Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

itunesa girdiğimde 12.4.1 yapacağını söylüyor yapmalı mıyım
[automerge]1567636000[/automerge]

12.4 indirdim fakat itunesta 12.4.1 olarak gözüküyo

İtunes açıkken shift tuşuna basılı tutarak güncelle ikonuna tıkla indirdiğin ipsw dosyasını göster.

İtunes açıkken shift tuşuna basılı tutarak güncelle ikonuna tıkla indirdiğin ipsw dosyasını göster.
çok teşekkür ederim yaptım sayılır :)
[automerge]1567639126[/automerge]
Usta bi sorum daha olucaktı herşeyi yaptım fakat uygulama unc0ver giremiyorum geri atıyo sebebi nedir bunun uygulamaya güvendim de giriyorum geri atıyor

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim yaptım sayılır :)
[automerge]1567639126[/automerge]

Usta bi sorum daha olucaktı herşeyi yaptım fakat uygulama unc0ver giremiyorum geri atıyo sebebi nedir bunun uygulamaya güvendim de giriyorum geri atıyor
bi sıkıntı var cydia impactör ile yükleyemiyoruz nedense.

bi sıkıntı var cydia impactör ile yükleyemiyoruz nedense.

İmpactor ile ipa imzalama sıkıntılı. Konu linkinden başka bir program ile imzalama yapabilirsin.

İmpactor ile ipa imzalama sıkıntılı. Konu linkinden başka bir program ile imzalama yapabilirsin.
hocam ondada hata veriyor bi noktadan sonra duruyor.tweakbox dan indirip jailbreak yapmaya çaliştiğimda ise ota sorunu veriyor. yani jailbreak yapamiyorum kafayı yicem :D devoloper hesabı alıcam o şekildede sıkıntı olur diye korkuyorum.

hocam ondada hata veriyor bi noktadan sonra duruyor.tweakbox dan indirip jailbreak yapmaya çaliştiğimda ise ota sorunu veriyor. yani jailbreak yapamiyorum kafayı yicem :D devoloper hesabı alıcam o şekildede sıkıntı olur diye korkuyorum.

Developer hesabı ile herhangi bir sıkıntı yaşamazsın. Kullanabileceğin en sağlıklı jb yöntemidir.
Ota sorununa gelince konu linkinden ilk mesaj da spoiler içerisindeki çözüm yöntemini uygulaman gerekli unc0ver ~ iOS 11.0 - 12.4 Jailbreak!
Veya cihazını imzalar açıkken dfu mod da 12.4 tekrar restore ederek linkden tvos 12 beta profilini yükle ve jb işlemine başla.

Developer hesabı ile herhangi bir sıkıntı yaşamazsın. Kullanabileceğin en sağlıklı jb yöntemidir.
Ota sorununa gelince konu linkinden ilk mesaj da spoiler içerisindeki çözüm yöntemini uygulaman gerekli unc0ver ~ iOS 11.0 - 12.4 Jailbreak!
Veya cihazını imzalar açıkken dfu mod da 12.4 tekrar restore ederek linkden tvos 12 beta profilini yükle ve jb işlemine başla.
2 inci dediğin yöntemi yapmaya çaliştim olmadı imzalar açık daha yeni dfu modda sıfırladım cihaz temiz. devoloper hesabı alıp yüklemeyi düşünüyorum. tvos 12 beta yöntemini ilk defa gördüm. hocam ne güzel karıştırmadan yapıyorduk ya jailbreak de gün geçtikçe acayipleşiyor.

2 inci dediğin yöntemi yapmaya çaliştim olmadı imzalar açık daha yeni dfu modda sıfırladım cihaz temiz. devoloper hesabı alıp yüklemeyi düşünüyorum. tvos 12 beta yöntemini ilk defa gördüm. hocam ne güzel karıştırmadan yapıyorduk ya jailbreak de gün geçtikçe acayipleşiyor.

Maalesef her geçen gün daha da zorlaşıyor düzgün bir jb yapmak.
Yalnız jb yapsanda verdiğim linkden tvos 12 beta profilini yükle ki habersiz cihaz güncelleme yapmasın. Ve saklama alanında indirilmiş ota güncelleme varsa sil.

