Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Şuan ne yapmalı sizce chimerayı yüklüyeyim mi yoksa Uncoveri mi bekleyeyim?
İphone 5s 12.1.4

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
60c96d7c266ffd9520589dacb8f9ed67.jpg

Chimera da desteklemiyor sanırım 12.1.4 5s i

Arkadaşlar merhaba cihazda bende yarım kalmış ota sorunu yaşamıştım. Baştan sonra ne denmişse hepsini denedim. Olmayınca cihazı sıfırladım. Ancak o şekilde düzeldi ve cydiayı yükledim. Eskiden Cydiayı yükleyince bir kere bir ömür devam ediyordu. Taaki çökene kadar veya formatlayana kadar. Şimdi Bir kaç yerde grdüğüm şeyler var. Haftalık imza güncellemek gerekiyor felan yazılmış. Eski sistem gibi değil mi her hafta bu işlemleri tekrarlayıp tweakları tek tek kuracakmıyız.

Konuyla alakalı bilgi de göremedim.

Pardon şimdi çözdüm yanlış sürümü indirmişim galiba tekrar denicem ama pc yok akşama kaldı...

İgnition.fun’ın sitesine girin web kısmına tıklayın altta 4 tane yan yana kategoriden 2.sine girin jailbreakse girin üstten 13.’yü sayın electraya girin get tuşuna basın izin verin kendisi yeni sürümü yüklüyor. Ama bende hata verdi chimera unable to exploit kernel diyor tam olarak becerememişler herhalde halen :/

Arkadaşlar merhaba cihazda bende yarım kalmış ota sorunu yaşamıştım. Baştan sonra ne denmişse hepsini denedim. Olmayınca cihazı sıfırladım. Ancak o şekilde düzeldi ve cydiayı yükledim. Eskiden Cydiayı yükleyince bir kere bir ömür devam ediyordu. Taaki çökene kadar veya formatlayana kadar. Şimdi Bir kaç yerde grdüğüm şeyler var. Haftalık imza güncellemek gerekiyor felan yazılmış. Eski sistem gibi değil mi her hafta bu işlemleri tekrarlayıp tweakları tek tek kuracakmıyız.

Konuyla alakalı bilgi de göremedim.
Her kapatıp açılışta yeniden jailbreak yapmanız. Apple Developer hesabı imzası bulunmayan yani kendi kişisek hesabınız vs ile imzalanan araçlar 1 hafta geçerli. Yeniden Jailbreak yapmak ya da aracı yeniden yüklemek tweaklerinize ya da verilerinizs etki etmez.

Her kapatıp açılışta yeniden jailbreak yapmanız. Apple Developer hesabı imzası bulunmayan yani kendi kişisek hesabınız vs ile imzalanan araçlar 1 hafta geçerli. Yeniden Jailbreak yapmak ya da aracı yeniden yüklemek tweaklerinize ya da verilerinizs etki etmez.
yani telefondaki unc0ver eklentisini haftada bir çalıştırıp jeilbreak demem yeterli olacak mı ? yoksa unc0ver uygulamasını sıfırdan tekrardan appleid ile şifre oluşturup telefona bilgisayardan atmam mı gerekecek Herşeyi sıfırdan bir daha mı yapacağım

yusuf merhaba bende jailbreak unc0ver beta 5 ile yapili bunu final surumune guncelleyebiliyor muyum unc0ver araci uzerinden?

yani telefondaki unc0ver eklentisini haftada bir çalıştırıp jeilbreak demem yeterli olacak mı ? yoksa unc0ver uygulamasını sıfırdan tekrardan appleid ile şifre oluşturup telefona bilgisayardan atmam mı gerekecek Herşeyi sıfırdan bir daha mı yapacağım
Oluşturduğunuz şifreyi tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Telefon kapanıp açıldığında tekrar jailbreak yapmanız gerekiyor. Aracın imzasının bitmemesi için Geliştirici Hesabımıza kaydolabilirsiniz:

İgnition.fun’ın sitesine girin web kısmına tıklayın altta 4 tane yan yana kategoriden 2.sine girin jailbreakse girin üstten 13.’yü sayın electraya girin get tuşuna basın izin verin kendisi yeni sürümü yüklüyor. Ama bende hata verdi chimera unable to exploit kernel diyor tam olarak becerememişler herhalde halen :/

Bende de aynı hatayı verdi şuan ...

Pwn çok iyi düzenlemeler yaptığını ve 2 saniyede jb yapabildiğini söyledi şu an. Sabah da a7/8 cihazlar için gereken exploiti geosnowdan alıp eklediğini söylemişti hadi inşallah bekliyoruz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

7c3fd32b899a348e635127474887f26e.jpg

GeoSnow Chimera A7-A8 cihazlarda jailbreak sorun oldugunu söylemiş ve Electra ekibini uyarmış..

Electra takımı geosnowun exploitini düzgünce kopyalamamış o yüzden şu an çalışmıyor ve geosnowun yakındığı konu o değil electra’nın onu kullanmasına rağmen credit vermemesi yani thanks to geosnow for exploit tarzı şeyler yazmaması belirtmemesi. Ayrıca coolstar 12.3-12.3.1 açıklarını Apple’a göndermekle tehdit ediyor (pwn ve ekibi kıskandığı için) chimera kullanmamak en iyisi

Electra takımı geosnowun exploitini düzgünce kopyalamamış o yüzden şu an çalışmıyor ve geosnowun yakındığı konu o değil electra’nın onu kullanmasına rağmen credit vermemesi yani thanks to geosnow for exploit tarzı şeyler yazmaması belirtmemesi. Ayrıca coolstar 12.3-12.3.1 açıklarını Apple’a göndermekle tehdit ediyor (pwn ve ekibi kıskandığı için) chimera kullanmamak en iyisi

anlaşılan herşey bitti şimdi tehditler başladı ha ver 12.3 acıklarını :D

arkdaşlar 12.2 uncover jailbreak kurdum . çokta memnunum fakat şöyle bir sıkıntım var .ekran kilitliyken bir bildirim geliyor,üzerine basıp şifreyi girip açıyorum teli ama bildirimi gelen uygulamaya gitmiyor telefon . bunun sebebi ne olabilir ....

Burdan şunu mu anlıyoruz? 12.3-12.3.1' te Jb'ye olanak sağlayan açıklar mı mevcut ?
[automerge]1563203335[/automerge]
ben jb kaybettim zaten 12.3.1 de beklicez :D
Ben de sen gibi 12.2 JB keyfi yaşarken kendi hatamdan dolayı JB kaybettim.12.3'de ben de senin gibi oturdum bekliyorum dostum.Aynı kaderi paylaşıyoruz :d

Geri