Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Uygulama silinmesinden kastım jb yi aktif etmek için yeniden yükleme yapıyoryum bu esnada indirdiğim ve cihazda kurulu olan tweekler siliniyor jb işlemini yaptıktan sonra tekrar tekrar yüklemek zorunda kalıyorum bunun önüne nasıl geçerim hatta cihazın mikrofonu bozuktu şimdi değiştirdim ve tekrar jb yapıcam yüklediğim tweekleri tekrar yükleyeceğim

Jb işlemini tekrar yaptığında tweakların silinmez.
Nasıl bir işlem yapıyorsun tam olarak. Uncover jb aracının ayarlarından restore rootfs sekmesi sadece restore tapmak istediğinizde açmak gerekli.

Jb işlemini tekrar yaptığında tweakların silinmez.
Nasıl bir işlem yapıyorsun tam olarak. Uncover jb aracının ayarlarından restore rootfs sekmesi sadece restore tapmak istediğinizde açmak gerekli.
Dediğinizi yaptım sadece Restor RootFS’yi seçip işlemi yapıyorum şimdi işlem bitti mesela Fliza ve bir iki daha indirdiğim şey gitti ve Cydia gitti ama JB aktif halde

Dediğinizi yaptım sadece Restor RootFS’yi seçip işlemi yapıyorum şimdi işlem bitti mesela Fliza ve bir iki daha indirdiğim şey gitti ve Cydia gitti ama JB aktif halde

Jb yaparken uncover ayarlarda restore rootfs kapalı olacak. Yoksa her şey silinir.

Restore rootfs jb de sorun olduğu zaman jb yi sıfırlamak için kullanılır. O sekme açık olduğu sürece her zaman bütün tweakların silinir.

Merhabalar telefon kendini kapatıp açtı sileo girmiyor atıyor kendini 12.4 tweks hiç biri aktif değil silip tekrar kursam hepsi geri gelirmi

Arkadaşlar ios 12 deyim jailbreak kullanıyorum 12.4 e nasıl güncellerim cihazı bilgi verebilirmisiniz ?

Restore rootfs jb de sorun olduğu zaman jb yi sıfırlamak için kullanılır. O sekme açık olduğu sürece her zaman bütün tweakların silinir.
Peki aynı durumu yaşarsam cihaz kapanıp açıldıktan sonra jb yi nasıl ve hangi adımlar la aktif etmem gerekir?

Emek harcayıp hazırlayan arkadaşların eline sağlık, ancak ben daha öncede jb yapan bir kişi olarak buradaki adımları tek tek uygulamama rağmen unc0ver uygulamasına bir türlü giremiyorum
Siri kapalı
Parmak izi yüz tanıma kapalı parola kapalı sim parolasını kapadım uçak modunda beklettim ama unc0ver açılmıyor

Emek harcayıp hazırlayan arkadaşların eline sağlık, ancak ben daha öncede jb yapan bir kişi olarak buradaki adımları tek tek uygulamama rağmen unc0ver uygulamasına bir türlü giremiyorum
Siri kapalı
Parmak izi yüz tanıma kapalı parola kapalı sim parolasını kapadım uçak modunda beklettim ama unc0ver açılmıyor

Arkadaşlar İphone Saklama Alanı Sizce Normalmi?55 GB Yazıyor!!Bana Çok Fazla Gibi Geldi Uncover 12.4 Kulanan Arkadaşlar Bir Bakabilirmi Sizlerdede Aynımı Yoksa Restore Edeyim İmzalar Kapanmadan
05a40b97dde3c474490efcad460ce6e7.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Arada İmzalar Nezaman Kapanır Bu Konuda Uzman Arkadaşlar Söyleyebilirmi??Yarın Restore Etmeyi Dülünüyorum Öğlen Saat 17:00 Gibi En Korktuğum Şey Tam Restore Ederken O Esnada Applen İmzalamayı Kapatması Vallah Hep Bunu Düşünüyom Lütfen Bilgi Sahibi Değerli Kıymetli Kardeşlerim Saklama Alanım Anormalse Yarın Restore Edeyimmi Söylermisiniz!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar merhaba cihazım 12.2 iPhone 7 unc0ver Jailbreak. Cihazımı yalnışlıkla kapatıp açtım ve normal olarak Jailbreak silindi Pc den Cydia İmpactor ile tekrar yükledim fakat unc0ver a tıkladığımda artık açılmıyor sinir oldum bu işe. Bunun çözümü nedir bilen varsa çok seivnirim...

Saygılarımla..

Suat Şahan

Arkadaşlar merhaba cihazım 12.2 iPhone 7 unc0ver Jailbreak. Cihazımı yalnışlıkla kapatıp açtım ve normal olarak Jailbreak silindi Pc den Cydia İmpactor ile tekrar yükledim fakat unc0ver a tıkladığımda artık açılmıyor sinir oldum bu işe. Bunun çözümü nedir bilen varsa çok seivnirim...

Saygılarımla..

Suat Şahan
Merhaba,

Ayarlar, genel, profil sekmesinden uncover için güvenilir olarak izin verdiniz mi?

Geri