üzerine basılı tutup saga dogru kaydırın :)12.4 Jailbreak yaptım tweaklerin çalışmasında hiç bir sorun yok tek sorun cydia ilk sayfada ne hesabı yönet nede diğer sayfalardan hiç biri açılmıyor gri renk oluyor öyle kalıyor, sebebi nedir bilen varmı acaba , sizinkiler açılıyor mu?
Kapatıp tekrar deneyin.Exploiting Kernel... de kaldı ilerlemiyor sorun nedir acaba ?
Hesabımda oturum açamıyorum hocam, "wait" diyor öyle kalıyorüzerine basılı tutup saga dogru kaydırın :)
hayır 12.3.1 için jailbreak çıkmadı 12.4 sürümüne var imzalar kapanmadan 12.4 sürümüne geçebilirsin 12.4.1 değilSürümüm 12.3.1 cihaz 6s bu jailbreak aracı benim cihazda işe yarar mı arkadaşlar ?
Hocam 12.4 sürümünü nasıl yükleyebiliriz? Mevcut sürümüm 12.2, Ayarlar altındaki Update bölümünde 12.4.1 geliyor, 12.4'ü yüklemek için ne yapmak gerek? Ve bu imzalar ne zaman kapanıyor?hayır 12.3.1 için jailbreak çıkmadı 12.4 sürümüne var imzalar kapanmadan 12.4 sürümüne geçebilirsin 12.4.1 değil
12.2 sürümse cihazım bu sürümede jailbreak var eger 12.4 geçmek istiyorsan ipsw sitesinden cihazının numarasına göre uygun 12.4 ipsw dosyasını indirim itunes üzerinden tamamen restore ile yükleyebilirsin. İçindeki tüm şeyler silinir bunu unutmaHocam 12.4 sürümünü nasıl yükleyebiliriz? Mevcut sürümüm 12.2, Ayarlar altındaki Update bölümünde 12.4.1 geliyor, 12.4'ü yüklemek için ne yapmak gerek? Ve bu imzalar ne zaman kapanıyor?
Şu an olmuyor ama çalışmalar devam ediyor umarım fazla bekletmezler.arkadaslar 12.4 iphone x max oluyormu acil yardımcı olabilirmisiniz?
Unc0verı kurdum , ve jailbreakı yaptım ama cydia yüklenmedi , (jailbreak completed yazdı )
Ayarlardan - profile gelip güven dediniz mi ?