normal. döngü sayısına 3u programıyla bakın.Merhaba Iphone 12 Pro 7 ay kulandim Pil Sagligi 97% sizce iyi mi normal mi ,tsk
normal. döngü sayısına 3u programıyla bakın.
ölmüşBenim % 87
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
500 den fazlaysa döngü ve yüzde 85 den fazlaysa garanti dışı diyor zatenHadi ya, biraz daha ölüsün zorluya götürürüm kapanıyor derim, olmaz mı?
500 den fazlaysa döngü ve yüzde 85 den fazlaysa garanti dışı diyor zaten
kısacası bi deji alın taktırın kafanız rahat etsin![]()
Merhaba Iphone 12 Pro 7 ay kulandim Pil Sagligi 97% sizce iyi mi normal mi ,tsk
3u programını yükleyin orda yazar. system info tweaki yüklerseniz de yazar.Nerde yazıyor? 500 döngü ve 85?
Benim de suan 96 oldu :)11 Pro Max var. 6 ay %100 3 haftada %96 ya düştü. Yani 7 aylık telefon %96 oldu…
uygun olması lazım.IOS 12.5.4 sürümü uncover 6.1.2 için uygun mudur?
uygun olması lazım.
Slammün aleyküm arkadaşlar acaba iphone'un jailbreak'liyjen kendiliğinden kapanıp açılmasına sebep olan şeyi gösteren bi tweak varmıdır. Son zamanlara kadar sorunsuz kullanıyordum cydia gerekli güncellemeleri yaptım en son ama bu aralar jailbreak modda iken çok fazla kapanıp açılmaya başladı
İyi akşamlar akrabam askerden geldi cihaz sanırsam iphone x şifresini unutmuş icloud bilgileri yada pc yardımı ile açabilir miyiz?
![]()
Jellyfish tweakini satın aldım ama bu sorun yüzünden yükleyemiyorum ne yapmam lazım
Cephei tweakını yükleyin.
1.14 versiyonu yüklü diğer tweakler için kullanıyorum satın almadan önce crackli kullanıyordum o yüzden olabilir mi
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.burdan son versiyonu yükleyin.
Cidden çok teşekkürler işe yaradı ama şimdi de tekrar yükleyebilir miyim diye dynastic hesabımdan çıkıp tekrar giriş yaptım hesabımda tweak alınmış gösteriyor ve UDID bilgisini de eklediğim halde hala bana tweaki satın al diyor cydia hesabımıda aynı gmail ile bağladım