Cihazım jailbreakli iken Face-ID kullansam. Face ID ye bi zararı olur mu?
Birde İOS 13.5 için hangi konum Tweakini kurmamız gerekiyor. Ben location faker i bi türlü çalıştıramadım
Sorun olmaz, Fake GPS kullanabilirsiniz.
Cihazım jailbreakli iken Face-ID kullansam. Face ID ye bi zararı olur mu?
Birde İOS 13.5 için hangi konum Tweakini kurmamız gerekiyor. Ben location faker i bi türlü çalıştıramadım
" Auxo 3 "Merhaba arkadaşlar. ios 9 ipad için. İPhone X lerdeki gibi yukarı çekince Home tuşu Gibi çalışan tweak var mı? Çok teşekkürler
Androiddeki drivedroid uygulamasına denk bir teaAk warmıdır ??
Ccmodules ile hallettim teşekkürler. Prysm ile çalışıyor.
pubg den sürekli 10 dakikalık ban yiyorum, denemediği tweak kalmadı, ne yapabilirim?
arkadaslar facebook tan wideo indire bilecegim tweak warmi selamlar hollandada ....
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Social Downloader Ücretsizdironu buldum lakin parali kardesim bedawa oneri bilecegin warmi !?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Checkra1n vb. Araç güncellemesinden sonra gelir.iyi günler ben ios 14 güncellemelerini içeren tweaks varmı diye sorucaktım widgets falan felan için
Hocam hiç kasma tweak falan aç safe mode krallar gibi oynarsınAynen bende sürekli 10dk ban yiyorum ne yapmalıyım?
Birinin video storisini indirince videoya koyduğu efek filtre emojisiz yani videonun temiz halini indiren tweak var mı?
@murat.toksoz teşekürler, repoyu bulamadım forumda konusu varmıdır yada repoyu biliyormusunuz.@yasinozmeen saferespring
Yanlız telefon donduğunda yine işe yaramıyor, anlık donmalarda işe yarayabilir, yada normalde respring yapıyor ama tel donduğunda bende yapamadı bilginiz olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi