Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar sinyal simgesini değiştirecek bir tweak var ?????
Ekli dosyayı görüntüle 5742

7f97aad3c02fcee32fbb4107df6d7df0.png

010ca7b616768e29f5b307aeadca0ba5.png

Bende pek göremedim bu hoşuma gitti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

saat iconunu nasıl editlerim? Daha doğrusu yaptım ama akrep yelkovan ve saniye göstergeleri değişmesi

Ekli dosyalar

Beyler ios 11.2.2 jailbreak iphone 8plus telefonum. Telefon bilgisayara bağladığımda bilgisayarımda gözükmüyor. İçindeki fotoğrafları nasıl bilgisayara aktarabilirim ?

yüklü fakat bilgisayarımda fotoğraflar için gerekli şey çıkmıyor
[automerge]1532387316[/automerge]
itunes görüyor fakat bilgisayarımın içinde çıkmıyor fotoğraflara erişemiyorum
Ekran görüntüsünü yükleyebilirseniz daha anlaşılır olur. Yardımcı olmaya çalışayım

1532387508918.png
Cihazlar ve sürücüler kısmında,fotoğraflara erişebilmem için gerekli cihaz çıkmıyor. Fakat ituneste gözüküyor
[automerge]1532387641[/automerge]
fotoğrafları nasıl alabilirim bilgisayara ?

Şu yöntemi deneyip sonucu yazar mısın?

Bilgisayar’a sağ click > yönet > aygıt yöneticisi > evrensel seri veri yolu denetleyicisi > apple mobile device usb driver sağ click > sürücüyü güncelleştir > sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara > gözat > C:\program files\common files\apple\mobile device support\drivers klasörünü seçip guncellersen çözüm olabilir
@ozunekmekci

Şu yöntemi deneyip sonucu yazar mısın?

Bilgisayar’a sağ click > yönet > aygıt yöneticisi > evrensel seri veri yolu denetleyicisi > apple mobile device usb driver sağ click > sürücüyü güncelleştir > sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara > gözat > C:\program files\common files\apple\mobile device support\drivers klasörünü seçip guncellersen çözüm olabilir
@ozunekmekci
zaten güncel diyor.
[automerge]1532388452[/automerge]
jailbreakden faydalanarak atabilir miyim acaba var mı yolu ?

zaten güncel diyor.
[automerge]1532388452[/automerge]
jailbreakden faydalanarak atabilir miyim acaba var mı yolu ?
Onu bilmiyorum. Açıkcası driverinizin eksik olduğunu düşünüyorum. Eğer çözüm bulamazsanız itunes bastan kurulum yapmanızı tavsiye ederim

Dostum o şekilde kalıntılar kalıyor. Semirestore ve Delectra kullan. konuları forumda mevcut
Hocam çok teşekkürler sildim geri yükledim yüklerken fark ettim littlex ileana ekranı 5 icon yapma programını kullanınca çöküyormuş halletim çok teşekkürler fakat şimdi bir şey soracağım geçen jb de activator ios 11 için vardı fakat bir daha jb lediğimde eski sürümü gözükmeye başladı indirirsemde safe e atıyor bir repo falan mı kurmam lazım onada bir yardım edebilirseniz sevinirim
[automerge]1532392842[/automerge]
Hocam çok teşekkürler sildim geri yükledim yüklerken fark ettim littlex ileana ekranı 5 icon yapma programını kullanınca çöküyormuş halletim çok teşekkürler fakat şimdi bir şey soracağım geçen jb de activator ios 11 için vardı fakat bir daha jb lediğimde eski sürümü gözükmeye başladı indirirsemde safe e atıyor bir repo falan mı kurmam lazım onada bir yardım edebilirseniz sevinirim
Hocam birde söylemeyi unuttum spotify ve instagramda sorun oluyor ilk açtığımda hiçbir zaman açılmıyor 30 sn bekletip daha sonra atıyor tekrar basınca açılıyor nosubtitle yükledim biyerde düzeltmişler öyle fakat sorun devam ediyor bazıları ise anemone den dolayı demiş ne yapmalıyım acaba

Evet çok teşekkürler oldu hepsi kızmazsanız tek bir sorun var ana menüme yüklediğim tweaklar 1-2 gün sonra geliyor nedenini anlayamıyorum crash reporter ve activator gelmedi mesela şuan bazen 1-2 gün sonra respring yapınca geliyor bunun bir çözümü var mı acaba
Neden kızayım forumlar yardımlaşmak için var :)
Tweak yükledikten sonra respring yapmayı deneyin bakalım

Neden kızayım forumlar yardımlaşmak için var :)
Tweak yükledikten sonra respring yapmayı deneyin bakalım
Olsun çok sorunca üst üste 😂 3 respring bide jb yi kapayıp geri açtım hard reset ile hala yok acaba little x den mi kaynaklanıyor diyeceğim fakat normalde jb devre dışı ikende ana ekranda gözükür uygulamalar oradads gözükmüyor

Olsun çok sorunca üst üste 😂 3 respring bide jb yi kapayıp geri açtım hard reset ile hala yok acaba little x den mi kaynaklanıyor diyeceğim fakat normalde jb devre dışı ikende ana ekranda gözükür uygulamalar oradads gözükmüyor
Galiba bazı tweakleriniz çakışıyor. Uyumlu olmayan tweakleri kaldırın. İCleaner ile temizleme yapın. Düzelmezse tweak listenizin ekran resmini paylaşın yardımcı olmaya çalışalım

Yani bu tweakler var bende genelde uyumlu sürüme yüklemeye çalışırım daha önceden uyumlu olmayanları yüklediğim için başım yandı bunlar var 9F74F516-2213-49A5-8DD9-71718DEFEC31.pngA30043AA-E63E-4C68-9AB7-2FB57D9E8EE8.png

Geri