Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iOS 15 ve iPadOS 15 tanıtıldı. Yeni sürümü alacak iPhone ve iPad modellerinin tam listesi ektedir. (Resmi liste)

cd698e12084eaf1aa398794419f66cf8.jpg

22dbe3cd691f77ca9063e6bc3b0ed28c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi ya, biraz daha ölüsün zorluya götürürüm kapanıyor derim, olmaz mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
500 den fazlaysa döngü ve yüzde 85 den fazlaysa garanti dışı diyor zaten
kısacası bi deji alın taktırın kafanız rahat etsin :D

İyi akşamlar akrabam askerden geldi cihaz sanırsam iphone x şifresini unutmuş icloud bilgileri yada pc yardımı ile açabilir miyiz?

Slammün aleyküm arkadaşlar acaba iphone'un jailbreak'liyjen kendiliğinden kapanıp açılmasına sebep olan şeyi gösteren bi tweak varmıdır. Son zamanlara kadar sorunsuz kullanıyordum cydia gerekli güncellemeleri yaptım en son ama bu aralar jailbreak modda iken çok fazla kapanıp açılmaya başladı

Slammün aleyküm arkadaşlar acaba iphone'un jailbreak'liyjen kendiliğinden kapanıp açılmasına sebep olan şeyi gösteren bi tweak varmıdır. Son zamanlara kadar sorunsuz kullanıyordum cydia gerekli güncellemeleri yaptım en son ama bu aralar jailbreak modda iken çok fazla kapanıp açılmaya başladı

CrashReporter tweakı ile çökmeye neden olan uygulamayı görebilirsin

burdan son versiyonu yükleyin.

Cidden çok teşekkürler işe yaradı ama şimdi de tekrar yükleyebilir miyim diye dynastic hesabımdan çıkıp tekrar giriş yaptım hesabımda tweak alınmış gösteriyor ve UDID bilgisini de eklediğim halde hala bana tweaki satın al diyor cydia hesabımıda aynı gmail ile bağladım

Cidden çok teşekkürler işe yaradı ama şimdi de tekrar yükleyebilir miyim diye dynastic hesabımdan çıkıp tekrar giriş yaptım hesabımda tweak alınmış gösteriyor ve UDID bilgisini de eklediğim halde hala bana tweaki satın al diyor cydia hesabımıda aynı gmail ile bağladım

Safariden giriş yap ve satın aldığın tweakı cydia dan aç de. Daha sonra tweakın sayfasında purchase this package tıkla

Geri