Arkadaşlar merhaba.. Eclipse x uygulamasını indirdiğimde { pirated :(...} yazısıyla karşılaşsam da bir şekilde tweaki aktif hale getiriyorum fakat aktif hale gelen tweak ayarlar da sadece sembol resimlerini gösteriyor hiçbir şekilde ayarlarda yazılar görünmüyor. Bünün çözümü var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim.. Ekli dosyayı görüntüle 5907Ekli dosyayı görüntüle 5908
Dediğiniz şekilde denedim bu sefer Pirated :( yazısıyla karşılaşmadım yani tweak resmî şekilde indi fakat ayarlar hala semboller ve ayar açma kapatma butonları dışında karanlık.. yazıların görünmeme sebebi tweakin kendi içindeki ayarlar olabilir mi acaba ?
Tweaki orijinal repodan indirdiğimde de maalesef ayni durum oluşmakta. Bu arada CyDown bende yüklü ve şuan aktif.. yani indirdiğim bütün paralı tweakler otomatik cydown ile indirilmiş oluyor değil mi hocam ? CyDown ile ilgili çok bilgili değilim ekran görüntüsünü atayım size.Tweak'i silin cyDown ile orjinal reposundan kurun.
Kullandığım tweakler de bunlar hocam. Yani aslında bilindik tweakler.. cylinder in eclipse x ile uyumsuz çalışacağını da pek sanmıyorumOlabilir. Eğer benzeri bir tweak kullanıyorsanız devre dışı bırakıp deneyin @RedLevreK
Dediğiniz gibi İCleaner pro ya girip o küçük Çerezi sildim ve @Talha arkadaşımızın önerdiği repodan tweaki tekrar yükledim ve çalıştı. Buna benzer bir konu bulamadığım için çözümü yoktur diye 1 aydır boş yere beklemişim. Hepinize çok Teşekkür ederim @efsane6 @Aesir @Talha@RedLevreK
İCleaner Pro içinde ayar dosya bölümünde EclipseX kırıntısını silmen gerekiyor ondan Sonra o repodan Eclipse X yüklemen gerekiyor.. Halen düzelmezse o zaman Satın alınacak O Tweak..
JailbreakTR
Hocam resimde gördüğünüz sayfaları kaydırırken O noktaları kaldıracak bir tweak varmıWhoozitpro için lisans almanız gerekiyor. Konusunu inceleyebilirsiniz. @RedLevreK
Whoozit Pro // iOS 11
iCleaner ile temizlik yapmayı deneyin. @Aesir
Teşekkür ederimTabii ki. NoPageDots7 @Samet
Bilgisayarımdan telefonuma Video atmak istiyorum ancak Icloud üzerinden atamıyorum. ( Çekilen videolar Android telefonla çekilmişti ) Yol yordam gösterebilir misiniz ?
electra'yı silip yeniden yükleyin. tweaks anahtarını kapatarak yeniden jailbreak yapın ve forumda konusu bulunan rollectra'yı kullanarak sıfırlayın.merhaba telefonum 6s 11.2.6 sürümüm. 1 hafta önce telefonumu sorunsuz jailbreak yaptım electranın kendi sitesinden. Artık yanlış bir tweak mi yükledim telefon power tuşuyla açınca açılmıyor apple logoda kalıyor. Sadece hem power hem home tuşuna basınca açılıyor. Böyle olunca da ne uygulama indirebiliyorum ne de silebiliyorum. Electra jailbreak tool ve cydia atıyor giremiyorum. Electra tool silinmiyor silinse tekrar yükleyip deneyecektim. Shsh kaydımda yok sadece telefonu jailbreak yapmadan önce yedeklemiştim itunestan. Şuan telefonla itunesa bağlanamıyorum. Kaç gündür araştırıyorum. Güncellemek istemiyorum ne yapabilirim acaba? :((
electra'yı silip yeniden yükleyin. tweaks anahtarını kapatarak yeniden jailbreak yapın ve forumda konusu bulunan rollectra'yı kullanarak sıfırlayın.
Anlamadığınız yer olursa buraya yazabilirsiniz.
Electranın üzerine uzun basınca X işareti gelmiyor mu?Elektrayı silemiyorum ne uygulama yükleniyor ne de siliniyor saklama alanına bile girince uygulamaları göremiyorum dolma ekranında kalıyor. Silebilsem tekrar yüklemeyi denicem ama :(
Geliyor tıklıyorum silinsin mi diyor evet diyorum orda kalıyor silinmiyor. aygıt yönetiminden sildim silinmeyince ordan gitti ama yok silinmiyor uygulama.Electranın üzerine uzun basınca X işareti gelmiyor mu?