Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

unc0ver İle jailbreak attıktan sonra cydia reset attıktan sonra açılmıyor telefonu baştan başlattıktan sonra

12.4 Jailbreak yaptım tweaklerin çalışmasında hiç bir sorun yok tek sorun cydia ilk sayfada ne hesabı yönet nede diğer sayfalardan hiç biri açılmıyor gri renk oluyor öyle kalıyor, sebebi nedir bilen varmı acaba , sizinkiler açılıyor mu?

12.4 Jailbreak yaptım tweaklerin çalışmasında hiç bir sorun yok tek sorun cydia ilk sayfada ne hesabı yönet nede diğer sayfalardan hiç biri açılmıyor gri renk oluyor öyle kalıyor, sebebi nedir bilen varmı acaba , sizinkiler açılıyor mu?
üzerine basılı tutup saga dogru kaydırın :)

hayır 12.3.1 için jailbreak çıkmadı 12.4 sürümüne var imzalar kapanmadan 12.4 sürümüne geçebilirsin 12.4.1 değil
Hocam 12.4 sürümünü nasıl yükleyebiliriz? Mevcut sürümüm 12.2, Ayarlar altındaki Update bölümünde 12.4.1 geliyor, 12.4'ü yüklemek için ne yapmak gerek? Ve bu imzalar ne zaman kapanıyor?

Hocam 12.4 sürümünü nasıl yükleyebiliriz? Mevcut sürümüm 12.2, Ayarlar altındaki Update bölümünde 12.4.1 geliyor, 12.4'ü yüklemek için ne yapmak gerek? Ve bu imzalar ne zaman kapanıyor?
12.2 sürümse cihazım bu sürümede jailbreak var eger 12.4 geçmek istiyorsan ipsw sitesinden cihazının numarasına göre uygun 12.4 ipsw dosyasını indirim itunes üzerinden tamamen restore ile yükleyebilirsin. İçindeki tüm şeyler silinir bunu unutma

file: http-win.cpp; line: 182; what: hatası alıyorum apple kimliği ve şifresi doğru olduğu halde yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    69 KB · Görüntüleme: 23
Unc0verı kurdum , ve jailbreakı yaptım ama cydia yüklenmedi , (jailbreak completed yazdı )

Daha bitmedi.uncover aç ordan jailbreak de.ilk ilerlemede çıkan menüye ok de telefon kapanıp açılacak.sonra tekrar uncoverdan jailbreak de sonra çıkan menüye ok de telefon kapanıp açılacak ve ekrana cydia gelecek.işlem tamam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,
Şu an sürümüm 12.1.1 12.4 geçmek istiyorum.
Sorum 12.4 geçerken her şeyi silmem gerekiyor galiba.
Bütün uygulamalar silinmeden yedeğini alıp tekrardan kurma ihtimalim var mı?
Şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar selam,

sorunsuz jailbreak yapmıştım, daha sonra bildirimler gelmemeye başladı, telefonu kapatıp açınca uncover a girememeye başladım.

sanki uygulama doğrulanmamış gibi girince atıyor

Geri