Şuan ne yapmalı sizce chimerayı yüklüyeyim mi yoksa Uncoveri mi bekleyeyim?
İphone 5s 12.1.4
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Chimera kullan derim. Memnun kalmadın mı rootfs yapıp Unc0ver beklersin.
![]()
Chimera da desteklemiyor sanırım 12.1.4 5s i
Chimera sürüm kaç ?
İgnition.fun’ın sitesine girin web kısmına tıklayın altta 4 tane yan yana kategoriden 2.sine girin jailbreakse girin üstten 13.’yü sayın electraya girin get tuşuna basın izin verin kendisi yeni sürümü yüklüyor. Ama bende hata verdi chimera unable to exploit kernel diyor tam olarak becerememişler herhalde halen :/Pardon şimdi çözdüm yanlış sürümü indirmişim galiba tekrar denicemama pc yok akşama kaldı...
Her kapatıp açılışta yeniden jailbreak yapmanız. Apple Developer hesabı imzası bulunmayan yani kendi kişisek hesabınız vs ile imzalanan araçlar 1 hafta geçerli. Yeniden Jailbreak yapmak ya da aracı yeniden yüklemek tweaklerinize ya da verilerinizs etki etmez.Arkadaşlar merhaba cihazda bende yarım kalmış ota sorunu yaşamıştım. Baştan sonra ne denmişse hepsini denedim. Olmayınca cihazı sıfırladım. Ancak o şekilde düzeldi ve cydiayı yükledim. Eskiden Cydiayı yükleyince bir kere bir ömür devam ediyordu. Taaki çökene kadar veya formatlayana kadar. Şimdi Bir kaç yerde grdüğüm şeyler var. Haftalık imza güncellemek gerekiyor felan yazılmış. Eski sistem gibi değil mi her hafta bu işlemleri tekrarlayıp tweakları tek tek kuracakmıyız.
Konuyla alakalı bilgi de göremedim.
yani telefondaki unc0ver eklentisini haftada bir çalıştırıp jeilbreak demem yeterli olacak mı ? yoksa unc0ver uygulamasını sıfırdan tekrardan appleid ile şifre oluşturup telefona bilgisayardan atmam mı gerekecek Herşeyi sıfırdan bir daha mı yapacağımHer kapatıp açılışta yeniden jailbreak yapmanız. Apple Developer hesabı imzası bulunmayan yani kendi kişisek hesabınız vs ile imzalanan araçlar 1 hafta geçerli. Yeniden Jailbreak yapmak ya da aracı yeniden yüklemek tweaklerinize ya da verilerinizs etki etmez.
Oluşturduğunuz şifreyi tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Telefon kapanıp açıldığında tekrar jailbreak yapmanız gerekiyor. Aracın imzasının bitmemesi için Geliştirici Hesabımıza kaydolabilirsiniz:yani telefondaki unc0ver eklentisini haftada bir çalıştırıp jeilbreak demem yeterli olacak mı ? yoksa unc0ver uygulamasını sıfırdan tekrardan appleid ile şifre oluşturup telefona bilgisayardan atmam mı gerekecek Herşeyi sıfırdan bir daha mı yapacağım
Eski uygulamayı silin. Güncel halini yükleyip yeniden jailbreak yapmanız yeterli.yusuf merhaba bende jailbreak unc0ver beta 5 ile yapili bunu final surumune guncelleyebiliyor muyum unc0ver araci uzerinden?
tamam sag olEski uygulamayı silin. Güncel halini yükleyip yeniden jailbreak yapmanız yeterli.
İgnition.fun’ın sitesine girin web kısmına tıklayın altta 4 tane yan yana kategoriden 2.sine girin jailbreakse girin üstten 13.’yü sayın electraya girin get tuşuna basın izin verin kendisi yeni sürümü yüklüyor. Ama bende hata verdi chimera unable to exploit kernel diyor tam olarak becerememişler herhalde halen :/
an itibari ile cihazı 12.3.1 sürümüne yükselttim![]()
GeoSnow Chimera A7-A8 cihazlarda jailbreak sorun oldugunu söylemiş ve Electra ekibini uyarmış..
anlaşılan herşey bitti şimdi tehditler başladı ha ver 12.3 acıklarınıElectra takımı geosnowun exploitini düzgünce kopyalamamış o yüzden şu an çalışmıyor ve geosnowun yakındığı konu o değil electra’nın onu kullanmasına rağmen credit vermemesi yani thanks to geosnow for exploit tarzı şeyler yazmaması belirtmemesi. Ayrıca coolstar 12.3-12.3.1 açıklarını Apple’a göndermekle tehdit ediyor (pwn ve ekibi kıskandığı için) chimera kullanmamak en iyisi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
an itibari ile cihazı 12.3.1 sürümüne yükselttim![]()
ben jb kaybettim zaten 12.3.1 de beklicezHayır a7/8’lerde sorun değil onu anlatmak istemedi
H
Hala sorun yaşıyorum hocam.. ilk önce 1.resimdeki hatayı verdi.. baktım konuda revoke yapın diyo yapınca da 2.resimdeki hatayı verdi.. uyarılarında hepsini yaptım yani Siri dahil kapalı ama olmadı hocam.. cydia impactor yüklemedi maalesef.. iPad 6.nesil ios12.2
Burdan şunu mu anlıyoruz? 12.3-12.3.1' te Jb'ye olanak sağlayan açıklar mı mevcut ?Electra takımı geosnowun exploitini düzgünce kopyalamamış o yüzden şu an çalışmıyor ve geosnowun yakındığı konu o değil electra’nın onu kullanmasına rağmen credit vermemesi yani thanks to geosnow for exploit tarzı şeyler yazmaması belirtmemesi. Ayrıca coolstar 12.3-12.3.1 açıklarını Apple’a göndermekle tehdit ediyor (pwn ve ekibi kıskandığı için) chimera kullanmamak en iyisi
Ben de sen gibi 12.2 JB keyfi yaşarken kendi hatamdan dolayı JB kaybettim.12.3'de ben de senin gibi oturdum bekliyorum dostum.Aynı kaderi paylaşıyoruz :dben jb kaybettim zaten 12.3.1 de beklicez![]()