20 saniye de xs max de sürüyor. jbsiz de aynı sürüyor. bence uygulama geregi reklam gibi birşey diyebiliriz.Telefon iphone 6 bu yüzden trendyol neredeyse 1 dk civarı bir sürede açılıyor hangi sürüme düşürmem lazım ya da başka bir yol var mı?
20 saniye de xs max de sürüyor. jbsiz de aynı sürüyor. bence uygulama geregi reklam gibi birşey diyebiliriz.Telefon iphone 6 bu yüzden trendyol neredeyse 1 dk civarı bir sürede açılıyor hangi sürüme düşürmem lazım ya da başka bir yol var mı?
20 saniye de xs max de sürüyor. jbsiz de aynı sürüyor. bence uygulama geregi reklam gibi birşey diyebiliriz.
telefon modelinden gelir algılayıp reklamı da az gösteriyor desenizeiphone 6s plusta şimdi denedim 5 sn sürüyor şaka gibi
telefon modelinden gelir algılayıp reklamı da az gösteriyor desenize![]()
jbsiz hızlı açılmalı bu mantıkla. Bende jb li jb siz hep yavaş açılıyor. zaten kafama takmıyorum alışveriş yapmıyorum çünkü.Adsblocker işe yarar mı
Jbli 1 dk civarı açılan trendyol jbsiz 20 snde açıldı FlyJB yapmama rağmen neden böyle
merhaba İphone x 14.6 checkrain le son jb yaptım ama telefon her kapanıp açıldığında cydia duruyor üstüne tıklama yapıyorum açmıyor checkrain de uygulamarımın içinde yok oluyor.. En başa jb yapana kadar düzelme olmuyor . bu sorunla karşılaşan var mı?
14.3 sürümü dahil uncover desteği var. 14.4 e uncover desteği yok. iyi forumlar.Checkrain o şekilde kullanılıyor. Uncover in 14.4 e kadar desteği var şimdilik. 14.4 sürüm cihazı olanlar da checkrain ile jb yaparak reprevision tweak ile uncover’i cihaza yükleyip kullanıyorlar. Uncover pc ye olan bağımlılığı ortadan kaldırıyor. Kapanıp açılmada uncover üzerinden jb başlatılıyor. 14.6 için güncelleme bekleyin.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AudioRecorder XS olabilir mi diye düşündüm fakat arama yapmadan önce cihaz kendini belli etti hocam. Alarm çaldı ben kapatmadan ses kesildi fakat ekranda alarm duruyordu.AudioRecorder XS, callbar varsa onlardan yapabilir. diger önerim 3-4 günde bir telefonu yeniden başlatıp jb yapın.
not: orionu kaldırdım telefon biraz kendine geldi. biraz sorunlu olduğunu düşünüyorum.
Merhaba,ben iphone xr kullanıcısıyım ve jailbreak yapmak istiyordum,bunun için biraz araştırma yaptım.Araştırmalarım sonucunda yanlış anlamadıysam telefonum 14.6 olduğu için unc0verdan indiremiyorum,checkrainde a12 çipini desteklemiyor.Şuan için jailbreak yapamıyor muyum?Yapabiliyorsam yardımcı olur musunuz?
Selamlar arkadaşlar,
Bir kaç saat önce USB ile Iphone 7 telefonuma windows üzerinden checkra1n jailbreak yapmaya çalıştım. checkra1n'in son sürümü olan 0.12.4 beta ile denedim. Normalde izlediğim videolarda bu işlem çok kısa sürerken bende bir yerde takıldı. Uzun bir bekleyişin ardından telefonu bilgisayardan çıkardım. Haliyle telefon DFU modunda kaldı. JB yapmayı denemeden önce bilgisayara telefonumun bir yedeğini almıştım. Bilgisayarı windows üzerinden açtım ve Itunes'a bağladım. Itunes'da ise recovery mode'da bir cihaz olduğunu söyledi ve güncelleme yapma seçeneği sundu. Güncellemeyi yaparken iPhone geri yükleme için hazırlanıyor yazısında saatlerdir bekliyorum. Bunun başka yolu var mıdır? Çok kere kapat-aç yapmayı denedim olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 18855Ekli dosyayı görüntüle 18854
Bilgisayarda i tunes aracılğıyla dosyalarımı kaydetmiştim 3u tools ile yaparsam dosyaları geri yükleyebilir miyim?3u tools üzerinden yapabilirsin. Menu de basit zaten.
——
İ tunes ile yapacaksan yazılımı manuel indir. Sonra iphon a geri yükle yazısına shift e basarak tıkla. Pencere açılacak ordan indirdiğin yazılımı seç yüklet. Cihaz dfu mod da olsun. Yalnız bunları cihaz yazılımının son sürümü ile yapabilirsin.
3u tools programı ile sorunu hallettim, yardımlarını için çok teşekkür ederim. Şu an cihazım 14.4 sürümünde. Jailbreak yapmamı önerir misiniz? yoksa diğer sürümlerin çıkmasını mı bekleyeyim?3u tools üzerinden yapabilirsin. Menu de basit zaten.
——
İ tunes ile yapacaksan yazılımı manuel indir. Sonra iphon a geri yükle yazısına shift e basarak tıkla. Pencere açılacak ordan indirdiğin yazılımı seç yüklet. Cihaz dfu mod da olsun. Yalnız bunları cihaz yazılımının son sürümü ile yapabilirsin.
Güncelleme gelmesi 1-2 ay alıcaksa,internetten 14.3 e geri yüklesem olur mu?Checkra1n ios 14.6 jb yapıyor fakat A12 desteği yok şu anda. Güncelleme gelir illaki.
imzası kapalı bir sürüme geri yükleyemezsiniz.Güncelleme gelmesi 1-2 ay alıcaksa,internetten 14.3 e geri yüklesem olur mu?
İyi bile. 10 aylık XR var bende %91Merhaba Iphone 12 Pro 7 ay kulandim Pil Sagligi 97% sizce iyi mi normal mi ,tsk