Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Itools veya iMazing programları ile cihaza aktarabilirsin..

Alternatif: Documents uygulama ile
069f8973470483d3ff070526c46a489b.jpg

Uygulama içinde Wifi ile aktarabilirsin tüm videoları

JailbreakTR

Program üzerinden File Explorer / User System / DCIM / 100APPLE içine sürekleyip bırakıyorum. İtools içinde kopyalandığı görünüyor ancak telefonda yüklediğim video yok. Nerede ne gibi bir hata yapıyor olabilirim.

Malum WhatsApp durumlara uzun video koyamiyorusnuz bunun icin bildiginiz bir tweak yada cozum var mi ?

Spotify kullananlar bilir.. Dinlerken ekranı kilitlendikten sonra kulaklık tuşlarından ses yükseltme/azaltma yapınca telefonun ekranı uyanıyor her seferinde.. Bu şarj için de sıkıntılı bir durum konstantrasyon içinde.. Bunu nasıl engelleriz ?

Electra v1.0 kullanıyorum, Jailbreak aktifken, electra v1.0.3 ü extender klasörüne atsam sonra cihazdaki elektrayı silip extender ile yeni uygulamayı yükleyebilir miyim?

Öfke ile kalkan zarar ile oturur bu kızgınlık ne ??

Adım Adım gidelim ve problemi çözelim

JailbreakTR
öfkeli değilim ki üzgünüm sadece sonuçta ben yanlış birşey yaptım olan oldu uzun süredir jailbreak istiyordum üzüldüm böyle olunca :(

Electra v1.0 kullanıyorum, Jailbreak aktifken, electra v1.0.3 ü extender klasörüne atsam sonra cihazdaki elektrayı silip extender ile yeni uygulamayı yükleyebilir miyim?
Jailbrek yaptıktan sonra, eski Electra uygulamasını silersen, Ext3nder ile istediğin Electra uygulamasını kurabilirsin.

Spotilife kullanıyorum da müzikler inmiyor ne yapabilirim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki apple müzik üyeliği devam ederken mağaza değiştirmesini bypass edebilir miyiz?

Instagram’da mesaj yazarken harfe tıklıyorum yazdığım bölüm gidiyor. Böyle oluyor. Rocket For Instagram var. Sorun ondan mı acaba ?

A6CEBDE7-EC28-4073-8431-1614D9D39808.jpeg

Sevgili Admin arkadaşlar bu repomuzdan bulunan jbtrözel TEMA’sı ıos 11 uyumlu mu acaba TEMA’da sürümünüz için henüz denenmemiştir diyorda.?

Geri