S selenay7 Kayıtlı Üye JailbreakTR 2 Kas 2021 #76 Uncover kullandim kendi kendine tweakler devre disi kaliyordu sarj sorunu vardi taurine gectim sorunsuz takir takir calisiyor sarjda duzeldi taurine tavsiye ederim Iphone 12 ios 14.2.1 de kullaniyorum
Uncover kullandim kendi kendine tweakler devre disi kaliyordu sarj sorunu vardi taurine gectim sorunsuz takir takir calisiyor sarjda duzeldi taurine tavsiye ederim Iphone 12 ios 14.2.1 de kullaniyorum
K kayagold Aktif Üye JailbreakTR 4 Kas 2021 #77 iphone 12 pro max kulanıyorum sürüm 14.4 oluyormu olmuyorsa sürüm düşürebilirmiyim?
CanerK Çalışkan Üye JailbreakTR 5 Kas 2021 #78 kayagold: iphone 12 pro max kulanıyorum sürüm 14.4 oluyormu olmuyorsa sürüm düşürebilirmiyim? Genişletmek için tıkla ... Şimdilik olmaz. Düşüremezsiniz ama yakında gelir, bekleyin güncellemeyin.
kayagold: iphone 12 pro max kulanıyorum sürüm 14.4 oluyormu olmuyorsa sürüm düşürebilirmiyim? Genişletmek için tıkla ... Şimdilik olmaz. Düşüremezsiniz ama yakında gelir, bekleyin güncellemeyin.