Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar 2 gün önce iphone 5s jailbreak yaptım ancak uncover silik vaziyette uyandım cydia açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı aranızda teşekkür ederim şimdiden

Merhabalar,

Durduk yere tweakbox'tan indirdiğim uygulamaları profilini doğrulamamı istiyor ve ben tekrar doğrulama yapmaya çalışınca internetinizin açık olduğuna emin olun gibi şeyler diyor (intnernetim var). Bu 2-3 günde bir sürekli olmaya başladı böyle olunca cydia'da siliniyor uygulamaları silip yüklemeden başka önerebileceğiniz birşeyler var mı ? 61e647c1-8a8b-4d98-88ab-3cf93cf4e905.jpg

Selamlar 12.4 jailbreak yaptim chimera ile cak basit 2-3 tweak ekledim baska yaptigim bisey yok sacma sapan seyler olmaya basladi dun aksam telefonu sarja taktim sarj olmamis bugun telefon sarjda %80 uzerine cikmiyo telefona format atmadan butun tweak leri nasil silerim ve chimerayida kaldirip bastan kurmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Arkadaşlar Toplu Repo Ekleme Diye Bir Hata Yaptım ve Cydia Çok Kastı Repoları Kaldıramıyorum da çok Uzun Sürüyor İşlem ve hatalar Oluyor Cydiayı Nasıl Sıfırlayabilirim ?

unc0ver kullanıyorsanız, ayalarından ReInstall Cydia anahtarını açarak Jailbreak yapın.
Faydası olmazsa, Restore RootFS anahtarını açarak Jailbreak yapın. (Jailbreak'i kaldırır, Tweak'leri siler)

Merhabalar,

Durduk yere tweakbox'tan indirdiğim uygulamaları profilini doğrulamamı istiyor ve ben tekrar doğrulama yapmaya çalışınca internetinizin açık olduğuna emin olun gibi şeyler diyor (intnernetim var). Bu 2-3 günde bir sürekli olmaya başladı böyle olunca cydia'da siliniyor uygulamaları silip yüklemeden başka önerebileceğiniz birşeyler var mı ? Ekli dosyayı görüntüle 13453

Kimse bilmiyor mu durumu şuan tweak box'tan uygulama indiremiyorum cydia'da açılmıyor

Arkadaşlar iphone x 12.4 kullanıyorum. Jailbreak haberini gördüğümde çok sevindim. Fakat yapmaya çalıştığımda bütün heveslerim kırıldı. Telefonumda iki faktörlü koruma açık ve hiçbir şekilde kapatamıyorum. Uygulama için şifre almaya çalıştım sanırım tam beceremedim lütfen bana yardımcı olur musunuz?😔

Eğer cydia İmpactor için iki faktörlü koruma sorun yaratıyorsa buradaki adımları izleyin.

12.4 temiz kurulum yapmak istiyorum. Yedekten seçerek geri yükleme yapabilirmiyim. Mesela sadece notları, fotoğrafları alabilirmiyim. Veya ihtiyaç duyduğumda sadece o veriyi alabilirmiyim. İtools ile fotoğrafları yedekten almak istedim olmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12.4 temiz kurulum yapmak istiyorum. Yedekten seçerek geri yükleme yapabilirmiyim. Mesela sadece notları, fotoğrafları alabilirmiyim. Veya ihtiyaç duyduğumda sadece o veriyi alabilirmiyim. İtools ile fotoğrafları yedekten almak istedim olmadı.

Tek tek seçip getiremezsiniz tamamen yedekten yükleme yapabilirsiniz. Ancak bu şekilde de temiz kurulum yapmış olmazsınız.

Fotoğrafları youtubede bir video var oradan geri aldım. Ama her bir veri için ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum. İşe yarar bir program ve nasıl kullanılacağını merak etmiştim

unc0ver jb te yaşadığım bir sorun var. nepeta reposundan axon tweaki gibi notifica tweaki falan kurduğumda cihazımı kilitlediğimde cihazım açılmıyor anca hard reset attığımda yeniden başlatıp tekrar jb yapıyorum ve öyle açılıyor. Bu sorun neden kaynaklı yardım edermisiniz ayrıca bu sorun chimerada olmadı denedim defalarca. Bugün tekrar unc0ver'a geçiş yaptım gene deneyeceğim. Kurulu olan tweaklar ultrasound, ipad statusbar, speculum reprovision, icleaner pro ,snowboard, axon genelde hep bunlar kurulu olur ama bu durum beni jb den soğutuyor cihazım 8 plus 12.4

Yardım soru cevap a açtığım konu oradan silinip buraya taşınmış. Burada arada kaynar gider, araya başka sorularda giriyor. Orda kalsa daha iyi olmazmı

Geri