Ben geçen ay 800 TL orjinal ekra 100TL pil 50 TL de bunları değiltirme parası vererek eminönünde değiştirdim, bixi marka pil al . Kalite 10 numara
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu bix marka orjinalin yerini tutarmı
Ben geçen ay 800 TL orjinal ekra 100TL pil 50 TL de bunları değiltirme parası vererek eminönünde değiştirdim, bixi marka pil al . Kalite 10 numara
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
deji bakın.Bu bix marka orjinalin yerini tutarmı
teşekkürler sağolFly jb tweaki ile uygulamalarda jb yi geçersiz kılabilirsin
merhaba ben iphone se 2.nesil kullanıyorum jailbreak yapmadan oyunlarda hile yapmak mümkün müdür biçok site online generator sitesi var ama onlar fake midir hiç yapamadım human verification ı geçemiyorum
Birinin tavsiyesi üzerine altstore yükledim bilgisayara, oyunun hileli .ipa dosyasını bulup kolayca yükleyebiliyorsun telefonuna, yedi günde bir tekrarlaman gerekiyor sadece. Onun dışında hileli indiriliyordu ama artık hep sorun çıkıyor maalesef.teşekkür ederim büyük bi ihtimal fake dediğiniz gibi youtube da onlarca video var bi sonuç alamıyorum maalesef bilgisayardaki gibi bi cheat engine olsa keşke ios için ama onda da jailbreak gerekli sanırım
Birinin tavsiyesi üzerine altstore yükledim bilgisayara, oyunun hileli .ipa dosyasını bulup kolayca yükleyebiliyorsun telefonuna, yedi günde bir tekrarlaman gerekiyor sadece. Onun dışında hileli indiriliyordu ama artık hep sorun çıkıyor maalesef.
İşte bu iosgods gibi sitelerde çoğu hile var ve iap bedava falan oluyordu ben çok uzun süre boyunca telefon üzerinden sadece kullanıyordum ama artık apple sürekli sertifika dedikleri bir şeyi bozuyor ve indiremiyorsunben win xp kullanıyorum itools indirmiştim iphone u bağlayamadım pc ye en son sürümü indirmek gerekiyor sanırım başka bi bilgisayarda denemem gerek windows 10 olan videolarda in-app purchase bile kıranlar var
iphone 11 14.3 den yüksek sürüme jb yok. forumumuzu takipte kalın.merhaba iphone 11 e sahibim ios 14.4.2 hangi jailbreak i kuralbilrim yada kurabilirmiyim teşekkürler
hocam merhaba iphone 5s jb yapmaya çalışırken hata verdi kabloyu takıp çıkardım fakat uzun süre geçmesine rağmen hiçbir şey olmadı bende kabloyu çıkardım telefon şu anda açık o kod ekranı var ve en aşağıda booting yazıyor telefonu nasıl açabilirim?
açma ve home tuşuna basılı tutunca kapandı tekrar açıldı ve acaba bilgisayarsız jb nasıl yapabilirim internette binlerce bilgi karmaşası var hiçbir şey anlamıyorum cihaz ip5s ios 12.5.3Cihaza hard reset atmayı deneyin
açma ve home tuşuna basılı tutunca kapandı tekrar açıldı ve acaba bilgisayarsız jb nasıl yapabilirim internette binlerce bilgi karmaşası var hiçbir şey anlamıyorum cihaz ip5s ios 12.5.3
[automerge]1621353451[/automerge]
hocam insta ++ youtube ++ gibi programları jb yapmadan kurabilir miyiz acaba?