Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En son 2 gün önce tweak yükledim bugün safe mod gelmeye başladı. Yüklediklerim de herkesin kullandığı şeyler 6-7 tane.

RealCC icleaner pro ıntelix BetterCCXI ve date ın statusbar. 5 tweak altı üstü. Jb iyi hoş ama sıkıntılı sanırım. Sürüm 11.3.1.

Napalım sizde de böyle mi

Millet yardımınıza ihtiyacım var. Anemone kullanıyordum dock um gitmişti. Anemone dan tekrar getirmeye çalıştım fakat gelmedi orijinal dock. Anemone u sildim yine gelmedi. Ben bu docku orjinal haline nasıl getirecem E4F84D71-BEB2-45E5-8070-10E47E8DD0CD.jpeg

Speed intensifier ile animasyonları hızlandırmayı tam beceremedim. Kimi yerler hızlı oluyor kimi yerler aynı. Başka bunu gibi tweak var mıdır yada en iyi ayar hangisi bu tweakte

Speed intensifier ile animasyonları hızlandırmayı tam beceremedim. Kimi yerler hızlı oluyor kimi yerler aynı. Başka bunu gibi tweak var mıdır yada en iyi ayar hangisi bu tweakte
o tweak sorunlu, stabil çalışmıyor. NoSlowAnimations vardı eskiden şuan akıbeti nedir bilmiyorum

e0d11bc7db901445d65d83a9fb40ffa6.png

reklam nasıl engellerim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AppStoredan Hiç bir şey indiremiyorum. Yuvarlak dönüp duruyor yardım edebilecek var mı Tweak listemi en kısa zamanda atmaya çalışacağım.

Apple'ı da aradım bir çözüm bulamadılar güncelleme yapın dediler sadece.

AppStoredan Hiç bir şey indiremiyorum. Yuvarlak dönüp duruyor yardım edebilecek var mı Tweak listemi en kısa zamanda atmaya çalışacağım.

Apple'ı da aradım bir çözüm bulamadılar güncelleme yapın dediler sadece.
Tweak listenizi atarsanız yardımcı olmaya çalışalım.

Mobil veri'den indirmeyi deneyin eğer uygulama iniyorsa Wi-Fi DNS ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin. Hiç birisi çözüm olmazsa ağ ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin. @Aesir

Arkadaşlar merhaba.. Eclipse x uygulamasını indirdiğimde { pirated :(...} yazısıyla karşılaşsam da bir şekilde tweaki aktif hale getiriyorum fakat aktif hale gelen tweak ayarlar da sadece sembol resimlerini gösteriyor hiçbir şekilde ayarlarda yazılar görünmüyor. Bünün çözümü var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim.. 837E10FD-104A-4F34-8C95-C47CC8103BD0.png3C5CD070-9B89-4D46-A5D1-005616F3FC17.png

Geri