Arkadaş unc0ver ile pc yükledim jb yaptım kullanıyordum telefonumu yeniden başlatınca yazi fontum varsayılana döndü tweak giremiyorm cyda acılmıyor unc0ver acilmiyor tıklıyorum 1 sn sonra hemen kapanıyor lütfen yardımm

Arkadaş unc0ver ile pc yükledim jb yaptım kullanıyordum telefonumu yeniden başlatınca yazi fontum varsayılana döndü tweak giremiyorm cyda acılmıyor unc0ver acilmiyor tıklıyorum 1 sn sonra hemen kapanıyor lütfen yardımm

Unc0ver silip tekrar indirip jb yapın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İki üç gün önce cihaz kendiliğinden yeniden başlamıştı ReProvision da arızalı olduğu icin tekrar uncover indirdim kurdum vs.

Bugün yine yeniden başlamış. Hotspot açık şekilde duruyordu başka bir şey yoktu ve ReProvision ile imzalayalı 2-3 gün olmustu. Suan uncover ile kuramıyorum impactor deneyemiyorum PC yok ne yapabilirim?

Arkadaşlar Filza İle Zil Sesi Yapmaya Çalışıyorum Ama Ringtone Klasörüne Atamıyorum Aşağıdaki Hatayı Alıyorum Çözümü Bilen Yardımcı Olurmu?
2081795455cb4b5756f2046b1c530058.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba virüs algılandı hatası alıyorum ipa indirince nasıl çözebilirim?
[automerge]1567865868[/automerge]
Arkadaşlar ipanın içerisinde çok sayıda virüs bulunuyor ne kadar güveneceğiz buna?

Son düzenleme:
Arkadaşlar telefonum ıphone 5s bir türlü jailbreak yapamadım.2-3 e gelince telefon kapanıyor sonra bir uyarı geliyor oka tıklıyorum ilerleme olmuyor Allahını seven yardım etsin.Tlefın ıphone 5s 12.4.1 sürüm

Arkadaşlar telefonum ıphone 5s bir türlü jailbreak yapamadım.2-3 e gelince telefon kapanıyor sonra bir uyarı geliyor oka tıklıyorum ilerleme olmuyor Allahını seven yardım etsin.Tlefın ıphone 5s 12.4.1 sürüm

iPhone'umu bulu ve parolayı kapatın. uçak moduna alıp tekrar jailbreak yapın. olana kadar devam..

edit: 12.4.1 için jb aracı yok. 12.4 için yapabilirsiniz.

Nerede öyle görünüyor emin değilim, ama 12.4.1 için jailbreak çıkmadı. Hala imzalanıyorken 12.4'e sürüm düşürün bir bilgisayar ile.
Bilgisayar olsa da düşürebilsek keşke
[automerge]1567883666[/automerge]
Beyler %10 olunca bu geliyor oka tıkladım 1 saat bekledim ilerlemedi tel uçak modunda ıphonumu bulda kapalı bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı bu arada ıphone 5s 12.4 sürüm

Ekli dosyalar

• 8A0485DC-B900-41B9-B8BE-BAFC36A347BD.png
    8A0485DC-B900-41B9-B8BE-BAFC36A347BD.png
    190.6 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Bilgisayar olsa da düşürebilsek keşke
[automerge]1567883666[/automerge]
Beyler %10 olunca bu geliyor oka tıkladım 1 saat bekledim ilerlemedi tel uçak modunda ıphonumu bulda kapalı bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı bu arada ıphone 5s 12.4 sürüm

Konunun ilk mesajında spoiler içerisinde ota sorunu çözümü mevcut.

Dostum çözüm öneridekileri yaptım gene olmadı bir yardım etsen bana sabahtan beri yapamadım

Öncelikle genel yazılım güncellemeden 12.4.1 i indirin ama sakın kurmayın.sonra yine ayarlar genel ı phone saklama alanından indirdiğiniz sürümü bulun ve silin.sonra telefonu kapatıp açın ve yeniden uncover jb yapın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri