Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Safariden giriş yap ve satın aldığın tweakı cydia dan aç de. Daha sonra tweakın sayfasında purchase this package tıkla

100 kere yapmama rağmen complete transaction diyor basınca da paypal ile öde yazıyor ama hesabıma bastığımda tweaki aldım gösteriyor repoyu sildim yükledim cihazımı hesaptan çıkarıp tekrar yükledim nafile artık iade edip tekrar almak kaldı iyi akşamlar

Merhaba Iphone da Camera ile cektigim ve Safari den indirdigim resimleri ayiran bir tweak varmi Album iceri,tsk

Dostlar yazılımcıyım yazılım yazıyorum elimde ıphone 6 yok.Elinde jailbreakli İphone 6 olan varsa şu üç ıphone sistem dosyasını bana atabilir mi(Cydia dan Filza Dosya uygulamasını yükleyip.Bu sistem dosyalarına ulaşabilirsiniz.)Lazım dosyaların konumu şu:
/var/root/library/lockdown/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/internal/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/activation_records/activation_record.plist

Dostlar yazılımcıyım yazılım yazıyorum elimde ıphone 6 yok.Elinde jailbreakli İphone 6 olan varsa şu üç ıphone sistem dosyasını bana atabilir mi(Cydia dan Filza Dosya uygulamasını yükleyip.Bu sistem dosyalarına ulaşabilirsiniz.)Lazım dosyaların konumu şu:
/var/root/library/lockdown/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/internal/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/activation_records/activation_record.plist

Nereye gönderiyim

Merhaba ben IOS 12.4 sürümündeyim 14.3e güncellemek istiyorum shsh kaydım var nasıl güncelleyebilirim?

ekran parlaklıgı kısılabilir. kendi telefonumda ekran parlaklıgını kıstıgımda baya farkediyor. otomatige almayın kısıp kendiniz ayarlayın.

Herkese merhaba bende 1. nesil İpad air var dokunmatik kullanmayi sevmedigim icin bluetooth mouse aldim fakat bu ozelligi kullanmak icin ios13 ve uzeri olmasi gerekiyormuş. Benim ipad air ios 12 de son bulmus onun icin kullanamadim mause.
Sanirim jailbreak yapılarak versiyon yukselyebiliyormus. Bu konuda yardimci olmanizi istiyorum ne yapmam gerekiyor

Uncover ı ReProvision ile imzalamama rağmen telefon her kapandığında crash veriyor tekrar pc ile yüklemek zorunda kalıyorum sorun ne olabilir

Selamlar. Biliyorsunuz ki Watusi 3 çıktı. Ben yukledim ama full kullanım için 10$ istiyor. Varmıdır ücretsiz veren bir yer?

Selamlar. Biliyorsunuz ki Watusi 3 çıktı. Ben yukledim ama full kullanım için 10$ istiyor. Varmıdır ücretsiz veren bir yer?

Kardeş lisanslı her zaman iyidir, biraz pahalı. Ücretsiz yerlerden crackli olur, burada crack yasak. Yardım alamazsın. Telefonun allak bullak olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi akşamlar uncoveri pcden yüklediğimde telefonu reboot ettikten sonra tekrar uncovera girebiliyorum ama eğer ReProvision ile imzalarsam reboot attığımda uncover crash veriyor ve şuanki gibi tekrar yüklemek zorunda kalıyorum ne yapmam lazım acaba?

Geri