Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben geçen ay 800 TL orjinal ekra 100TL pil 50 TL de bunları değiltirme parası vererek eminönünde değiştirdim, bixi marka pil al . Kalite 10 numara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu bix marka orjinalin yerini tutarmı
15167edbce349dbeffb102ef14dd71c2.png

merhaba ben iphone se 2.nesil kullanıyorum jailbreak yapmadan oyunlarda hile yapmak mümkün müdür biçok site online generator sitesi var ama onlar fake midir hiç yapamadım human verification ı geçemiyorum

merhaba ben iphone se 2.nesil kullanıyorum jailbreak yapmadan oyunlarda hile yapmak mümkün müdür biçok site online generator sitesi var ama onlar fake midir hiç yapamadım human verification ı geçemiyorum

Online generatorların çoğunu ben de denedim bir aralar ve hiçbirinde human verificationu geçemiyorsun yani fake.İnternette bunun gibi çok video var onlar da büyük ihtimal videoyu durduruyor yada montaj ile yapıyor

teşekkür ederim büyük bi ihtimal fake dediğiniz gibi youtube da onlarca video var bi sonuç alamıyorum maalesef bilgisayardaki gibi bi cheat engine olsa keşke ios için ama onda da jailbreak gerekli sanırım

teşekkür ederim büyük bi ihtimal fake dediğiniz gibi youtube da onlarca video var bi sonuç alamıyorum maalesef bilgisayardaki gibi bi cheat engine olsa keşke ios için ama onda da jailbreak gerekli sanırım
Birinin tavsiyesi üzerine altstore yükledim bilgisayara, oyunun hileli .ipa dosyasını bulup kolayca yükleyebiliyorsun telefonuna, yedi günde bir tekrarlaman gerekiyor sadece. Onun dışında hileli indiriliyordu ama artık hep sorun çıkıyor maalesef.

Birinin tavsiyesi üzerine altstore yükledim bilgisayara, oyunun hileli .ipa dosyasını bulup kolayca yükleyebiliyorsun telefonuna, yedi günde bir tekrarlaman gerekiyor sadece. Onun dışında hileli indiriliyordu ama artık hep sorun çıkıyor maalesef.

Iosgods gibi sitelerde bazen jbsiz hile dosyaları bulunuyor hileyi etkinleştirmen için tek gereken hile dosyası ve filza.Eğer jailbreakin yoksa iBackUp programını bilgisayarına filza niyetine yükleyebilirsin.Telefonunu pcye bağlayıp iBackUp’ı açtıktan sonra filzadaki gibi hile dosyasını istediğin oyunun atman gereken klasörüne atmak.Jb kullanmama rağmen mortal kombata hile yapmak için bu yöntemi denemiştim

ben win xp kullanıyorum itools indirmiştim iphone u bağlayamadım pc ye en son sürümü indirmek gerekiyor sanırım başka bi bilgisayarda denemem gerek windows 10 olan videolarda in-app purchase bile kıranlar var

ben win xp kullanıyorum itools indirmiştim iphone u bağlayamadım pc ye en son sürümü indirmek gerekiyor sanırım başka bi bilgisayarda denemem gerek windows 10 olan videolarda in-app purchase bile kıranlar var
İşte bu iosgods gibi sitelerde çoğu hile var ve iap bedava falan oluyordu ben çok uzun süre boyunca telefon üzerinden sadece kullanıyordum ama artık apple sürekli sertifika dedikleri bir şeyi bozuyor ve indiremiyorsun
Keşke apk indirmek kadar kolay olsa her şey

o konuda android ios tan bin kat daha iyi işletim sistemi farkı ios ta hep revoke var denemediğim şey kalmadı şu panda helper falan ama indirebildiğim lite versiyonu vip si de paralı

iyi günler, ios 14.4 iphone 6s cihazım için Chimera jb mi yoksa checkrain jb aracını mı kullanmamı önerirsiniz? hangisi daha stabil olur

Appstore’da ki kaldırılan eski uygulamaları veya oyunları indirmeye yarayan bir tweak vesaire var mı?

hocam merhaba iphone 5s jb yapmaya çalışırken hata verdi kabloyu takıp çıkardım fakat uzun süre geçmesine rağmen hiçbir şey olmadı bende kabloyu çıkardım telefon şu anda açık o kod ekranı var ve en aşağıda booting yazıyor telefonu nasıl açabilirim?

hocam merhaba iphone 5s jb yapmaya çalışırken hata verdi kabloyu takıp çıkardım fakat uzun süre geçmesine rağmen hiçbir şey olmadı bende kabloyu çıkardım telefon şu anda açık o kod ekranı var ve en aşağıda booting yazıyor telefonu nasıl açabilirim?

Cihaza hard reset atmayı deneyin

Cihaza hard reset atmayı deneyin
açma ve home tuşuna basılı tutunca kapandı tekrar açıldı ve acaba bilgisayarsız jb nasıl yapabilirim internette binlerce bilgi karmaşası var hiçbir şey anlamıyorum cihaz ip5s ios 12.5.3
[automerge]1621353451[/automerge]
hocam insta ++ youtube ++ gibi programları jb yapmadan kurabilir miyiz acaba?

açma ve home tuşuna basılı tutunca kapandı tekrar açıldı ve acaba bilgisayarsız jb nasıl yapabilirim internette binlerce bilgi karmaşası var hiçbir şey anlamıyorum cihaz ip5s ios 12.5.3
[automerge]1621353451[/automerge]
hocam insta ++ youtube ++ gibi programları jb yapmadan kurabilir miyiz acaba?

Dev hesabı ile imzalanmış unc0ver ipa ile bilgisayarsız jb yapabilirsin.

Geri