Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yazdığın uygulama appstore da var fakat ücretli değil
Taraftar TV by TE BILISIM YAZILIM INTERNET KIRALAMA HIZMETLERI
Hocam bu uygulama değil. Ekran resmini attım. Android uygulaması arkadaş iOS içinde vardı arkadaş kullanıyordu dedi

Ekli dosyalar

• FA4345FE-C234-4A81-BD63-99B1C899797C.jpeg
    FA4345FE-C234-4A81-BD63-99B1C899797C.jpeg
    67.8 KB · Görüntüleme: 14
Evde Vestel Smartv kullanıyorum. Ekran yansıtmak için bi tweak varmıdır. Androidi sorunsuz yansıtıyorum ama appletv olmadan yansıtılmıyor diye biliyorum. Bunun için bi tweak varmıdır?

Arkadaşlar merhaba, iPhone 7 Plus cihazıma jailbreak yaptım ilk bir kaç gün Snapchat sorunsuz çalışıyordu sonra birden hesap banlandı ve girmeye çalıştığımda 3. parti yazılım veya tweak kullandığım için hesabım 24 askıya alındı ve bu devam ederse hesabım sınırsız kapanıcak bunun için bir tweak bulunuyor mu?

Not: Snapchat Sosyal klasoründe bulunuyor ve klasör BioProtect XS tweaki ile kilitli yani parmak izsiz açılmıyor. Sorun ondan yanamı ondan yana değilse çözümü nedir?

Arkadaşlar merhaba, iPhone 7 Plus cihazıma jailbreak yaptım ilk bir kaç gün Snapchat sorunsuz çalışıyordu sonra birden hesap banlandı ve girmeye çalıştığımda 3. parti yazılım veya tweak kullandığım için hesabım 24 askıya alındı ve bu devam ederse hesabım sınırsız kapanıcak bunun için bir tweak bulunuyor mu?

Not: Snapchat Sosyal klasoründe bulunuyor ve klasör BioProtect XS tweaki ile kilitli yani parmak izsiz açılmıyor. Sorun ondan yanamı ondan yana değilse çözümü nedir?

Shadow, unsub, liberty lite tweaklarını kullanarak snapchat uygulamasını jb dışında tutmayı deneyebilirsin.

Hocam maç yayınlarını izleyebileceğim bir uygulama var mı?

Kodi tv kullanabilirsin

Repo: bunu ekle.
nosub diye arat, only Snapchat iOS 8 tarzı yazan bir Tweak var. Bunu kurarsan düzelir.
Bizzat Snapchat yardım ve Reddit konularından bulduğum bir çözümdür.

Kodi tv kullanabilirsin
Hocam repo hata veriyor eklenmiyor

0679eb6e55d509da75292ed9e54d5a22.jpg

Resmini diğer cihazdan çekmiştim onu sattım ama bu iconmask adını hatırlayamadım bilen var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi forumlar arkadaşlar.
İos 12 unc0ver kullanıyorum.Cihazı yan çevirdiğimde YouTube vs film izlerken yatay şekle gelmiyor.Acaba var mıdır çözümü.Denetim masasındaki zımbıryıtı deneyip duruyorum umarsızca :)

Merhaba. Jailbreak yaptıktan sonra telefon parolası açabilir miyiz? Yada Touch ID ile giriş? Bir de iPhone bul uygulamasını açabilir miyiz?

Jailbreak yapabilmek için zaten telefonun açık olması lazım açık telefonunda parolasını biliyorsunuzdur yada parmak izi tanımlıdır. Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?

Jailbreak yaparken parola ve iPhone bul uygulamasını kapatıyoruz ya. En azından ben öyle yapıyorum. Jailbreak sonrası bunları açmanın bir sakıncası var mı? Teşekkür ederim.

Jailbreak yaparken parola ve iPhone bul uygulamasını kapatıyoruz ya. En azından ben öyle yapıyorum. Jailbreak sonrası bunları açmanın bir sakıncası var mı? Teşekkür ederim.

Jailbreak aktifleştirmek için uçak moduna almanız yeterli...

Geri