Neler yeni

Whatsapp ve IPhone 4 IOS 7.1.2

Downgrade yapmadan kendisi yükleyecek açacaksınız kullanamazsınız diyecek. Sonrasında downgrade yapacaksınız. Yukarıda daha detaylı anlatmıştım. Yada diğer arkadaşlar anlattı lütfen üst yorumları inceleyiniz.
dediğiniz olmuyor yine bu sürüm kullanılamaz uyarısı veriyor

DÜZENLEME

.81 de çalışıyor fakat telefon numarası hatası veriyor tekrar

SON DÜZENLEME

2.18.71 sürümünü kurup tarihi 21 ekim 2018 yapınca whatsapp kurlumu yapılıryor geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu. Whatsapp beni bitirdi be sabahtan berli ugraşiyorum whatsapp eski surumu felan herseyi yaptım saat hatası verdi yada guncelleme yap dedi yada bu telefon numarası olmaz felan bi el atın

Bu. Whatsapp beni bitirdi be sabahtan berli ugraşiyorum whatsapp eski surumu felan herseyi yaptım saat hatası verdi yada guncelleme yap dedi yada bu telefon numarası olmaz felan bi el atın

O cihazda hangi numara ile Whatsapp hesabı açtıysan ancak o numara ile Whatsapp aktif edebilirsin ve bunun başka bir yolu yok... tabiki sürüm düşürmede şart.

DÜZENLEME

SON DÜZENLEME

2.18.71 sürümünü kurup tarihi 21 ekim 2018 yapınca whatsapp kurlumu yapılıryor geçmiş olsun

Süpersin Dostum Sağolasın....
[automerge]1548756636[/automerge]
Yanlız Beyler Şöyle Bir Sorun Var İnstagram'a Giriş Olmuyor
Sanırım Tarihle Oynadığımız İçin O da

Son düzenleme:
Merhabalar,

iTools 4 ile çalışan ipa dosyası varsa (2.18.71, vb.) paylaşırsanız çok sevinirim. Bu konuda @pola4196'nın paylaştığı 2.18.41 ile denediğimde çalışmıyor.

NOT: Ghay cracked versiyonu denediğimde iTools hata veriyor.

Süpersin Dostum Sağolasın....
[automerge]1548756636[/automerge]
Yanlız Beyler Şöyle Bir Sorun Var İnstagram'a Giriş Olmuyor
Sanırım Tarihle Oynadığımız İçin O da
olabilir fakat tarihi düzeltince ben de whatsapp sıkıntı veriyor o yüzden ellemedim instagram vs kullanmadığımdan fark edemedim o sorunu

DÜZENLEME

SON DÜZENLEME

hocam çok sağolun sayenizde kurdum whatsapp ı

arkadaşlar kesin çözümü söylüyorum. şimdi denedim yaptım oldu. whatshapp'ın 2.8.71 versionunu indirin. daha sonra tarihi 19 ağustos 2018 yapın oluyor.

arkadaşlar kesin çözümü söylüyorum. şimdi denedim yaptım oldu. whatshapp'ın 2.8.71 versionunu indirin. daha sonra tarihi 19 ağustos 2018 yapın oluyor.

Allah razı olsun birader dediğin gibi yaptım oldu. hatta ben 2.18.41 yüklemiştim oda oldu.

selamlar. kilit kodunu unuttuğumdan dolayı resetledim telefonu. tekrar jb yaparak whatsap yukluyorum tarihi ileri alırsam güncelleme isteği çıkıyor. bu şekilde başına gelen oldu mu.?

selamlar. kilit kodunu unuttuğumdan dolayı resetledim telefonu. tekrar jb yaparak whatsap yukluyorum tarihi ileri alırsam güncelleme isteği çıkıyor. bu şekilde başına gelen oldu mu.?
Tarihi artık değiştirmeyeceksin kardeşim ileri alırsan kullanamazssın tarih o şekilde kalmak zorunda.

kardeşlerim bu siteden ve diğer siteden olan biilgilerle felan uzun zamandır uğraşiyorum ama olmuyor en son saat sorununu halletmişsiniz dediğiniz gibi yaptım ama ağ sorunu wi-fi sorunlu felan diyor bu seferde bi çözüm yokmu

aynı sorun bende de mavcut JB kurdum app admin girdim eski sürümü indirdim tarihi eski tarihe aldım ama numarayı girip tamam a bastığım zaman
"whatsapp geçiçi olarak kullanılmıyor Bu, Büyük ihtimalle zayıf bir ağ bağlantısından kaynaklıdır lütfen daha iyi bir ağ bağlantınız olduğunuzda tekrar deneyin." hatası alıyorum ancak birkaç farklı wifi bağlantısı ve hücresel veriden denememe rağmen herhangi bir değişiklik olmadı sorunla alakalı tecrübesi olan arkadaşlar varsa yadımlarınızı bekliyorum

