olursa çok iyi olur. Teşekkürler.

Denetim merkezine sağ üst köşeden ulaşmak yerine sağ alt köşeden çıkmasını sağlayan bir tweak var mı? Ve denetim merkezine konum açma kapamayı ekleyebilecegimiz bir tweak olursa çok iyi olur. Teşekkürler.

1-) EZSwipe - repo packix
Sağ tarafın altından da aşağı çekince denetim merkezini açar, aynı şekilde soldan da bildirim merkezini
2-) CCModules - repo bigboss
Denetim merkezine birçok yeni şey eklemeni sağlar

ccmodules
[automerge]1590525868[/automerge]
com.xcxiao.bottomcontrolx

Son düzenleme:
cihazım xs max şarj sürem bayağı düştü springtomize5 vardı kaldırdım, barmoji-callbarxs- dayn- colorbadges- prysm - watusi - fivecolumnhome13 kurulu, bunlardan şarjı etkileyecek tweak varmı acaba ?

birde ana menüde 5 sütun yapmak için fivecolumn harici ne önerebilirsiniz ?

şimdiden teşekkür ediyorum

cihazım xs max şarj sürem bayağı düştü springtomize5 vardı kaldırdım, barmoji-callbarxs- dayn- colorbadges- prysm - watusi - fivecolumnhome13 kurulu, bunlardan şarjı etkileyecek tweak varmı acaba ?

birde ana menüde 5 sütun yapmak için fivecolumn harici ne önerebilirsiniz ?

şimdiden teşekkür ediyorum
boxy 4 ana ekran icin

Vk.com uygulaması kullanıyorum, uygulamada yeni çıkan birçok film var, uygulama üzerinden filmleri download edebileceğim bir uygulama ya da tweak var mı arkadaşlar?

İyi forumlar. instagramdaki videoları otomatik oynatma özelliğini devredışı bırakan bir tweak var mıdır?
[automerge]1590589970[/automerge]
@SaianSS DLEasy tweaki var onu kullanabilirsin VK ve diğer sosyal medya uygulamaları için de geçerli gayet başarılı bir tweak.

Merhabalar. Whatsapp da birisi çevrimiçi olduğunda bildirim almamı sağlayacak bir tweak mevcut mu acaba ?

Merhaba arkadaşlar. ios 9 ipad için. İPhone X lerdeki gibi yukarı çekince Home tuşu Gibi çalışan tweak var mı? Çok teşekkürler

Cihazım jailbreakli iken Face-ID kullansam. Face ID ye bi zararı olur mu?

Birde İOS 13.5 için hangi konum Tweakini kurmamız gerekiyor. Ben location faker i bi türlü çalıştıramadım

Bir aralar siri yerine google assistant kullanabildiğimiz googiri diye bir tweak vardı piyasada. Acaba muadili bulunur mu?

Arkadaşlar iphone 6s 13.5 uncover kullanıyorum
İşaretlediğim yeri silme/kaldırma yöntemi varmı seçeneklerden felan olmuyor telegramıda kaldırsam yeter

Ekli dosyalar

• 9F42A677-9813-4DDA-8F67-56C92B95A542.jpeg
    9F42A677-9813-4DDA-8F67-56C92B95A542.jpeg
    138.9 KB · Görüntüleme: 33
  • 9C2DC11D-6644-420F-916E-6572F3265F5B.jpeg
    9C2DC11D-6644-420F-916E-6572F3265F5B.jpeg
    126.4 KB · Görüntüleme: 30
iPhone 6 telefonumdan LoL teamfight tactics oynamak istiyorum oyuna girerken diyorki minimum 6s. Bu oyuna telefonumu 6s gibi gösterebileceğim bir tweak var mı ?

Jellyfish sadece PayPal ile mi alınıyor, diğer birkaç tweaki kredi kartı ile aldım fakat bunu alamıyorum...
bilenler yardımcı olabilir mi acaba satın alayım

Geri