Hiç bulamadım ki hocam linki falan var mı?
Yazdığın uygulama appstore da var fakat ücretli değil
Taraftar TV by TE BILISIM YAZILIM INTERNET KIRALAMA HIZMETLERI
Linkleri görebilmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hiç bulamadım ki hocam linki falan var mı?
Yazdığın uygulama appstore da var fakat ücretli değil
Taraftar TV by TE BILISIM YAZILIM INTERNET KIRALAMA HIZMETLERILinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Mrh arkadaslar A12 cihazlar icin jb varmi 12.4 icin veya cikacakmi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Chimera jailbreakta LocaliApStore çalışıyor mu? Sileo’da yani?
Hocam bu uygulama değil. Ekran resmini attım. Android uygulaması arkadaş iOS içinde vardı arkadaş kullanıyordu dediYazdığın uygulama appstore da var fakat ücretli değil
Taraftar TV by TE BILISIM YAZILIM INTERNET KIRALAMA HIZMETLERILinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam bu uygulama değil. Ekran resmini attım. Android uygulaması arkadaş iOS içinde vardı arkadaş kullanıyordu dedi
Peki hocam apk dosyasını iosa yükleyebilir miyiz?İos için yok android için geliştirilmiş apk dosyası var sadece.
Peki hocam apk dosyasını iosa yükleyebilir miyiz?
Hocam maç yayınlarını izleyebileceğim bir uygulama var mı?
Arkadaşlar merhaba, iPhone 7 Plus cihazıma jailbreak yaptım ilk bir kaç gün Snapchat sorunsuz çalışıyordu sonra birden hesap banlandı ve girmeye çalıştığımda 3. parti yazılım veya tweak kullandığım için hesabım 24 askıya alındı ve bu devam ederse hesabım sınırsız kapanıcak bunun için bir tweak bulunuyor mu?
Not: Snapchat Sosyal klasoründe bulunuyor ve klasör BioProtect XS tweaki ile kilitli yani parmak izsiz açılmıyor. Sorun ondan yanamı ondan yana değilse çözümü nedir?
Hocam maç yayınlarını izleyebileceğim bir uygulama var mı?
Repo:Arkadaşlar merhaba, iPhone 7 Plus cihazıma jailbreak yaptım ilk bir kaç gün Snapchat sorunsuz çalışıyordu sonra birden hesap banlandı ve girmeye çalıştığımda 3. parti yazılım veya tweak kullandığım için hesabım 24 askıya alındı ve bu devam ederse hesabım sınırsız kapanıcak bunun için bir tweak bulunuyor mu?
Not: Snapchat Sosyal klasoründe bulunuyor ve klasör BioProtect XS tweaki ile kilitli yani parmak izsiz açılmıyor. Sorun ondan yanamı ondan yana değilse çözümü nedir?
Hocam repo hata veriyor eklenmiyorKodi tv kullanabilirsin
Tweak - Kodi-iOS (32&64-bit)
Kodi hemen hemen tüm işletim sistemlerinde bulunan ücretsiz bir medya akışı uygulamasıdır. Bir bilgisayar kullanarak veya jailbreak'li bir telefon ile iOS'ta Kodi kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Cihazlarda olmazsa olmaz bir uygulama olduğundan konusunu açma gereğinde bulunuyorum ;) Haftaiçi...www.jailbreaktr.com
Arkadaşlar iPhone 7 12.3.1 kullanıyorum bu sürüme jailbreak yapabilir miyim. yoksa 12.4 mü kurmalıyım. acil help
Hocam repo hata veriyor eklenmiyor
Jailbreak yaparken parola ve iPhone bul uygulamasını kapatıyoruz ya. En azından ben öyle yapıyorum. Jailbreak sonrası bunları açmanın bir sakıncası var mı? Teşekkür ederim.