Yaptım fakat olmadı cydia kaynaklaır dışında hepsi seçili ama bir şey olmadıİCleaner ile temizlemeyi dener misin?
Yaptım fakat olmadı cydia kaynaklaır dışında hepsi seçili ama bir şey olmadıİCleaner ile temizlemeyi dener misin?
O zaman hangi tweak sıkıntılı onu bulmaya çalışacaksınYaptım fakat olmadı cydia kaynaklaır dışında hepsi seçili ama bir şey olmadı
Evet, var. Telefon numaranı bana özelden iletebilirsin.forumun WhatsApp grubu var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone 8+ aracılığıyla gönderildi
Dock ile ilgili tweak yüklüyse tweak ayarlarını kontrol edebilirsinMillet yardımınıza ihtiyacım var. Anemone kullanıyordum dock um gitmişti. Anemone dan tekrar getirmeye çalıştım fakat gelmedi orijinal dock. Anemone u sildim yine gelmedi. Ben bu docku orjinal haline nasıl getirecem Ekli dosyayı görüntüle 5837
Evet, var. Telefon numaranı bana özelden iletebilirsin.
o tweak sorunlu, stabil çalışmıyor. NoSlowAnimations vardı eskiden şuan akıbeti nedir bilmiyorumSpeed intensifier ile animasyonları hızlandırmayı tam beceremedim. Kimi yerler hızlı oluyor kimi yerler aynı. Başka bunu gibi tweak var mıdır yada en iyi ayar hangisi bu tweakte
Tweak listenizi atarsanız yardımcı olmaya çalışalım.AppStoredan Hiç bir şey indiremiyorum. Yuvarlak dönüp duruyor yardım edebilecek var mı Tweak listemi en kısa zamanda atmaya çalışacağım.
Apple'ı da aradım bir çözüm bulamadılar güncelleme yapın dediler sadece.
CrackTool3 yükleyerek lisanslayabilirsin.Bioprotect ücretsiz kullanmanın bir yolu varmı ? Veya alternatifi
![]()
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.reklam nasıl engellerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tweak listenizi atarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
S ayarlarınızı
cihaz ayarlarını sıfırlayıp denermisinDediklerinizi yaptım fakat sorun hala devam ediyor.
cihaz ayarlarını sıfırlayıp denermisin
(silme işmeni değil, yalnızca ayar sıfırlama)