Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Bildirimlere tikladigimda direkt acacak tweak var mi. Videodaki gibi olmasini istemiyorum. Uncover jb de tweak olmadan bu sekilde aciliyordu. Checkra1n gecince videodaki gibi oldu.

Ekli dosyalar

arkadaşım ne diye tekrarlayıp duruyorsun ortaya laf çarpıtıyorsun? benzeri uygulama olduğunu bilen biri varsa sana yanıt verir değil mi ? Yoksa diye herkes sana "yok" diye yanıt mı vermesini istiyorsun yoksa ?
Yok demek çok mu zor.

@Ace

Ücretli tweakler ücret vererek alınır...!!

ücretsiz istiyorsan geliştirici ile iletişim sağlayın...

@Ace

Ücretli tweakler ücret vererek alınır...!!

ücretsiz istiyorsan geliştirici ile iletişim sağlayın...
glow benzeri ücretsiz bir uygulama varmıdır acaba?
Dikkat etmiş olsaydınız benimde soruyu sorarken benzeri bir ücretsiz uygulama varmı dediğimi anlardınız. Ücret vererek alınan bir uygulamayı sormadım.!!!
Yoksa zaten direk bunu nasıl ücretsiz kullanırım derdim. Herneyse sanırım yok benzeri bir uygulama yok. Teşekkürler.

Apple Store amerika marketinde TextNow isimli bir uygulama var dostum, market bilgilerinden bölgeni ABD olarak değiştirirsen arama sonuçlarında görünecektir.

Apple Store amerika marketinde TextNow isimli bir uygulama var dostum, market bilgilerinden bölgeni ABD olarak değiştirirsen arama sonuçlarında görünecektir.

Burdan alınan numaralar ile whatsapp business olmadı bende bi türlü, hatta Dingtone programı ile ücretli Amerika numarası aldım, o uygulamada üç kağıtçı çıktı, eskiden Whatsapp Business + texnow süper çalışırdı, şimdi maalesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iOS 12.1.4 sürümüm unc0ver jailbreak kullanıyorum. Velox tweaki iOS 13 istiyor, acaba iOS 12 için olan alternatifi var mıdır Velox’un? Cevaplarınızı bekliyorum.

8253bbdeefb1d490107fdd0c58b312bb.jpg

İşaretlemiş olduğum SAAT ve PİL özelliklerini hangi tweak yada tweak’lerde bulabilirim?

Arkadaşlar whatsappda fotoğrafları kalite bozulmadan gönderme ve de profil fotoğrafını kaliteli yükleme gibi bir tweak var mıdır?

Merhaba ipad için youtubede videolari buyutebileceğim yani videonun sağından ve solundan biraz kırpıyor sonra tam ekran oluyor ya safarideki oynaticida var. Öyle bir tweak var mı?

Çok teşekkür ederim, Bide şu batarya tweak’ini bulmam lazım. Yada herhangi bir batarya tweak’i

Fotoğraftaki tweak değil ama arkrome’u deneyebilirsin gayet iyi özellikle çentikli cihazlarda pil yüzdesi gözüküyor

Geri