aynı sorun bende de mavcut JB kurdum app admin girdim eski sürümü indirdim tarihi eski tarihe aldım ama numarayı girip tamam a bastığım zaman
"whatsapp geçiçi olarak kullanılmıyor Bu, Büyük ihtimalle zayıf bir ağ bağlantısından kaynaklıdır lütfen daha iyi bir ağ bağlantınız olduğunuzda tekrar deneyin." hatası alıyorum ancak birkaç farklı wifi bağlantısı ve hücresel veriden denememe rağmen herhangi bir değişiklik olmadı sorunla alakalı tecrübesi olan arkadaşlar varsa yadımlarınızı bekliyorum
-Whatsapp 2.18.80 sürümünü kurunuz ve tarihi 2018 Ağustos tarihine alın,
-Kurulum yaparken doğrulama koduna gelmeden önce yada doğrulama kodu geldikten sonra onaylamadan ayarlardan tarihi otomatiğe alıp o an ki tarihe geçin. Tarih otomatik olmazsa doğrulama esnasında bağlantı hatası veriyor.
-Whatsapp açıldıktan sonra kapattığınızda güncelleyin yazısı çıkar whatsappı silip ios 7.1.2 için en güncel olanı indirip tarihle hiç oynamadan en son kayıt olduğunuz telefon ile kayıt olabilirsiniz 2020 ye kadar.

-Whatsapp 2.18.80 sürümünü kurunuz ve tarihi 2018 Ağustos tarihine alın,
-Kurulum yaparken doğrulama koduna gelmeden önce yada doğrulama kodu geldikten sonra onaylamadan ayarlardan tarihi otomatiğe alıp o an ki tarihe geçin. Tarih otomatik olmazsa doğrulama esnasında bağlantı hatası veriyor.
-Whatsapp açıldıktan sonra kapattığınızda güncelleyin yazısı çıkar whatsappı silip ios 7.1.2 için en güncel olanı indirip tarihle hiç oynamadan en son kayıt olduğunuz telefon ile kayıt olabilirsiniz 2020 ye kadar.

En son kayıt olduğumuz numarayı başka numara yapmak icin cihazı restore etmenin bir faydası olur mu?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hayır
En son kayıt olduğumuz numarayı başka numara yapmak icin cihazı restore etmenin bir faydası olur mu?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

olabilir tam kesin bir sey söyleyemem ama backup'i kaybedersen yada silersen her ne kadarda o numara apple hesabınla kullanılırsa kullanılsın telefon sıfırlandığında her şey gidiyor ve tekrar işlemleri uygulaman gerekiyor

unlimapps reposunda appadmin tweakı yok. ios 7.1.1 4s için nereden indirebilirim?

Önemli

9

Şöyle açıklıyorum şimdi baktım detaylı bir şekilde. Satın alamadığınız bir uygulamayı app admin ile sürüm düşüremiyorsunuz ama whatsapp ın şu anki sürümü ios7 de çalıştığı için telefonunuza indiriyorsunuz. Kurulu olan program üzerine basarak (app store ) dan sürüm düşürme işlemi yapıyorsunuz. İşte fotolar.
0b1d930984cf67ca8d81cb67adb84278.jpg
0ed28e2c4e35d943b1dc11d814a128bd.jpg
0a00146de4939ab2db3391cbb52d4bdb.jpg
aa4d97527abd3a752dbcc56fc3bbfb85.jpg
d94fa15d63b2193fd16b40c763344dc6.jpg
f7b7bdd033bbcaf6ce63a5c4918dc013.jpg

Herkese esenlikler dilerim. İyi forumlar...

App admin telfonumda gorunmuyo oysa yukledim cydia da yuklu gorunuyo

Whatsapp yükleyebilirsin ama bunu için gerekli olan şeyleri alta yazıyorum
-AppAdmin
-iCloud (tabi önceden indirmiş olman gerekiyor Whatsapp'ı
-iOS 7.1.2 JB

işlem çok basit AppStore'dan Whatsapp arat, bulut simgesine basılı tut 2-3 sürüm eskisini seç, iner ve kullanmaya başlarsın :)

Merhaba,
Ipone 4 sahibiyim.Telefonuma jb yaptım. Appadmin yükledim fakat whatsapp'ı yüklüyorum fakat sürümü düşürmek için simgeye tıkladığımda herhangi bir seçenek
karşıma çıkmıyor maalesef.Yardımcı olabilecek var mı?Şimdiden teşekkürler

Merhaba,
Ipone 4 sahibiyim.Telefonuma jb yaptım. Appadmin yükledim fakat whatsapp'ı yüklüyorum fakat sürümü düşürmek için simgeye tıkladığımda herhangi bir seçenek
karşıma çıkmıyor maalesef.Yardımcı olabilecek var mı?Şimdiden teşekkürler
dostum iPhone kullanan birinin iCloud'dunu ödünç alıp onun üzerinden bulut simgesine basılı tutup bir kaç alt sürüm indirip kurman lazım

Geri