Taurine Jailbreak by Coolstar(iOS14.0-14.3)

• Konu Sahibi Konu Sahibi efsane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efsane

-Copy/Paste- *unacceptable*
Administrator
Uzun zamandır beklediğiniz Taurine Jailbreak sonunda sizlerle.
Jailbreak iOS 14-14.3 ile uyumludur.
Taurine mümkün olan en iyi jailbreak deneyimini size yaşatmak için tasarlandı. Libhooker ve sileo sevenler için biçilmiş kaftan. Ayrıca Taurine topluluğun katkılarıyla kullanıcılara en iyi deneyimi yaşatacak şekilde oluşturulmuş Procursus Bootstrapı içermektedir

Kurulum:

1) Taurine indirin.
2) İndirme sitesindeki kurulum aşamalarını tamamlayın. Altstore ile imzalanıyor.
Not: Altstore ile uğraşamam diyorsanız site yöneticilerine ulaşarak ipa imzalama servisimizden yararlanabilirsiniz.
3) İpayı imzaladıktan sonra jailbreak butonuna basın. Cihaz kendini yeniden başlatacaktır.
4) Cihaz yeniden başladıktan sonra tekrar jailbreak butonuna basın. Jailbreak dosyaları cihaza yazılacaktır.

Not: Diğer jailbreak programlarından(Unc0ver) geçiş yapıyorsanız:
3. adımda restore rootfs seçeneğini aktif edip jailbreak yapın. Daha sonra 4. adımdan devam edin.

Dikkat!!! Restore Rootfs mevcut tweaklerinizi siler. Yedek almayı unutmayın.

İndirme Linki:

D49AD9DF-E607-4C76-8670-17C9CA34C1CF.png

Taurine Jailbreak iOS 14 ile uyumludur. iOS 13 için Taurine eşdeğeri Odyysey kullanabilirsiniz

Uzun süre ayrı kalınca yeni Jailbreak araçlarımı çıktı yoksa benmi yabancı kalmışım bekliyoruz detayları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Niye çıktı yahu
[automerge]1617297068[/automerge]
Efsane seni bi yerden gözüm ısırmakta

Beyler dün unc0verdan Taurine'e geçiş yaptım ciddi anlamda performans artışı yaşadığımı söyleyebilirim. Özellikle Sileo'nun akıcılığı, klavyedeki lagların kalkması, ve 2 faktörlü otomatik şifre doldurmanın çalışması(checkrain ve uncoverda çalışmıyor) gayet cezbedici.

@Godfather

Super

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam taurine açık kaynak kodlu olduğu için içerisinde hangi kodların olup olmadığını görebildiğimiz için güvenilir bence.

@Godfather

Arkadaşın kafası karışık 😁

Tam olarak nasıl kaldıracağımı öğrenene kadar en mantıklı olanı kullanmaya devam ediyorum. Bu durumun nesi ilginç anlamadım? Hala verilerimi kaybetmeden jailbreaki tamamen nasıl kaldıracağımı kimse anlatmadı.

Tam olarak nasıl kaldıracağımı öğrenene kadar en mantıklı olanı kullanmaya devam ediyorum. Bu durumun nesi ilginç anlamadım? Hala verilerimi kaybetmeden jailbreaki tamamen nasıl kaldıracağımı kimse anlatmadı.

Senin aldığın tüm verilerde jailbreak artıkları bulaşmıştır...

Yani kısacası DFU moduna al cihazı ve sıfır bir kurulum yap

Unc0ver da çoğu zaman ilk denememde başarısız oluyor. Bazen sim kartı görmüyor vs. Şuan hangisi daha stabil diye düşünüyorum. Her iki jb aracını da deneyen var mı?

Unc0ver da çoğu zaman ilk denememde başarısız oluyor. Bazen sim kartı görmüyor vs. Şuan hangisi daha stabil diye düşünüyorum. Her iki jb aracını da deneyen var mı?
Taurine > checkra1n > unc0ver performans ve stabilite göz önüne alındığında.

Selamlar. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Oldukça başarılı buldum. Gayet hızlı ve stabil. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

ps: Burada konu biraz arkalarda kalmış. Jailbreak başlığına taşınırsa daha çok kişi görüp denemek isteyecektir diye düşünüyorum.

Selamlar. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Oldukça başarılı buldum. Gayet hızlı ve stabil. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

ps: Burada konu biraz arkalarda kalmış. Jailbreak başlığına taşınırsa daha çok kişi görüp denemek isteyecektir diye düşünüyorum.

Ben iOS 12'den beri kullanıyorum bu ekibin JB araçlarını. Hep daha stabil, daha hızlıydı. Vaz geçemedim. :D 30-40 gün uptime gördüğümü bilirim iOS 13'de. :D

Şuanda Unc0ver kullanıyorum, 33 tweak kurulu bende ve gerçekten stabil. Ancak bazen el feneri çalışmıyor ve jb yaparken bazen servis yok hatası alıyorum. Eğer tweaklar silinmeden geçebilseydim direk geçip denerdim ancak herşeyi baştan yapmak yorucu olabilir diye düşünüyorum.

Şuanda Unc0ver kullanıyorum, 33 tweak kurulu bende ve gerçekten stabil. Ancak bazen el feneri çalışmıyor ve jb yaparken bazen servis yok hatası alıyorum. Eğer tweaklar silinmeden geçebilseydim direk geçip denerdim ancak herşeyi baştan yapmak yorucu olabilir diye düşünüyorum.

5 dakika da kurarsın hocam sorun yok.

Geri