merhabalar 2 gün önce iphone 5s jailbreak yaptım ancak uncover silik vaziyette uyandım cydia açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı aranızda teşekkür ederim şimdiden
Tweakleride siliyo mu yuklediklerimin hepsini ?Yeniden başlat cihazı. Chimera girip aşağı da restorefs diye bir şey olacak ona tıklayıp, restore et.
Tweakleride siliyo mu yuklediklerimin hepsini ?
Yaptim dedigin sekilde halen sacma sapan hatalar var telefon falan donuyo eve gidince kaldiricam jb normal kullanicam heralde ugrasamam bununlaDediğim şeyi yapınca ilk jb yapmış gibi olur. Tweak, repolar silinir.
Yaptim dedigin sekilde halen sacma sapan hatalar var telefon falan donuyo eve gidince kaldiricam jb normal kullanicam heralde ugrasamam bununla
Merhabalar,
Durduk yere tweakbox'tan indirdiğim uygulamaları profilini doğrulamamı istiyor ve ben tekrar doğrulama yapmaya çalışınca internetinizin açık olduğuna emin olun gibi şeyler diyor (intnernetim var). Bu 2-3 günde bir sürekli olmaya başladı böyle olunca cydia'da siliniyor uygulamaları silip yüklemeden başka önerebileceğiniz birşeyler var mı ? Ekli dosyayı görüntüle 13453
fark varmi ki arasinda ?Unc0ver geç o zaman.
Sertifikasi bitmistir baska bir yerden indirmeye deneKimse bilmiyor mu durumu şuan tweak box'tan uygulama indiremiyorum cydia'da açılmıyor
Tweakbox ile bir bağlantımız olmadığı için bilgimiz yok. Bu tür sitelerde böyle hatalar yaşanır bir süre sonra düzelir.Kimse bilmiyor mu durumu şuan tweak box'tan uygulama indiremiyorum cydia'da açılmıyor
fark varmi ki arasinda ?
[automerge]1566644420[/automerge]
Sertifikasi bitmistir baska bir yerden indirmeye dene
İste onu diyorum stabillik konusunda sileo cydia farki varmiBiri Sileo birisi Cydia kullanıyor. Fark bu.
İste onu diyorum stabillik konusunda sileo cydia farki varmi
Tek tek seçip getiremezsiniz tamamen yedekten yükleme yapabilirsiniz. Ancak bu şekilde de temiz kurulum yapmış olmazsınız.12.4 temiz kurulum yapmak istiyorum. Yedekten seçerek geri yükleme yapabilirmiyim. Mesela sadece notları, fotoğrafları alabilirmiyim. Veya ihtiyaç duyduğumda sadece o veriyi alabilirmiyim. İtools ile fotoğrafları yedekten almak istedim olmadı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi